Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

Co sądzicie o studiu Black Star na Zamenhofa ? Podobno dobre ...

http://www.blackstarstudio.pl/index...
  • Drizzt Do'Urden

Przeglądaj wątki, taki temat już był :PPPPPPP
  • Anonim

właściwie to chyba nie było ^-^ o Blackstarze pojawiało sie jedynie w wątkach zbiorowych ^^ Blackstar to zdecydowanie mój faworyt :) ale chyba nie umiem być obiektywna bo od początku się tam dziabie . Dla mnie czad. Mają 3 tatuatorów, którzy dziabią w róznych stylach więc mozna sobie wybrać z którym chce sie współpracowac. Wyszłam z tamtąd jak dotąd z 3 dziabami i z kazdej jestem zadowolona :)
  • Drizzt Do'Urden

Sorka mój błąd, dopiero się budzę po nieprzespanej nocy :(
  • Anonim

Ja wlasie wczoraj dorobilam sie pierwszego tatuazu i to wlasnie w Black starze. Ale nie ukrywam, ze studio wybralam, czytajac wiele pochlebnych opinii na jego temat x] A z tatuazu jestem baaaaaardzo zadowolona x]
  • Anonim

najpierw zobaczyłam stronę Brody z jego pracami, które strasznie mi spodobały i nie wiedząc gdzie dziara chciałam się umówić.

teraz już chyba się nie odczepię od black star.

mam stamtąd 2 tatu i jestem bardzo zadowolona.
  • Rudson

dla tych ktorzy nie czytali innych watkow- zajebiaszcze studio, zajebiaszczy fachowcy OD WSZYSTKIEGO nie tylko dziabania (patrz Kinia i Pawel), Fajna atmosferka - ogolnie cud miod orzeszki :D
  • kacpuś

eee ja to slyszalem ze to generalnie wszystko geje, nic nie umieja, wszystko partola, wszystkie ich prace to z katalogow i przez kalke, pic na wode i fotomontaz.
    radze wszystkim ktorzy sie tam wybieraja przemyslec to 3000000 razy i wybrac jedyne studio w wawie ktore ma jako taki poziom czyli studio Ósemka.
  • slom

>kacpuś napisał
    >eee ja to slyszalem ze to generalnie wszystko geje, nic nie
    >umieja, wszystko partola, wszystkie ich prace to z katalogow
    >i przez kalke, pic na wode i fotomontaz.
    >radze wszystkim ktorzy sie tam wybieraja przemyslec to
    >3000000 razy i wybrac jedyne studio w wawie ktore ma jako
    >taki poziom czyli studio Ósemka.

On tylko tak podpuszcza czy na serio?
  • Anonim

zważywszy na to, że należy do grona ,,Blackstar" na pewno mówi serio x]]]
  • wloczykij stalowelovegłowe

3x6=8...? ^_^
  • Oleńka

a nie lepiej zamiast pytać na gronie to przejrzeć galerie i samemu ocenić czy dobre czy nie?
  • M.A.D

Matko, Oleńka, ależ Ty jesteś cięta na te warszawskie studia :]
  • Oleńka

hehe, źle to odebrałeś:). to nie żadden atak, po prostu jak mu się spodobają prace to znaczy że dla niego dobre i niech idzie. mnie się nie podobają więc dla mnie niedobre i nie idę. to tak jakby się pytać czy czerwony to ładny kolor bo podobno tak...wszystko kwestia gustu.

nie no...
    kolejne studia zakładają sobie szczerze, bądź podpuszczają kogoś mniej szczerze do założenia tematu...
    można sie w nim pogłaskac, pokiziać, posmyrać pod bródką (hihi)...
    a i klientów przybędzie... :)

inna sprawa, ze kilku miejscom takli temat nie wyszedł na dobre... :)
  • Anonim

dobra, to ja sie podloze :P moj kolega robil sobie ramie w BS i jak dla mnie to jest co najmniej mizerne, jak nie straszne. Moze to glownie kwestia wzoru - nie podoba mi sie w ogole - ale na pewno tez wykonania, mogloby byc zrobione lepiej.

http://c0.grono.net/70/3/gallery-57...

Mam nadzieje ze sie nie pogniewa a ja nie dostane iternal-bana; P

tylko podkresle ze to jest jak na razie jedyna praca z BS ktora mi nie podchodzi.
  • kacpuś

no i o tym wlasnie pisze! jakby poszedl do ósemki to ten sam wzor wygladal by o wiele lepiej! tam poprostu wiedza jak zadbac o klienta a nie to pseudo super studio black star.
  • M.A.D

Hehehe, akurat dziarka Glacy mi osobiście podchodzi :] O bana się nie martw, za odmienne zdanie go tu nie rozdaję. Mogłabyś przybliżyć co konkretnie Ci się nie podoba?

też uważam że to się bardzo fajnie prezentuje...
    i na żywo i na focie... :)

blackstar raczej nie knoci... ale czasem odwala robotę z tego co mówią ściany... ; ]
  • M.A.D

Oj, potrafią też spieprzyć. Vide Karol i jego wizja płaczącej dziewczynki Marka Rydena. Brrr.
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)