TCh na pw roku 05-06 [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Małgosia Kołodyńska(Gnyszka)

Czy ktoś ze starszych roczników ma może jakiś 3 termin(wrzesniowy) z matmy od Świrszcza z 1 i 2 semestru.
    Jakby coś prosze na maila mgnyszka@gmail.com
    Pozdrawiam
  • Aga

Uczyć sie a nie!!! Zostajesz na chemii??? Nie opuścisz mnie???
  • Madzik

I co? zgłosił się ktoś z tymi egzaminami? Mi też potrzebne - jak mozesz to rzuć na maila: simsun@neostrada.pl lub simsun@neotek.waw.pl. Z góry dziękuję.
  • Anonim

ja tęż chce coś z matmy: p_gajownik@yahoo.com
  • |Shczepan|

a ja mam pytanie... czy ktos moze pisal do dr Swirszcza kiedy da terminy na ustne?? bo hmmm no poniedzialek nieublagalnie sie zbliza a tutaj nic nie wiadomo...

P.S. wiem ze nikt pewnie nie pisal ale chcialem ozywic temat =P

jak tam przygotowania?? dostaliscie juz materialy ktorych szukaliscie...??

pozdro
  • |Shczepan|

mamy terminy juz.... =]
  • Anetka

hej, mam pytanko, do tych ktotzy byli juz na ustnym u Swirszcza w tej sesji..
    jakie daje pytania?? o co najczesciej pyta??
  • Chomiczek

mi dal calke krzywoliniowa, mialam powiedziec czy zalezy czy nie od drogi (zalezala), nastepnie narysowal sinusoide i zaznaczyl punkt A (0,0) i punkt B (pi, 0). kazal policzyc te calke od pkt A do B.
    potem dostalam macierz i mialam policzyc wartosci i wektory wlasne...
    poza tym wiem, ze kaze czasami policzyc potencjal, pyta co to jest baza, wektory zalezne/niezalezne...
    calek podwojnych i potrojnych chyba wogole nie daje, a rownania rozniczkowe zdazaly sie mu w czerwcu...
    powodzenia!
  • Anonim

jak sprawdzic czy całka krzywoliniowa zalezy od drogi???
    HELP
  • Chomiczek

opisalam Ci to na gg
| |

Oto grono dla wszystkich, których chemia zauroczyła (albo i nie) w roku 2005 i z tego powodu znale...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)