Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Angela Be.

żyć żyją, jak już wcześniej mówiłam nie chodzi o krzywdzenie, tylko o to jak ten tatuaż wygląda.
    wyrażam swoje zdanie, nie podoba mi się, że mają czasami problem z chociażby prostymi kreskami i tyle. mnie na szczęście to nie spotkało, bo nie dziarałam się w tamtym miejscu, ale widzialam prace z tego studia no i nie są mistrzowskie. to wszystko.
  • Ulka

nie bede robila w pulawach a w lublinie; ) dokladnie studio to wybiore juz blizej pazdziernika-listopada (wtedy chce zrobic)
  • dziewczyna z treflem na twarzy

sugerowałam się tym, że jesteś z Puław,
    Angela, o którym studio mówisz? Ja przyznam się, że widziałam pracę z dwóch salonów...
  • Angela Be.

Ulka warto dobrze sprawdzić studio, w którym się robi - jednak podstawa to zadowolenie ze swojego tatuażu, najlepiej popytać ludzi, wybadać sytuację.

Dziewczyno z treflem na twarzy (btw. intrygujący nick :p) szczerze się przyznam, że do teraz myślałam, że jest jeden salon w Puławach mowa tu o tym niedaleko pkp i tam właśnie robił mój kolega, tatuaż daje wiele do życzenia.

Gdzie jest drugi?
  • Ulka

a ktore studia polecacie...

(troche przegladalam juz watek o lublinie...ale malo 'swiezych' jest wpisow)

>Angela Be. napisała:
    >Ulka warto dobrze sprawdzić studio, w którym się robi -
    >jednak podstawa to zadowolenie ze swojego tatuażu,
    >najlepiej popytać ludzi, wybadać sytuację.
    >
    >Dziewczyno z treflem na twarzy (btw. intrygujący nick :p)
    >szczerze się przyznam, że do teraz myślałam, że jest
    >jeden salon w Puławach mowa tu o tym niedaleko pkp i tam
    >właśnie robił mój kolega, tatuaż daje wiele do
    >życzenia.
    >
    >Gdzie jest drugi?

Na ulicy Partyzantów, koło dworca jest copycat i jest studio alternatywa jest bliżej centrum (tak było w 2009 roku) to się mogło do dziś zmienić... Mój kolega robił w alternatywie tribala, ja mam do tribali stosunek taki jak do indian obojętny, wszystko dobrze się skończyło, a wzór jak wzór bez dramatu, ale i bez szału...

>Ulka napisała:
    >a ktore studia polecacie...
    >
    >(troche przegladalam juz watek o lublinie...ale malo
    >'swiezych' jest wpisow)

Nie znam Lublina z tej strony
  • Angela Be.

No po tribalu ciężko w sumie cokolwiek ocenić, mój stosunek do nich jest taki, że za dopłatą bym nie chciała, ale jak ktoś chce to niech robi.

Ja się w Lublinie nie dziarałam, więc nie mogę nic doradzić.
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)