-
...
Co sądzicie o studiu Black Star na Zamenhofa ? Podobno dobre ...
http://www.blackstarstudio.pl/index... -
Drizzt Do'Urden
-
Anonim
właściwie to chyba nie było ^-^ o Blackstarze pojawiało sie jedynie w wątkach zbiorowych ^^ Blackstar to zdecydowanie mój faworyt :) ale chyba nie umiem być obiektywna bo od początku się tam dziabie . Dla mnie czad. Mają 3 tatuatorów, którzy dziabią w róznych stylach więc mozna sobie wybrać z którym chce sie współpracowac. Wyszłam z tamtąd jak dotąd z 3 dziabami i z kazdej jestem zadowolona :) -
Drizzt Do'Urden
-
-
Anonim
Ja wlasie wczoraj dorobilam sie pierwszego tatuazu i to wlasnie w Black starze. Ale nie ukrywam, ze studio wybralam, czytajac wiele pochlebnych opinii na jego temat x] A z tatuazu jestem baaaaaardzo zadowolona x] -
Anonim
najpierw zobaczyłam stronę Brody z jego pracami, które strasznie mi spodobały i nie wiedząc gdzie dziara chciałam się umówić.
teraz już chyba się nie odczepię od black star.
mam stamtąd 2 tatu i jestem bardzo zadowolona. -
Rudson
dla tych ktorzy nie czytali innych watkow- zajebiaszcze studio, zajebiaszczy fachowcy OD WSZYSTKIEGO nie tylko dziabania (patrz Kinia i Pawel), Fajna atmosferka - ogolnie cud miod orzeszki :D -
kacpuś
eee ja to slyszalem ze to generalnie wszystko geje, nic nie umieja, wszystko partola, wszystkie ich prace to z katalogow i przez kalke, pic na wode i fotomontaz.
radze wszystkim ktorzy sie tam wybieraja przemyslec to 3000000 razy i wybrac jedyne studio w wawie ktore ma jako taki poziom czyli studio Ósemka. -
slom
>kacpuś napisał
>eee ja to slyszalem ze to generalnie wszystko geje, nic nie
>umieja, wszystko partola, wszystkie ich prace to z katalogow
>i przez kalke, pic na wode i fotomontaz.
>radze wszystkim ktorzy sie tam wybieraja przemyslec to
>3000000 razy i wybrac jedyne studio w wawie ktore ma jako
>taki poziom czyli studio Ósemka.
On tylko tak podpuszcza czy na serio? -
Anonim
zważywszy na to, że należy do grona ,,Blackstar" na pewno mówi serio x]]] -
wloczykij stalowelovegłowe
-
Oleńka
a nie lepiej zamiast pytać na gronie to przejrzeć galerie i samemu ocenić czy dobre czy nie? -
M.A.D
-
Oleńka
hehe, źle to odebrałeś:). to nie żadden atak, po prostu jak mu się spodobają prace to znaczy że dla niego dobre i niech idzie. mnie się nie podobają więc dla mnie niedobre i nie idę. to tak jakby się pytać czy czerwony to ładny kolor bo podobno tak...wszystko kwestia gustu. -
nie no...
kolejne studia zakładają sobie szczerze, bądź podpuszczają kogoś mniej szczerze do założenia tematu...
można sie w nim pogłaskac, pokiziać, posmyrać pod bródką (hihi)...
a i klientów przybędzie... :)
inna sprawa, ze kilku miejscom takli temat nie wyszedł na dobre... :) -
Anonim
dobra, to ja sie podloze :P moj kolega robil sobie ramie w BS i jak dla mnie to jest co najmniej mizerne, jak nie straszne. Moze to glownie kwestia wzoru - nie podoba mi sie w ogole - ale na pewno tez wykonania, mogloby byc zrobione lepiej.
http://c0.grono.net/70/3/gallery-57...
Mam nadzieje ze sie nie pogniewa a ja nie dostane iternal-bana; P
tylko podkresle ze to jest jak na razie jedyna praca z BS ktora mi nie podchodzi. -
kacpuś
no i o tym wlasnie pisze! jakby poszedl do ósemki to ten sam wzor wygladal by o wiele lepiej! tam poprostu wiedza jak zadbac o klienta a nie to pseudo super studio black star. -
M.A.D
Hehehe, akurat dziarka Glacy mi osobiście podchodzi :] O bana się nie martw, za odmienne zdanie go tu nie rozdaję. Mogłabyś przybliżyć co konkretnie Ci się nie podoba? -
też uważam że to się bardzo fajnie prezentuje...
i na żywo i na focie... :)
blackstar raczej nie knoci... ale czasem odwala robotę z tego co mówią ściany... ; ] -
M.A.D
Oj, potrafią też spieprzyć. Vide Karol i jego wizja płaczącej dziewczynki Marka Rydena. Brrr.