- 1
- 2
-
sekkmet
jak w temacie, poszukujemy tatuażysty/tatuażystki lub osoby chcącej podjąć się tego zawodu. Zapewniamy szkolenia. Jedyne co wymagamy to zmysł i talent.
wiecej info na priv
Praca w Zielonej Górze -
przemek cichonski
Witam
Jestem zainteresowany Waszą ofertą ,chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej
Ja osobiście troszeczkę się już tym zajmuje
moje prace na photoblog.pl/przemotattoo
tel.793-933-050
pozdrawiam Przemek -
przemek cichonski
Witam
Jestem zainteresowany Waszą ofertą ,chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej
Ja osobiście troszeczkę się już tym zajmuje
moje prace na photoblog.pl/przemotattoo
tel.793-933-050
pozdrawiam Przemek -
sekkmet
witam, ogłoszenie nadal aktualne, zatrudnilismy już jedną osobę, ale planujemy zatrudnić jeszcze jedną. Zapraszam, więcej info na priv lub sekkmet@gmail.com lub gg 1191413.
Ps. Wczoraj mi wcięło pocztę, a ktoś właśnie tego dnia wysłał zgłoszenie (prawdopodobnie dziewczyna). Jeśli trafi na wiadomość to proszę o ponowne wysłanie meila. -
-
Kostucha; D
Dzień dobry; P jestem osobą, która chcę podjąć się tego zawodu. Myślałam, by za rok zapisać się na jakieś kursy. Aktualnie mieszkam w okolicach Piotrkowa.
Byłabym zainteresowana kursem, gdyby byłaby możliwość dostania jeszcze jakiś info byłabym wdzięczna.
My e-mail: marta481@yahoo.it -
Jaśmin
Podłączę się do tego tematu, gdyż wydał mi się najodpowiedniejszy.
Czy w Warszawie jest jakieś studio lub osoba chętna do przyjęcia kogoś na praktykę? Chciałbym zająć się robieniem tatuaży lecz nie chcę zaczynać bez "przeszkolenia" żeby nie krzywdzić potencjalnych klientów. -
MIENSO!
Ja bardzo bym chciała nauczyć się tatuować. Czy chciałby może ktoś mnie przygarnąć jako ucznia w okolicach Białegostoku ewentualnie Warszawa... ? :P -
sekkmet
-
Anonim
Czy jest jakies studio tatuazu w Warszawie lub okolicach ktore chcialoby zatrudnic tatuazyste z 2 letnim stażem ? PILNE! -
Mateusz Mazurek
Siema
Jestem zainteresowany jeżeli jest aktualna oferta
niekture moje projekty można znaleźć na stronie http://www.myspace.com/paynemakerta...
THX z góry pozdro -
Syla podala wyzej namiary do siebie - uderzaj do niej na prv, bo nie zawsze jest dostepna przez grono.
-
kubrycz
witam, jestem z Lublina i właśnie kończę liceum plastyczne. Szukam nauczyciela :p ponieważ chętnie poddam się temu zajęciu,jeżeli ktoś taki z Lublina bądź okollic znalazłby się w tym temacie na forum proszę o kontakt: mail: palka_92@vp.pl gg: 8441394 -
buczek
-
Anonim
zatrudnię tatuażystę z doświadczeniem proszę wysłać portfolio na priv zadzwonić i umówić się na tatuaż próbny bym mógł zobaczyć jak dana osoba pracuje pozdrawiam tel kontaktowy 506-837-897 -
maroko
witam
zajmuje sie tatuowaniem juz od 7 lat ale nie pracowalem jeszcze w studiu .
posiadam zdjecia ze swoimi pracami , tatuowanie jest dla mnie jedynym zajeciem ktore tak naprawde sprawia mi satyswakcje z wykanywanej pracy poprostu uwielbiam to jesli ktos by byl zainteresowany obejzeniem moich prac prosze o kontakt rafii5001@hotmail.com jestem z kujawsko pomorskiego . posiadam wlasny oryginalny sprzet (6 pistoletow ) moge rowniesz udzielic kilku rad poczatkujacym -
miss gugu
Szukam studia, w którym mogłabym zrobić praktyki i zapoznać się z tatuowaniem od zaplecza. Skończyłam wydział grafiki, swoje prace mogę podesłać na maila, kontakt do mnie to: liquerr@interia.pl -
kamil szczypka
witam, poszukuje pracy jako tatuator na terenie slaska, zajmuje sie tym od 2 lat pracowalem w studiu tak ze nie jestem swiezakiem:) dobrze czuje sie w pracach cartoonowych i kolorowych ale nie boje sie innych styli:) projektuje takze koszulki dla firm deskorolkowych tak ze mam duzo oryginalnych projektow w glowie! zainteresowanych prosze o kontakt :) mlody ambitny kulturalny:P -
Sebastian Ricze
emanko wkoncu znalazłem poczebuje jakiegos małego szkolenia obsługiwania sie maszynka do dziarania od poctawuwki ładnie malowałem interesuje sie tatużem i rysunkiem mam talent do twozenia rużnych wzorów trybali i tatuży nie mam tylko doswiadczenia z maszynką moje prace kolesie sobie dziaraja w studiach ja tez chcialbym sprobowac wiem ze mam talent i wene i bardzo chciał bym robic tatuża mam na imie Sebastian a to mój numer telefonu 725415325 jesli poczebujecie kogos kto lubi malowac i chce przejsc z ołowka na igle to prosze o kontakt dziekówa i pozdrawiam -
Anonim
-
Sebastian Osiński
Witam tatuaże robię prawię dziesięć lat jestem samoukiem mam zdolności artystyczne maluję obrazy na płótnie i rysuję również rzeźbię w drewnie nie jestem jakimś starym wyjadaczem po prostu chciałbym się dalej rozwijać mieszkam w małej miejscowości i nie mogę się wybić bo to jest wieś a na wsi jak to na wsi ,marnuję swój talent na tej wsi.
- 1
- 2