-
Angela Be.
żyć żyją, jak już wcześniej mówiłam nie chodzi o krzywdzenie, tylko o to jak ten tatuaż wygląda.
wyrażam swoje zdanie, nie podoba mi się, że mają czasami problem z chociażby prostymi kreskami i tyle. mnie na szczęście to nie spotkało, bo nie dziarałam się w tamtym miejscu, ale widzialam prace z tego studia no i nie są mistrzowskie. to wszystko. -
Ulka
nie bede robila w pulawach a w lublinie; ) dokladnie studio to wybiore juz blizej pazdziernika-listopada (wtedy chce zrobic) -
dziewczyna z treflem na twarzy
sugerowałam się tym, że jesteś z Puław,
Angela, o którym studio mówisz? Ja przyznam się, że widziałam pracę z dwóch salonów... -
Angela Be.
Ulka warto dobrze sprawdzić studio, w którym się robi - jednak podstawa to zadowolenie ze swojego tatuażu, najlepiej popytać ludzi, wybadać sytuację.
Dziewczyno z treflem na twarzy (btw. intrygujący nick :p) szczerze się przyznam, że do teraz myślałam, że jest jeden salon w Puławach mowa tu o tym niedaleko pkp i tam właśnie robił mój kolega, tatuaż daje wiele do życzenia.
Gdzie jest drugi? -
-
Ulka
a ktore studia polecacie...
(troche przegladalam juz watek o lublinie...ale malo 'swiezych' jest wpisow) -
>Angela Be. napisała:
>Ulka warto dobrze sprawdzić studio, w którym się robi -
>jednak podstawa to zadowolenie ze swojego tatuażu,
>najlepiej popytać ludzi, wybadać sytuację.
>
>Dziewczyno z treflem na twarzy (btw. intrygujący nick :p)
>szczerze się przyznam, że do teraz myślałam, że jest
>jeden salon w Puławach mowa tu o tym niedaleko pkp i tam
>właśnie robił mój kolega, tatuaż daje wiele do
>życzenia.
>
>Gdzie jest drugi?
Na ulicy Partyzantów, koło dworca jest copycat i jest studio alternatywa jest bliżej centrum (tak było w 2009 roku) to się mogło do dziś zmienić... Mój kolega robił w alternatywie tribala, ja mam do tribali stosunek taki jak do indian obojętny, wszystko dobrze się skończyło, a wzór jak wzór bez dramatu, ale i bez szału...
-
>Ulka napisała:
>a ktore studia polecacie...
>
>(troche przegladalam juz watek o lublinie...ale malo
>'swiezych' jest wpisow)
Nie znam Lublina z tej strony -
Angela Be.
No po tribalu ciężko w sumie cokolwiek ocenić, mój stosunek do nich jest taki, że za dopłatą bym nie chciała, ale jak ktoś chce to niech robi.
Ja się w Lublinie nie dziarałam, więc nie mogę nic doradzić.