-
zwierzak
Niestety nie, chociaz chcialbym byc o 5 cm wyzszy (niewazne czy z dumy, czy z czegokolwiek innego) :) -
Anonim
>zwierzak napisał
>Nie wiem jak jest w przypadku tatuazy, ale powiedzmy, ze na
>laserach troche sie znam i jesli chodzi o znamiona, plamy,
>przebarwienia, piegi itp. to na razie zaden laser
>(niezaleznie od dlugosci fali) nie usuwa w 100%.
>
No wielce prawdopodobne, nie znam sie na tym kompletnie, a moje doswiadczenia z laserami zakonczyly sie na przypalaniu mrowek lupa w podstawowce:P
-
Papug
-
Anonim
-
-
psycho catfish
-
Anonim
Wiem.. dzis nie sypiam dobrze, jak sobie o tej zbrodni mrowkobojstwa przypomne...:P -
Anonim
ty nie sypiasz dobrze z innych powodów, c'mon wszyscy juz wiedza babes :P
ok, ale koniec offtopa, bo babana dostane :D
shhhhhhhh :))) -
Asgard Studio Tatuażu Artystycznego
Polecam nową profesjonalną metodę usuwania tatuażu metoda Rejuvi.
Białystok http://asgardtattoo.eu/ -
Hare
-
DZIKA
Wyglada tak, ze sie paprze, masz mega strupa przez 3 miesiace ale cos tam rzeczywiscie znika. Bylam eksperymentalnie na jednej sesji i czesc zniknela calkiem calkiem a czesc sie rozlala. Wszystko zalezy od tego czy osoba ktora robi zabieg usuwania trafi na odpowiednia glebokosc. Jesli tatuaz byl robiony kiepsko to i usuwanie wyjdzie kiepsko raczej. Najlepiej jak by usuwala to ta sama osoba co robila ale tak dobrze to nie raczej ma; ] No i ryzyko blizn jest tez spore. -
Iwa Ładne
jak znacie jakieś pseudo domowe sposoby zminimalizowania lub usunięcia tatuażu to możecie napisać hehe :p -
Anonim
-
Anonim
-
DZIKA
-
kjhgfytfoidsj
pseudo-domowe? znam dziewczynę, która najpierw zrobiła sobie sama tatuaż, potem sama go sobie usunęła. nie wiem jak, ale to kretynka <ok> -
Ja Ja
a ja obserwuję coś takiego http://usuwanietatuazy.flog.pl/arch... laska relacjonuje usuwanie swoich buraków ... wygląda, że to strasznie boli :/ -
anonima
>kjhgfytfoidsj napisała:
>pseudo-domowe? znam dziewczynę, która najpierw zrobiła
>sobie sama tatuaż, potem sama go sobie usunęła. nie wiem
>jak, ale to kretynka <ok>
Hmmm...może użyła rozpuszczalnika? :)