-
Em
Na pewno zależy w gdzie byś robiła, ale tak na oko ze od ~2.5 do ~4-5k, ale może niech się wypowie ktoś bardziej obeznany. -
Agata
jak dla mnie to do 8 stów. Ale nie rozumiem, po co pytać na forum. Lepiej iść do studia które nas interesuje i tam wycenią ile by wzięli... -
Anonim
Pytam na forum dlatego, że nie mam żadnego rozeznania a mieszkam w mieście, w którym aktualnie nie ma żadnego salonu. Żeby zrobić tatuaż muszę wybrać się do Warszawy a jechać tylko i wyłącznie po to żeby zapytać ile kosztuje albo wziąć za mało kasy nie bardzo mi się chce. W każdym razie dzięki za odpowiedź :) -
Agata
ale i tak w większości salonów musisz się na jakiś termin umówić najpierw. Ja radziłabym Ci przejrzeć polecane na tym forum studia, na ich stronie znaleźć np. numer kom wybranego tatuażysty, przedzwonić, poprosić o mejla, przesłać mu zdjęcie. On i wyceni i umówi termin:) -
-
Anonim
-
..:AgUsIa:..
Hej ktoś może mi powiedzieć orientacyjnie ile by kosztował w warszawie taki tatuaż??
Z góry dziękować :)
http://grono.net/chat/#gallery/1762... -
-
Kaha
Hej. Mógłby mi ktoś powiedzieć tak orientacyjnie, ile kosztuje wytatuowanie napisu na nadgarstku w kolorze czarnym 5cm długości na 1 cm- 1,5cm wysokości? -
-
Antoniooooo :)
2 stówy za taki mały napis??? Gdzie?
W centrum Wawy hinduski napis z ozdobą węża wielkości ok 20 cm na 5 cm kosztował mnie 2 stówy.. Popijając przy tym piwo i robiąc przerwy na papierosa.. -
Cooka®
zgadza się. ode mnie też chcieli za takie coś 200zł
i tu nie chodzi o wielkość, ale o zamieszanie jakie się robi robiąc nieważne czy to mały napis, czy sporo większy motyw -
Anonim
>Antoniooooo :) napisała:
>2 stówy za taki mały napis??? Gdzie?
>W centrum Wawy hinduski napis z ozdobą węża wielkości ok
>20 cm na 5 cm kosztował mnie 2 stówy.. Popijając przy tym
>piwo i robiąc przerwy na papierosa..
to chyba tylko w ósemce ci pozwolili pić piwo przy dziaraniu...