-
Anonim
Moj kolega robił mi dziare. Jest to krzyz celtycki. Na łopatce. Kolega wczesniej robił tatuze całkiem zajebiscie. Kiedy robił mi zaczalzdzierac mi skore;/ Na zdartej skórze probował jeszcze tatuawac. Finał jest taki ze dziara jest nie skonczona nie wypełniona.. Mam zdarta skore, tusz wypływa robia sie ostre strupy a całosc sie sonczy... Co zrobic?? -
>>>Sky is the Limit<<<
1)Iść do dermatologa.
2) Na przyszłość nie dziarać się u bejów osiedlowych.
3)W wieku 15 lat myśleć o egzaminach do liceum, a nie brać się za tatuaże.
Temat dobry do podwieszenia - ku przestrodze. -
Anonim
czym on Ci to robił?? widelcem?? hhehe no dobra teraz na poważnie... lepiej idź do jakiegoś studia i zapłać... będziesz miał dobrze wykonane i skóry Ci nie zedrą... moją pierwszą dziarę też robił mi kumpel ale teraz jest do poprawki... -
Zielona Banana;)
narazie kolega bedzie musiał z tym czyms chodzic, zanim nie dostanie dowodu :>- w żadnym studiu (porządnym) wcześniej mu nie zrobią z tym nic.
generalnie bardzo lekkomyślne -
-
Anonim
-
D.
pokaż no zdjęcie tego, czy rzeczywiście tak tragicznie.
Moim zdaniem powinieneś to teraz pielęgnować, a potem, jak się zagoi pomyśleć (hm.. parę lat na to masz) nad dobrym wzorem i porządnym tatuatorem, który Ci to zcoveruje... -
M.A.D
>Fish napisał
>Moj kolega robił mi dziare. Jest to krzyz celtycki. Na
>łopatce. Kolega wczesniej robił tatuze całkiem
>zajebiscie. Kiedy robił mi zaczalzdzierac mi skore;/ Na
>zdartej skórze probował jeszcze tatuawac. Finał jest taki
>ze dziara jest nie skonczona nie wypełniona.. Mam zdarta
>skore, tusz wypływa robia sie ostre strupy a całosc sie
>sonczy... Co zrobic??
Ech, no więc po kolei.
Fish, najpierw idź z tym do lekarza, bo coś czuję, że nie załagodzisz tego zwykłą pielęgnacją (chyba, że Twój opis jest przesadzony). Padłeś ofiarą własnej głupoty i kretyna, który nie miał pojęcia co robi. Nie wierzę, że gość, który Cię tak okaleczył wcześniej robił dobre tatuaże.
Na tej sztuce się nie oszczędza i zapamiętasz to, miejmy nadzieję, do końca życia. Tatuaż powinien być wykonany przez profesjonalistę, chyba że świadomie się zgodziłeś uczestniczyć w zabiegu jako królik doświadczalny. Jesteś niepełnoletni, więc bez zgody opiekuna dobry (podkreślam - DOBRY) tatuator niczego Ci z tym nie zrobi.
Jeżeli możesz, wrzuć jakieś foto to może poradzimy co dalej, ale cudów nie oczekuj. -
Pablo_Oi!
-
Anonim
Hmm.. Rozmawiałem juz z matka;/ Jak to zobaczyła to poiwedziała ze jestem popierdolo...y
Za trzy tygodnie jak sie zagoi mam isc do znajomego ktory ma swoj salon tatuazu.. Jutro jade do dermatologa.. Miejsce gdzie miałem robiony tatuaz strasznie piecze.. Zaraz postaram sie wrzucic fotke tego; / -
Anonim
Ja bym się zaczął martwić również o żółtaczkę robiąc dziarę u profesionalisty takiego formatu... -
Anonim
-
Papug
Na wszystkie inne syfy, które mógł Ci podarować, też? Się nie dziwię, że Cię matka tak zjechała... i tak łagodna była -
Anonim
-
Anonim
Bez kitu zdrowia życzę i żeby się na tyle zagoiło żeby można to było naprawić... -
Anonim
Stary, ja nie wiem czym on Ci to robił i jak że Ci skóre pochlastał. Powiem Ci jedno, dwa razy się jebnij w czoło zanim oddasz swoje ciało w ręce jakiegoś debila bez pojęcia. Jeżeli nie masz kasy żeby w studiu robić to najlepiej wogóle o tym nie myśl. Życze powodzenia. -
Anonim
Maszynka samorobka.. No ja wiem własnie.. Teraz ide do salonu zeby mi to zakryl.. -
Anonim
-
Anonim
Straszna ta nauczka.. Chciałem chodzic cały wydziabany a teraz chce zakryc tylko ta zjebaana dziare i koniec; / -
Anonim
Młody po pierwsze to to nie jest dziara. Dwa to po co być cały wydziargany ? To nie jest fajne. A trzy to skończ 18 lat :) -
Anonim
Hmm.. Moja matka teraz musi dac zgode.. Na poczatku mowila ze bede chodzil z takim syfem na łopatce ale zmieniła zdanie i ma podpisac zgode..