Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wloczykij stalowelovegłowe

malujcie mordy na sylwestra alboco...
    bo czytać się was ogólnie wszystkich już nie da... :)
  • Katarina

To nie czytaj i sam się maluj:)))))

• ...

"masz myślenie dzieciaka (mimo Twojego wieku)"

Mam nadzieje ,ze jak nadluzej; )

"Ja kończe tą beznadziejną i bezsensowną konwersacje z Tobą,"

Yes Yes Yes; )
  • <CzekolaDka>

Ja obie zrobilam 2 tatuaze w tym roku mam 14 lat...i wiecie jestem zadowolona z nich w przyszlym roku chce pociagnac z uda na bok tulowia..:) pozdro dla JaCuSiA:)
  • [KBS]Kobuch

o kurwa, jak ZaJefAJniE :P atologia się szerzy, Boże miej ten kraj w opiece
  • Anonim

Załamać się można po obejrzeniu profilu tej dziewczynki. Niby 14 lat a dziary, fajki no i ta fotoseszyn w stylu zobacz jaka ze mnie niezła „sucz”.
  • Katarina

Dzięki Ci panie Boże za te drobne łaski...tekst "trenuje craf mage" sprawił, że świat od razu staje się piękniejszy...:D
  • Rudson

boze jak moja corka taka bedzie to sie potne. albo prędzej ją.
    ale dziary zajebiste, niematotamto.
  • JOGA

30 :ninja:
  • Agatka

Niedobrze mi od tej <Czekoladki> :/... dobrze, że mam syna :)
  • Angela

ja zrobiłam pierwszy na 18 urodziny :) Jestem zadowolona i niczego nie żałuje, nie wiem czy zrobię następny, jeszcze się zobaczy :D
  • Em

>ja zrobiłam pierwszy na 18 urodziny :) Jestem zadowolona i niczego nie żałuje, nie wiem czy zrobię >następny, jeszcze się zobaczy :D

Dziewcze drogie, ale Ty dopiero co skończyłaś 18. Czy żałujesz powiedz za parę lat.
  • Ola Majewska

a czy jak robiliście w wieku 17 lub 16 lat to tatuaż się zmienił ? chodzi mi o to że my rośniemy i czy się nie rozciągnął ?
  • Thrin B.

19. decyzja podjęta rozważnie i nie hop siup :)
  • Etienet

moja decyzja o zrobieniu sobie dziary była nie rozważna i własnie taka chop siup:)
    szłam przez molo zobaczyłam salon no i jest:) ale niczego nie żałuje miałam lat 17.
  • Etienet

>Ola Majewska napisała:
    >a czy jak robiliście w wieku 17 lub 16 lat to tatuaż się
    >zmienił ? chodzi mi o to że my rośniemy i czy się nie
    >rozciągnął ?

troszke wyblakł i tyle..
  • Sierra Nevada

Mam 17 lat i od tygodnia myślę o małym tatuażu na karku. Niestety wiem, że wszystko szybko mi się nudzi, więc postanowiłam poczekać przynajmniej rok albo dwa i jeśli dalej będę go chciała to go zrobię :). Od 13 roku życia kolekcjonowałam mangi, byłam szaloną fanką anime. Trwało to przez 3 lata. W tym czasie kupowałam praktycznie prawie co dwa tygodnie kolejną mangę. Były dla mnie bardzo ważne i nigdy nie pomyślałabym o tym żeby je sprzedać. Aktualnie trochę się zmieniło, już ich nie kupuje, nie udzielam się na konwentach i nie oglądam już anime. Lecz w dalszym ciągu nie może mi przejść przez głowę myśl o sprzedaniu mojej kolekcji. Mimo iż dawno mi się znudziła to jest dla mnie bardzo ważna, jest w pewnym sensie pamiątką mojej szalonej miłości do japońskiej twórczości. Dlatego sądzę, że nawet jeśli zrobiłabym ten tatuaż i po kilku latach by mi się, że tak powiem znudził to nie będę go żałować. W tym czasie on już będzie częścią mnie i nie sądzę bym chciała się go pozbyć. Byłby pamiątką tego, że w końcu zrobiłam coś innego, odważyłam się na zrobienie tatuażu. W życiu trzeba spróbować wszystkiego. Ale biorąc pod uwagę to, że jestem strasznie ale to strasznie ostrożna i odpowiedzialna to chcę poczekać jeszcze te kilka lat mimo iż w tej chwili bardzo chciałabym mieć ten tatuaż. Mój mózg powstrzymuje mnie przed tym czynem ale serce ciągle mnie ciągnie xD
  • Oleś

18 lat :) jaszczurka na nodze
  • Insepultus666

25 lat, maoryski wzór od nadgarstka po łokieć.
  • Mena

17.
    celtycki krzyż z sercem; )
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)