Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • artuazelipapa kiepski

zrobiłem tatuaż jakieś 4 dni temu . gośc który mi to robił pracuje w studio ma duże pojęcie o tym lecz tatuaż robił mi w domu od 3 dni na tatuażu porobiły się rany leci ropa boli wybieram sie do lekarza ale czy po zagojeniu niebedzie problemu z poprawą tatuażu; / jak myślicie co mogło pojsc nie tak ?
  • Hare

Bo w domu się nie robi, tam nie jest sterylnie nawet jak dbasz o czystość !!! Pokaż zdjęcia.
  • artuazelipapa kiepski

wieczorem wrzyce fotki ale naparwde niewyglada to za ciekawie jedna wielka rana; / a miało być tak pięknie , tak jak by wyrzerało mi od środa skóre . Jak myślicie czy będzie dało się to poprawić ? po zagojeniu
  • Anonim

czemu ktoś kto się zna robił go w domu mając prace w studio?
  • artuazelipapa kiepski

niestety w studio musiał by wziąść odemnie o wiele więcej pieniędzy . dzisiaj wybieram się do dermatologa noga dalej wygląda nieciekawie , niewiem czy to wina tuszu poprostu go nieporzyjło jakies uczelenie na niego czy moja czy tatuatora naprawde niewiem. cały tatuaż do poprawki . wrzuce dzisiaj zdjęcia dla przestrogi .
  • Można wybaczyć, zapomnieć nigdy .

Nie bardzo rozumiem dlaczego niby za robote w studio mialby gosc wziac "o wiele wiecej pieniedzy".

I tak to jest jak sie chce oszczedzac na pewnych rzeczach...
  • Katarina

Dermatolog i leki od niego będą na pewno tańsze niż tatuaż w studio.
    Dzizas....o.0
  • DZIKA

Jakim tuszem to bylo robione? Kolorowym? Co powiedzial dermatolog?
  • Hare

Chciało się przyoszczędzić? To teraz masz. I niech to będzie nauczka dla innych. Jeśli się robi tatuaż (na całe życie przecież) to NIE MOŻNA oszczędzać. Nie przesadzajmy, ceny w studiach nie są jakieś nieosiągalne i gigantyczne. Ludzie biorą kredyty na różne rzeczy, a na coś co się będzie nosiło na ciele przez całe życie sępią. Ludzie! każda rzecz na którą bierzecie kredyty kiedyś się zniszczy, zostanie wyrzucona itp. a tatuaż to wy sami więc nie oszczędzajcie na tym, nosicie go na ciele do końca swoich dni.
  • Kamm

RODACY !!!

W mojej pracy licencjackiej próbuję dowiedzieć się, dlaczego tatuowanie ma wciąż tak wielu przeciwników. Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu krótkiej i przyjemnej ankiety!!

http://www.ebadania.pl/f4f623f8cd0a...

- dla osób niewytatuowanych

http://www.ebadania.pl/9f24991de0c5...

- dla osób wytatuowanych

Z góry bardzo pięknie dziękuję! :)
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)