Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • monique

j.w.
  • Anonim

maja jakas strone? bo google o nich nie slyszalo.
  • ∂nja.

http://www.jahlovetattoo.pl/

Też chciałam się czegoś dowiedzieć o tym studio. Prace w galerii mają ciekawe, przejrzałam księgę gości - same pozytywne opinie, ale może ktoś tutaj mógłby coś o nich powiedzieć ? :)
  • AsIdie

Maciek robił mi dwie dziarki jak jeszcze pracował gdzie indziej. Były robione pod moje pomysły i wyszły tak jak sobie to wyobrażałem. Bardzo dobrze że otworzyli coś własnego.
  • macio

male sprostowanie miescimy sie na aleji niepodleglosci oficjalne otwarcie za tydz na razie dzialamy na telefonie dopinamy lokal wszystkich pozytywnych zapraszamy serdecznie!
  • ∂nja.

Małe sprostowanie !!!

To nie u nich czytałam księgę gości, żeby nie było, że kłamię; )

Tym bardziej chciałabym się dowiedzieć czegoś.
  • Anonim

galeria jest super, bardzo mi sie podoba
  • macio

gdyby ktos chcial wiedziec cos wiecej lub zlapac kontakt podaje strone mimo ze juz ja tu widzialem http://www.jahlovetattoo.pl jeszcze czeka na google wiec trzeba wchodzic bezposrednio pozdrawiam!
  • Dźakko Kuruci

3 dziary u Macka i ze wszystkich 3 jestem zadowolony.
    To co mnie przekonało do niego najbardziej to podejście do klienta.
  • kutfa

No i Adolf tam dziala, a jego dziarki bardzo do mnie przemawiaja.
  • Madvillain

ja mam 2 dziarki od Adolfa i planuje następne :] szczerze polecam, a studio ma zajebisty klimat moim zdaniem :]
  • Anonim

galeria wygląda zacnie,
    przejde się tam zaraz bo jestem obok, widzę że mają czynne od 14 więc trzeba będzie sprawdzić co to za studio
    ale wydaje się całkiem ok
  • ∂nja.

>macio napisał
    >male sprostowanie miescimy sie na aleji niepodleglosci
    >oficjalne otwarcie za tydz na razie dzialamy na telefonie
    >dopinamy lokal wszystkich pozytywnych zapraszamy serdecznie!

• Anonim

uuu no to mi pokrzyzowali plany :)
  • Mister Death

Super zapowiada sie kolejne dobre miejsce na warszawskiej scenie ta2. Napewno sie do was wybiorę bo upatrzyłem sobie Adolfa na twórcę mej kolejnej dziaby.
    Życzę powodzenia i sukcesów.
  • Anonim

ja jestem zadowolona bardzo z tatuazu u Adolfa. :) do tego bardzo sympatyczny czlowiek!
  • Gumiś

robiłem tatuaż u Maćka jak pracował w Dereniowej, to świetny artysta i sympatyczny człowiek, polecam każdemu, na pewno w najbliższym czasie wybiorę się do JAH...
  • kiler

jak dla mnie mistrzostwo :) wykonaniem jestem zachwycony, a klimat pozytywnie powala :)
  • DZIKA

No chlopaki zacnie, zacnie :) Odwiedze na pewno jak chwile znajde. No i polecam Adolfa jako ze sama posiadam co nie co od tego Pana ; ]
  • Anonim

działa już to studio ?
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)