-
Anonim
interesuje mnie kto (wiek płeć) gdzie (na ciele) co (jaki wzór) robi??
ja osobiscie mam ponad 20 centymetrowego niebieskiego motyla środku pleców -
Rogasiowa
A wiec ja tez posiadam tribala na ledzwiach wycienowanego zajebiscie, oczywiscie jak przystalo w tym miejscu robia sobie tatuaze kobiety a mam 21 lat choc niewiem po co ci byl potrzebny wiek. -
Anonim
a ja mam czarne słońce z chińskim znakiem wewnątrz tarczy tuż poniżej karku, teraz się zastanawiam czy nie wypełnic pozostałego miejsca w tarczy czerwonym kolorem :D a lat mam - ćwierć wieku; > -
Gosz
lat 22/23 czarna tribalowa nieco spirala dol plecow jakies 15cm srednicy
oblesssnie prosty i niewydumany;> i nic wiecej
niedlugo dojdzie cos jeszcze, tez oblesnie proste ale cichosza:) -
-
Katiusza
Stopa od dołu, zdjęcie jest. To chwilowo tyle, za 2 miesiące będę robić w tym samym klimacie wierzch. A potem karczycho - mój wzór gwiazdy pięcioramiennej.
Tyle z zaplanowanych na teraz, reszta przyjdzie z czasem :) -
Anonim
-
Anonim
Hm...coż mogę powiedzieć jest tego trochę zainteresowane panie zapraszam na gg#7786293...hihi -
ZenEH..
Hahahahaha....Adashi ty to nie odposcisz zadnej okazji do zawarcia nowych znajomosci !! -
Grono.Net
Moje tatuaze widac na zdjeciach, teraz w planach jest zrobienie calej lewej reki. -
Anonim
-
Rogasiowa
Gab Gab mam pytanie a wogle po co ta "wymiana" informaci wogle. Nie chodzi mi o samam fakt kto jaki tatuaz posiada ale oo to ze pytasz o wiek,czy to istotne?? -
Maciek
21 lat, trybal, lewe ramie i kapke na obojczyk zachodzi, chyba ma troche ponad 20cm dlugosci i iles tam szerokosci :P -
Linka
hmmm...ja mam na krzyzu tribala.... i sredniego smoczka na podbrzuszu dosc nisko... -
Rogasiowa
-
Przerzucilem sie na Facebook.
cieniowany trybal, zaczyna się na stopie i wchodzi na wewnętrzną stronę kostki, jakieś 25 cm. jest super :)))) -
Anonim
-
łukasz czego szukasz
nautical star na prawym przedramieniu, dwie róże borneo, jedna nad prawym łokciem, druga nad lewym. Logo Opoeration Ivy na lewym bicepsie.
A w przyszłym tygodniu dojda dwie jaskółki -
Anonim
tak jakos automatycznie zapytalam. nie wiem nawet dlaczego. tak wiec WIEK ZBĘDNY :) -
Grono.Net
ja mam tribala na krzyzu, ale wkrotce chcialabym powiekszyc go w gore... wzdluz kregoslupa; )))
strasznie podobaja mi sie wytatuowane plecy :)))))))))))) -
*| DADA |*
JA TYGRYSA NA UDZIE TAKIEGO ZE 20 CM .. ALE BEDE ROBIŁ NASTEPNY .. TRIBALA MIĘDZY ŁOPATKAMI NA SRODKU PLECÓW (NA KREGOSŁUPIE)