-
Anonim
no dobra ja rozumiem ze nie warto oszczedzac na tatoo bo szkoda zdrowiem ryzykowac.... ale jaka jest rozsadna cena za tribal czarny (20x20) i na nim narysowany na niebiesko/blekitno znak zodiaku (byk) taki najprostszy symbol byka a nie rysunek (to tak dla scislosci :) )
dzieki za odp -
Anonim
a co to za pytanie? jak ci powiem ze 5zł to zrobią ci za 5zł w studiu? -
Anonim
jak nie znam cen to sie wole spytac zeby mi pozniej nie powiedzieli ze zrobia mi to np za 200pln... dla mnie to ryba ale moze dla ludzi co sie na tym niezle znaja taka cena wyda sie podejrzanie niska/wysoka..... nie bede pozniej przeciez tego pumeksem scieral jak cos spierdola
dlatego pytam -
Anonim
to jednak musisz pójść z projektem do 1-3 studiów tattoo i tam ci wycenią , ja bym go wycenił na jakieś 400-600zł -
-
Anonim
-
Anonim
cena dziary to kfestia znajomosci. z ulicy zafsze dostaniesz pszebitke 500% :D -
Trotula
po wymiarach bym wycenila na 600 zl
zawsze wycenialam 'na oko' i czasem ta sama dziara wychodzila w roznej cenie, nie ma reguly; ] -
humbak, pąkiel, GAMOŃ
lol.......
hmmm 600 zł za teibala ...... O_o jak dla mnie
300-40- zalezy od studia to oczywiste
ale ja sie nie znam:D -
DOBEK
popieram przedmowce ze ceny to kwestia znajomosci
to ze zaplaci sie za dziare pare stow nie znaczy ze bedzie zrobiona git
niech wiec nikt sie nie jara jak znajomosci w temacie nie ma a go w studiu nalicza... :) -
Anonim
MAm dla CIebie propozycje :) .. wyślij mi wzorek na maila dee_84@wp.pl ja prześlę do mojej znajomej która tatuuje naprawde dobrze w domku :) ... nie jest w stanie ocenić na ślepo :) ... ale naprawde nie opłaci Ci sie to u niej :) i bedziesz zadowolony. Mi w sobote zrobiła juz jedno skrzydełko :) i jest naprawde boskie :D decyzja należy do cIebie .. napewno nie zapłacisz 500-600zł; ) -
humbak, pąkiel, GAMOŃ
Dee :D
".. ale naprawde nie opłaci Ci sie to u niej :)"
chyba powinno być bez " nie" nie :> ??
niach niach -
Anonim
Faktycznie źle napisałam .. przeczytałam jeszcze raz i tam miało być "mniej" ... zjęść dwie litery w jednym wyrazie to trzeba się Dee nazywać :) -
Alcia
hmmm ja też mam propozycję podobną :p mam znajomego gościa też tatuuje w domku i też super i też niedrogo; ) -
Anonim
w domu nie w domu wazne by estetyk i technika byly mistrz! choc nie powiem ze majac szelesty w kielni nie pojechalbym do tajlandi dziabac reszte ciala! a cenowo to juz bym sie nie przejmowal! nigdy nie bylo mi zal dzięngów na tatoo!i nigdy nie bedzie. -
Anonim
-
judith
są chyba rzeczy na ktorych nie warto oszczędzać :) (ale oczywiście nie do przesady) -
-
Uczymy Uzy~hemo~wac Jezyka
-
-
ZenEH..