-
monique
-
Anonim
-
∂nja.
http://www.jahlovetattoo.pl/
Też chciałam się czegoś dowiedzieć o tym studio. Prace w galerii mają ciekawe, przejrzałam księgę gości - same pozytywne opinie, ale może ktoś tutaj mógłby coś o nich powiedzieć ? :) -
AsIdie
Maciek robił mi dwie dziarki jak jeszcze pracował gdzie indziej. Były robione pod moje pomysły i wyszły tak jak sobie to wyobrażałem. Bardzo dobrze że otworzyli coś własnego. -
-
macio
male sprostowanie miescimy sie na aleji niepodleglosci oficjalne otwarcie za tydz na razie dzialamy na telefonie dopinamy lokal wszystkich pozytywnych zapraszamy serdecznie! -
∂nja.
Małe sprostowanie !!!
To nie u nich czytałam księgę gości, żeby nie było, że kłamię; )
Tym bardziej chciałabym się dowiedzieć czegoś. -
Anonim
-
macio
gdyby ktos chcial wiedziec cos wiecej lub zlapac kontakt podaje strone mimo ze juz ja tu widzialem http://www.jahlovetattoo.pl jeszcze czeka na google wiec trzeba wchodzic bezposrednio pozdrawiam! -
Dźakko Kuruci
3 dziary u Macka i ze wszystkich 3 jestem zadowolony.
To co mnie przekonało do niego najbardziej to podejście do klienta. -
kutfa
-
Madvillain
ja mam 2 dziarki od Adolfa i planuje następne :] szczerze polecam, a studio ma zajebisty klimat moim zdaniem :] -
Anonim
galeria wygląda zacnie,
przejde się tam zaraz bo jestem obok, widzę że mają czynne od 14 więc trzeba będzie sprawdzić co to za studio
ale wydaje się całkiem ok -
∂nja.
>macio napisał
>male sprostowanie miescimy sie na aleji niepodleglosci
>oficjalne otwarcie za tydz na razie dzialamy na telefonie
>dopinamy lokal wszystkich pozytywnych zapraszamy serdecznie!
-
Anonim
-
Mister Death
Super zapowiada sie kolejne dobre miejsce na warszawskiej scenie ta2. Napewno sie do was wybiorę bo upatrzyłem sobie Adolfa na twórcę mej kolejnej dziaby.
Życzę powodzenia i sukcesów. -
Anonim
ja jestem zadowolona bardzo z tatuazu u Adolfa. :) do tego bardzo sympatyczny czlowiek! -
Gumiś
robiłem tatuaż u Maćka jak pracował w Dereniowej, to świetny artysta i sympatyczny człowiek, polecam każdemu, na pewno w najbliższym czasie wybiorę się do JAH... -
kiler
jak dla mnie mistrzostwo :) wykonaniem jestem zachwycony, a klimat pozytywnie powala :) -
DZIKA
No chlopaki zacnie, zacnie :) Odwiedze na pewno jak chwile znajde. No i polecam Adolfa jako ze sama posiadam co nie co od tego Pana ; ] -
Anonim