Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

interesuje mnie kto (wiek płeć) gdzie (na ciele) co (jaki wzór) robi??

ja osobiscie mam ponad 20 centymetrowego niebieskiego motyla środku pleców
  • Rogasiowa

A wiec ja tez posiadam tribala na ledzwiach wycienowanego zajebiscie, oczywiscie jak przystalo w tym miejscu robia sobie tatuaze kobiety a mam 21 lat choc niewiem po co ci byl potrzebny wiek.
  • Anonim

a ja mam czarne słońce z chińskim znakiem wewnątrz tarczy tuż poniżej karku, teraz się zastanawiam czy nie wypełnic pozostałego miejsca w tarczy czerwonym kolorem :D a lat mam - ćwierć wieku; >
  • Gosz

lat 22/23 czarna tribalowa nieco spirala dol plecow jakies 15cm srednicy
    oblesssnie prosty i niewydumany;> i nic wiecej
    niedlugo dojdzie cos jeszcze, tez oblesnie proste ale cichosza:)
  • Katiusza

Stopa od dołu, zdjęcie jest. To chwilowo tyle, za 2 miesiące będę robić w tym samym klimacie wierzch. A potem karczycho - mój wzór gwiazdy pięcioramiennej.
    Tyle z zaplanowanych na teraz, reszta przyjdzie z czasem :)
  • Anonim

czarny tribal wielkosci dloni, od polowy karku w dol, posiadam :)
  • Anonim

Hm...coż mogę powiedzieć jest tego trochę zainteresowane panie zapraszam na gg#7786293...hihi
  • ZenEH..

Hahahahaha....Adashi ty to nie odposcisz zadnej okazji do zawarcia nowych znajomosci !!
  • Grono.Net

Moje tatuaze widac na zdjeciach, teraz w planach jest zrobienie calej lewej reki.
  • Anonim

Lewa strona na kosci biodrowej - czterolistna koniczynka.
  • Rogasiowa

Gab Gab mam pytanie a wogle po co ta "wymiana" informaci wogle. Nie chodzi mi o samam fakt kto jaki tatuaz posiada ale oo to ze pytasz o wiek,czy to istotne??
  • Maciek

21 lat, trybal, lewe ramie i kapke na obojczyk zachodzi, chyba ma troche ponad 20cm dlugosci i iles tam szerokosci :P
  • Linka

hmmm...ja mam na krzyzu tribala.... i sredniego smoczka na podbrzuszu dosc nisko...
  • Rogasiowa

widze ze tribale bardzo popularne sa
  • Przerzucilem sie na Facebook.

cieniowany trybal, zaczyna się na stopie i wchodzi na wewnętrzną stronę kostki, jakieś 25 cm. jest super :))))
  • Anonim

gwiazda na udzie, pod lewa koscia biodrowa
  • łukasz czego szukasz

nautical star na prawym przedramieniu, dwie róże borneo, jedna nad prawym łokciem, druga nad lewym. Logo Opoeration Ivy na lewym bicepsie.
    A w przyszłym tygodniu dojda dwie jaskółki
  • Anonim

tak jakos automatycznie zapytalam. nie wiem nawet dlaczego. tak wiec WIEK ZBĘDNY :)
  • Grono.Net

ja mam tribala na krzyzu, ale wkrotce chcialabym powiekszyc go w gore... wzdluz kregoslupa; )))
    strasznie podobaja mi sie wytatuowane plecy :))))))))))))
  • *| DADA |*

JA TYGRYSA NA UDZIE TAKIEGO ZE 20 CM .. ALE BEDE ROBIŁ NASTEPNY .. TRIBALA MIĘDZY ŁOPATKAMI NA SRODKU PLECÓW (NA KREGOSŁUPIE)
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)