-
Anonim
potrzebuje opinii na temat studia 3x6 w Warszawie na Okopowej 24 :) dzieks :) -
Rogasiowa
nie znam zbyt dobrej opini na 666, odradzano mi tam robienia tatuazu , podobno dobrze kolczykuja tylko -
Gosz
mi tez baaaardzo goraco ODRADZANO to studio
i odradzala mi osoba ktora niejedno na skorze doswiadczyla ze tak powiem -
Anonim
-
-
Rogasiowa
to widze ze jestes szczesliwcem nilicznym ktory wyszedl z tego studia -
Anonim
wyglada na to ze jest Nas dwoch bo to Ziomal mnie skierowal w tamtym kierunku a i jego dziarka jest super :) -
Anonim
-
Kredi Kennedy
Ja też tylko tam i polecam. I z tatuaży i z kolczyków jestem bardzo zadowolona. -
Anonim
-
jak sie u nich dowiadywalam o kolczyk w jezyku, to po zabiegu na opuchlizne zimne piwko mi polecali, no comment :|
-
Grono.Net
hehe no nie mozna popadac w skrajnosc, a zimny alko. bardzo dobrze wplywa na opuchlizne, mozenie polecalabym zaraz po zabiegu, ale po paru godzinach, a szczegolnie nastepnego dnia :) -
Gosz
ja jadlam lody w ilosciach hurtowych:)))
hmm... ciekawe skad takie skrajne reakcje...
ja sama tam nigdy nie bylam, ale trzy osoby strasznie psioczyly na to studio -
Grono.Net
hehe tez jadlam hurtowo lody i pilam wlasnie zimne piwko, hehe mimo tego jezyk mi nie odpadl, ba! a od zabiegu minely juz 3 lata :)))
co do tego studia, to ja osobiscie go nie znam, ale podejrzewam, ze na kazdy salon znajda sie pozytywne i negatywne opinie, tak wiec nie wpadajcie w panike od razu :)) -
Grono.Net
hehe tez jadlam hurtowo lody i pilam wlasnie zimne piwko, hehe mimo tego jezyk mi nie odpadl, ba! a od zabiegu minely juz 3 lata :)))
co do tego studia, to ja osobiscie go nie znam, ale podejrzewam, ze na kazdy salon znajda sie pozytywne i negatywne opinie, tak wiec nie wpadajcie w panike od razu :)) -
Monika Pepsi
-
Grono.Net
nie robilam w salonie, ale robilam u znajomego ktory ma wieloletnie doswiadczenie i naprawde talent -
Monika Pepsi
to widac. pogratuluj znajomemu :)
oraz szkoda ze nie w wawie, bo zaczyna mnie ramieu sweudziec, czas tam cos porobic; ))) -
G_spot
Moim zdaniem 3x6 jest ok. Robilam tam 2 tatoo i kolczyk i nic mi nie odpadło....a nawet jestem b. zadowolona. Ale gorąco jest faktycznie, szczególnie latem :) -
K.
Chyba odradzam...
Robiłam tam kolczyk i nie do końca byłam zadowolona.Musiałam go zdjąć bo zaczeło być coś nie tak........Bleeeeeeeeeeeeeeeee eeh !! -
Grono.Net