Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.A.D

Ten temat został stworzony dla wszystkich fotografów (tak profesjonalistów jak i amatorów) poszukujących wytatuowanych ludzi do zdjęć. Zapraszam więc. Każdy inny temat będzie usuwany.
  • tramwaj

Szukam charakterystycznej bądź pod jakimś względem nietypowej pod wzgędem urody osoby do portretu, np o ostrych rysach twarzy, z bladą twarzą i czarnymi włosami, z bardzo dużymi oczami, widocznym tatuażem, dreadami itp. Wiek i doświadczenie nieistotne. Wszelkie pytania na priv. Zdjęcia za pozowanie.
    ps. raczej nie robię zdjęć tzw. modowych, już prędzej coś w stylu portretu psychologicznego.
    http://www.flickr.com/photos/2 4312830@N0 5/sets/

W linku między NO a 5 robi się z niewiadomych przyczyn przerwa. nie powinno jej być
  • Miss Psycho Sexy!

PILNE!!!! Robię w tę sobotę (2.08.) reportaż dla Polsatu o tatuażach i szukam MĘŻCZYZN (bo to program dla facetow) w Warszawie, którzy pochwaliliby się swoimi dziarami przed kamerą i powiedzieli o nich parę słów. Chętnych bardzo proszę o pilny kontakt na priv, to bardzo ważne. pozdrawiam- Nadia Dobrowolska.
  • M.A.D

Chętne osoby proszone są o nie deklarowanie swojej przemożnej ochoty na zdjęcia w tym temacie. Kontakt z ogłaszającymi się tutaj uskuteczniajcie poprzez wysyłanie prywatnych wiadomości (mała ikonka kopertki pod blimpem, obok liczby znajomych). Od tego momentu każdy wpis łamiący powyższą zasadę będzie równał się jednemu ostrzeżeniu (kartce). 3 ostrzeżenia = ban na 30 dni.
  • Anonim

A więc zapraszam do współpracy osoby z widocznym tatuażem. Preferowany duży i wyraźny tatuaż. Ogłoszenie zarówno dla Panów jak i Pań. Proszę o wiadomość tylko na priv, od osób pełnoletnich, z załączonym linkiem do zdjęć oraz kontaktem.
    moje zdjęcia: http://grono.net/gallery/photo/5196...
  • q qq

Witam, poszukuje dziewczyny lub chłopaka, którzy odznaczają się oryginalnym wyglądem-kolczyki, tatuaże, fryzura itp. do zapozowania do zdjęć.
    Muszę wykonać reportaż problemowy na studia.
    Wymyśliłem, że ciekawym reportażem może być jakaś oryginalna osoba, która odznacza się na tle społeczeństwa, i np. konflikt społeczny, czyli taka osoba w tłumie ludzi pod krawatem, w porannym metrze gdzie wszyscy w garniakach i z teczkami itp., również konflikt pokoleń- z babcią, z rodzicami tak żeby była widoczna ta różnica, i do tego np. w swoim środowisku ze swoim chłopakiem, który ją akceptuje.

Szukam osoby z Warszawy
    Kilka moich fotek:
    http://www.nocarz.getphoto.pl
    http://www.studiomim.getphoto.pl
  • Anonim

Cześć,
    zastanawiam się czy dużo osób ma tatuaże związane z Warszawą - symbole, panoramy, daty, twarze - cokolwiek co ma związek z miastem, jego klimatem, historią, mieszkańcami.

Wrzucajcie tutaj, może być też na meil - piotr.margas [at] oneshot.pl

Chodzi mi po głowie kameralna wystawa zdjęć takich tatuaży, ale póki co robię tylko wstępny wywiad. Załączam dwie fotki dziar z syrenką warszawską.

• Pani Zarazy

Poszukuję wytatuowanej dziewczyny/kobiety z Warszawy lub okolic, która miałaby ochotę na sesję typu zdjęcia za pozowanie. Od dawna chodzi za mną taki projekt, chcę pokazać, że kobieta z tatuażami to nie tylko "ostra laska", ale przede wszystkim osoba świadoma swego ciała, jego magii, uroku i wyjątkowośći. Najmilej widziane byłyby osoby z dużymi, widocznymi tatuażami, żeby nie wyszły z tego akty albo topless. Fotografią zajmuję się hobbystycznie. Nie mam swojego profesjonalnego studio, ale mam zdolności w organizowaniu przestrzeni;].Tutaj można zobaczyć moje prace (jako fotograf i jako wizażystka):
    http://www.a-sea-of-honey.deviantar...
    http://www.a_sea_of_honey.maxmodels...
    Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priva lub mail: senorita1203@gmail.com . Pozdrawiam:)
  • Hajsiwo

Witam serdecznie,
    Pracownia graficzna Oneshot Design przygotowuje kolejny projekt związany z Warszawą. Tym razem będzie to wystawa fotograficzna "Poczuj Warszawę na własnej skórze", przedstawiająca warszawskie tatuaże. Wernisaż wystawy odbędzie się 4 XII 2008 roku. Pod niżej zamieszczonym linkiem znajdziesz informację na ten temat. Piszę z prośbą o rozpropagowanie akcji w celu dotarcia do większej liczby osób posiadających takie tatuaże, w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

http://www.tcpromo.pl/poczuj_warsza...
  • MOCNYBLOG_PL

wklejam tutaj prośbę znajomej , jak ktoś chciałby pomóc byłoby miło

"Hej! Jestem dziennikarką, szukam osób, które opowiedziałyby mi ciekawe historie nt. swoich tatuaży. Chodzi mi o osoby, dla któych zrobienie tatuażu było symolem ważnego wydarzenia w ich życiu, chciały coś udowodnić sobie lub komuś. (mogą też być osoby, które dopiero planują zrobić tatuaż). Przyznam się, że zainspirował mnie program Miami Ink. Jeśli macie podobne historie i moglibyście mi o nich opowiedzieć, to proszę o kontakt."

kontaktować się można przez mnie przez priva

dzieki i pozdro
  • Anonim

cześć!
    jestem studentką V roku socjologii i pilnie poszukuję chętne osoby do przeprowadzenia wywiadu odnośnie posiadania tatuażu (wywiad będzie trwał nie dłużej niż kwadrans)
    wywiady będą całkowicie anonimowe, a niezbędne mi są do napisania raportu na warsztaty badawcze;

bardzo proszę o pomoc;) i pozdrawiam!
  • Anonim

PILNIE poszukuję jeszcze kilku osób do przeprowadzenia wywiadu na temat posiadania tatuażu. Wywiad ten jest krótki i oczywiście całkowicie anonimowy. Będę wdzięczna za pomoc.
    Pozdrawiam!
  • (L)epiej nie wiedzieć

jesli to jest nadal aktualne chętnie pomogę :) zapraszam na priv.
  • Milo

>M.A.D napisał
    >Chętne osoby proszone są o nie deklarowanie swojej
    >przemożnej ochoty na zdjęcia w tym temacie. Kontakt z
    >ogłaszającymi się tutaj uskuteczniajcie poprzez
    >wysyłanie prywatnych wiadomości (mała ikonka kopertki pod
    >blimpem, obok liczby znajomych). Od tego momentu każdy wpis
    >łamiący powyższą zasadę będzie równał się jednemu
    >ostrzeżeniu (kartce). 3 ostrzeżenia = ban na 30 dni.

• ja2ta2

Witam. Studio Tatuażu w wwie poszukuje kobiet z tatuażami do nowego projektu.
    Pod koniec stycznia odbędzie się profesjonalna sesja zdjęciowa do kalendarza.
    Poszukujemy kobiet w każdym wieku, o każdym typie urody.
    Jeżeli masz tattoo i jesteś kobietą - nadajesz się.
    Zainteresowane osoby prosimy o kontakt mailowy ja2ta2@op.pl
    Prosimy o przesłanie foto tatuażu oraz ogólne - sylwetki.
    Skontaktujemy się z każdą zainteresowaną osobą.

UWAGA : KOBIETY BEZ TATUAŻU, KTÓRE CHCĄ WZIĄĆ UDZIAŁ W SESJI TYPU : POZOWANIE ZA ZDJĘCIA - RÓWNIEŻ PROSIMY O KONTAKT ORAZ PRZESŁANIE ZDJĘĆ NA WW ADRES @
  • Anonim

Jeśli będę mógł komuś jakoś pomóc opowiadając o tatuażu, jeżeli będzie chodziło o zrobienie zdjęć to również służę pomocą.
    Tatuaż nie jest na całe plecy, ale kawałek ich zajmuję.

Zapraszam na priv.
  • leniwiec

słuze pomoca pare dziarek mam i kazda ma swoja historie
  • Fati

Witam, poszukuję ludzi z dużymi tatuażami do projektu fotograficznego (praca mgr ). Warszawa i okolice. Chętnych proszę o pisanie na priv :)
  • Drizzt Do'Urden

co się kryje pod pojęciem duży tatuaż?
  • [KBS]Kobuch

>Drizzt Do'Urden napisał
    >co się kryje pod pojęciem duży tatuaż?

właśnie;)

sesja po % czy OSP ? :P
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)