Tatuaż [11140]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sekkmet

jak w temacie, poszukujemy tatuażysty/tatuażystki lub osoby chcącej podjąć się tego zawodu. Zapewniamy szkolenia. Jedyne co wymagamy to zmysł i talent.

wiecej info na priv
    Praca w Zielonej Górze
  • przemek cichonski

Witam
    Jestem zainteresowany Waszą ofertą ,chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej
    Ja osobiście troszeczkę się już tym zajmuje
    moje prace na photoblog.pl/przemotattoo
    tel.793-933-050
    pozdrawiam Przemek
  • przemek cichonski

Witam
    Jestem zainteresowany Waszą ofertą ,chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej
    Ja osobiście troszeczkę się już tym zajmuje
    moje prace na photoblog.pl/przemotattoo
    tel.793-933-050
    pozdrawiam Przemek
  • sekkmet

witam, ogłoszenie nadal aktualne, zatrudnilismy już jedną osobę, ale planujemy zatrudnić jeszcze jedną. Zapraszam, więcej info na priv lub sekkmet@gmail.com lub gg 1191413.

Ps. Wczoraj mi wcięło pocztę, a ktoś właśnie tego dnia wysłał zgłoszenie (prawdopodobnie dziewczyna). Jeśli trafi na wiadomość to proszę o ponowne wysłanie meila.
  • Kostucha; D

Dzień dobry; P jestem osobą, która chcę podjąć się tego zawodu. Myślałam, by za rok zapisać się na jakieś kursy. Aktualnie mieszkam w okolicach Piotrkowa.
    Byłabym zainteresowana kursem, gdyby byłaby możliwość dostania jeszcze jakiś info byłabym wdzięczna.
    My e-mail: marta481@yahoo.it
  • Jaśmin

Podłączę się do tego tematu, gdyż wydał mi się najodpowiedniejszy.
    Czy w Warszawie jest jakieś studio lub osoba chętna do przyjęcia kogoś na praktykę? Chciałbym zająć się robieniem tatuaży lecz nie chcę zaczynać bez "przeszkolenia" żeby nie krzywdzić potencjalnych klientów.
  • MIENSO!

Ja bardzo bym chciała nauczyć się tatuować. Czy chciałby może ktoś mnie przygarnąć jako ucznia w okolicach Białegostoku ewentualnie Warszawa... ? :P
  • sekkmet

oferta pracy znowu aktualna
  • Anonim

Czy jest jakies studio tatuazu w Warszawie lub okolicach ktore chcialoby zatrudnic tatuazyste z 2 letnim stażem ? PILNE!
  • Mateusz Mazurek

Siema
    Jestem zainteresowany jeżeli jest aktualna oferta
    niekture moje projekty można znaleźć na stronie http://www.myspace.com/paynemakerta...
    THX z góry pozdro
  • ♔ Anouk

Syla podala wyzej namiary do siebie - uderzaj do niej na prv, bo nie zawsze jest dostepna przez grono.
  • kubrycz

witam, jestem z Lublina i właśnie kończę liceum plastyczne. Szukam nauczyciela :p ponieważ chętnie poddam się temu zajęciu,jeżeli ktoś taki z Lublina bądź okollic znalazłby się w tym temacie na forum proszę o kontakt: mail: palka_92@vp.pl gg: 8441394
  • buczek

witam. chciałbym się dowiedzieć czy oferta jest nadal aktualna???
  • Anonim

zatrudnię tatuażystę z doświadczeniem proszę wysłać portfolio na priv zadzwonić i umówić się na tatuaż próbny bym mógł zobaczyć jak dana osoba pracuje pozdrawiam tel kontaktowy 506-837-897
  • maroko

witam
    zajmuje sie tatuowaniem juz od 7 lat ale nie pracowalem jeszcze w studiu .
    posiadam zdjecia ze swoimi pracami , tatuowanie jest dla mnie jedynym zajeciem ktore tak naprawde sprawia mi satyswakcje z wykanywanej pracy poprostu uwielbiam to jesli ktos by byl zainteresowany obejzeniem moich prac prosze o kontakt rafii5001@hotmail.com jestem z kujawsko pomorskiego . posiadam wlasny oryginalny sprzet (6 pistoletow ) moge rowniesz udzielic kilku rad poczatkujacym
  • miss gugu

Szukam studia, w którym mogłabym zrobić praktyki i zapoznać się z tatuowaniem od zaplecza. Skończyłam wydział grafiki, swoje prace mogę podesłać na maila, kontakt do mnie to: liquerr@interia.pl
  • kamil szczypka

witam, poszukuje pracy jako tatuator na terenie slaska, zajmuje sie tym od 2 lat pracowalem w studiu tak ze nie jestem swiezakiem:) dobrze czuje sie w pracach cartoonowych i kolorowych ale nie boje sie innych styli:) projektuje takze koszulki dla firm deskorolkowych tak ze mam duzo oryginalnych projektow w glowie! zainteresowanych prosze o kontakt :) mlody ambitny kulturalny:P
  • Sebastian Ricze

emanko wkoncu znalazłem poczebuje jakiegos małego szkolenia obsługiwania sie maszynka do dziarania od poctawuwki ładnie malowałem interesuje sie tatużem i rysunkiem mam talent do twozenia rużnych wzorów trybali i tatuży nie mam tylko doswiadczenia z maszynką moje prace kolesie sobie dziaraja w studiach ja tez chcialbym sprobowac wiem ze mam talent i wene i bardzo chciał bym robic tatuża mam na imie Sebastian a to mój numer telefonu 725415325 jesli poczebujecie kogos kto lubi malowac i chce przejsc z ołowka na igle to prosze o kontakt dziekówa i pozdrawiam
  • Anonim

w poctawuwce to trzeba było się uczyć polskiego.
  • Sebastian Osiński

Witam tatuaże robię prawię dziesięć lat jestem samoukiem mam zdolności artystyczne maluję obrazy na płótnie i rysuję również rzeźbię w drewnie nie jestem jakimś starym wyjadaczem po prostu chciałbym się dalej rozwijać mieszkam w małej miejscowości i nie mogę się wybić bo to jest wieś a na wsi jak to na wsi ,marnuję swój talent na tej wsi.
  • 1
  • 2
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)