TCh na pw roku 05-06 [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...<><><>...

jak ktoś będzie się orientował kiedy jest spęd we wrześniu z chemii to może tu dać znać. Patrząc po wynikach jest sporo takich osób..w tym niestety ja..
    czekam na jakieś informacje

pozdro
  • Asia

Dziś Gontarz podał termin 5 września, godzina i miejsce jeszcze nieznane. Ale przed spędem będzie trzeba się zapisać.
  • Chomiczek

to ja bym z nim pogadala by sped byl 4 wrzesnia (tak by na I termin egzaminu z chn w kampani wrzesniowej mozna bylo sie zapisac)
  • ...<><><>...

a czy nie ma jakiegoś spędu 4 września? z informatyki chyba...jesli jest to 4 można zrobić ale o 12 lub 13..
    czyli ogólnie we wrześniu trzeba się orientować..a teraz wakacje..
  • Ewelina

chyba wlasnie 4wrzesnia jest sped z inf. z tego co pamietam to o 10
  • Chomiczek

no i sped z chn bedzie 05.09 (nie dalo sie przesunac wlasnie ze wgledu na te informatyke), ale dla pocieszenia powiedziano mi, ze bedzie proste :) [zobaczymy...]
  • ...<><><>...

a kiedy będzie wiadomo o której??
    pozdro, jak cos bedziecie wiedzieć to dajcie znać
    z góry dzięki
  • Asia

Gonti powiedział, że przed spędem będzie trzeba się zapisać, to wtedy poda godzinę. Ale kiedy i jak, nikt nie wie.
  • ...<><><>...

Będzie o 9, byłam u niego..jak by się coś zmieniło to dajcie znać
    pozdrawiam
  • Chomiczek

kolejny sped bedzie za pewne w 3. tygodniu wrzesnia...
  • Chomiczek

z tego co sie wczoraj dowiedzialam sped bedzie miedzy 21-22, a egzamin w kolejnym tygodniu. dokladne informacje bede miala w piatek (niestety dopiero)...
| |

Oto grono dla wszystkich, których chemia zauroczyła (albo i nie) w roku 2005 i z tego powodu znale...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)