Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dagmara

Czyli kilka słów na temat co Cię kręci w mężczyznach i dlaczego jest to wytatuowane ciało?; ) Jestem tendencyjna-zgadzam się, ale jak mocna jest to tendencja hmmm; ) A jak u Was, tylko ja jestem wariatką?; )
  • wloczykij stalowelovegłowe

no ba...
    jasne że mnie kreci... =]

zajebisty avatar...!
  • blind

Męskie może niekoniecznie ^^ ale kobiece owszem :]

Podpisuję się pod Włóczykijem, avatar wymiata ^^ <tuptup>
  • Anonim

Jesli tylko meskie cialo jest ok a tatoo fajnie dobrany to jak najbardziej jestem za... Mmmm :} eh.. =]
  • Aglaja

Wole babskie szczerze mówiąc:)
  • Anonim

ciekawe czemu... :P

Swoja droga, tatoo u panny tez fajnie wyglada.. oby tylko nie bylo za duze/wulgarne. Nie wiem czemu, ale jakos u panny wole subtelne tatuaze.
    Srednio mi sie widzi drobna blondi z wydziarana czacha plonaca na plecach; )
  • Anonim

mnie kręci moment kiedy czuję, że świeżo zrobiony tatuaż boli i jednocześnie swędzi...
  • blind

>noelka wrote:
    >Srednio mi sie widzi drobna blondi z wydziarana czacha
    >plonaca na plecach; )

pięęękna x] <marzyciel> hehehehe
  • Anonim

rotfl, dewiant :P; )
  • M.A.D

W tym miejscu dewiantem jesteś Ty, Noelka :]
  • Anonim

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :> moge byc [;
  • DuB-HeaD

raczej wole kobiece:P alke z jakims kobiecym subtelnym wzorema nie jakimis mokami czachami ogolnie trupami i zgnilizna.
  • Aglaja

Czachy ssą:> <macha do Mada>
  • M.A.D

Powiedziałbym, że sama ssiesz, ale byłoby to nadużycie semantyczne :]
    Czaszki rox. Bez względu na płeć :]
  • Anonim

ja jestem stara i mnie nic nie kręci, chyba że w krzyżu, ale to raczej łupie.
  • Aglaja

Może spróbuj se machnąć króliczą czaszunię. Może to Ci zwróci radość życia?;]
  • Anonim

heh, apropos króliczej czaszuni, to prowadziłam kiedyś książkę "anatomia kości skroniowej zwierząt laboratoryjnych" i tam było też o króliczkach :D

ale wiesz Aglajko - nie ma doktoratu, nie ma tatuażu. pan mąż jest nieubłagany.
  • Dagmara

'no ba...' jak to podsumowanie pasuje do mnie; ) a avatar-Fruwa Twa Marynara, prawda?; )
  • Rudson

>Aglaja napisała:
    >Może spróbuj se machnąć króliczą czaszunię. Może to
    >Ci zwróci radość życia?;]

i to jeszcze na wysokosci krzyza, moze przestanie lupac??; P
    meskie wytatuowane cialo- jak najbardziej,byle tatuaze byly konkretne, a nie jakies buraczki; )
  • wloczykij stalowelovegłowe

>Roback napisała:
    >heh, apropos króliczej czaszuni, to prowadziłam kiedyś
    >książkę "anatomia kości skroniowej zwierząt
    >laboratoryjnych" i tam było też o króliczkach :D

ostatnio widziałem śliczne wyobrażenie smierci z kosą, tyle że kościotrup był... koci...!!!
    >^.^<
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)