-
.
Witam
Nigdy nie byłem w Teatrze Roma i mam zamiar właśnie wybrać się niedługo na Upiora. Moje pytanie brzmi następująco: Które miejsca na widowni są najlepsze ( z których jest najlepszy widok) bo z planu na stronie internetowej niewiele mogę wyczytać. Z góry dziękuję za sugestie :) -
Anonim
Ile osób na tym gronie ,tyle upodobań... Ja bardzo lubię siedziec w 7 rzędzie i najczęściej tam rezerwuję bilety. Ale podoba mi sie też w 0-wym, generalnie w 1 strefie -
Ja lubię dostawki w przejściach, najchętniej od 1 do 7 rzędu. Poza tym 7 rząd na środku, pierwszy rząd w loży R. Czasem od wielkiego dzwonu rzad 0. Ale tak jak pisze Anita, co kto lubi. Ale dalej jest lepszy dźwięk.
-
Kapeć
Fajnie słychać , dobrze widać w rządzie 7 miejsca 18,19 (na środku), ale ogóle teatr jest raczej tak zbudowany że każde miejsce jest dobre(mowa o I strefie) -
-
.
Chodzi mi o to, aby nikt mojej dziewczynie nie zasłonił widoku, bo to dla niej prezent, a niewysoka jest moja Ania. A co powiecie o balkonach? -
Kapeć
to te miejsca które Ci podałem są chyba najlepsze hehe i oczywiście pierwsze rzędy balkonów :)
pozdrawiam :) -
Anonim
bardzo dobre są te miejsca w 7 rzędzie tylko, ze już nie osiągalne do końca maja.....w ogóle dobrych miejsc już nie ma do końca maja.....trzeba sobie powiedzieć tak na prawdę -
Anonim
miejsca na lożach: Loża R pierwszy i drugi rząd, (nie pamiętam numerów) loża obok loży R i po jednej i po drugiej stronie oczywiście w rzędzie pierwszym.
Na parterze bardzo ciekwawe i dobre sa miejsca: rząd 4 miejsce 25 i 26 :) Wiem z też wasnych doświadczeń. -
Marta
Wydawałoby się, że miejsca najbliżej widowni są najlepsze-zresztą drogie. Nie jest to do końca prawda. Jeżeli zależy ci na bezpośrednim kontakcie z aktorami-to jak najbardziej blisko, jeżeli jednak pragniesz zobaczyć cały efekt spektaklu, to im dalej, tym lepiej. Akurat w przypadku tego musicalu- lepiej dalej. Polecam miejsca na balkonie- rząd IV-miejsce 1,2,3,4,5 rząd V-miejsce 1,2,3,4,5. Są to miejsca najdroższe, ale skoro zależy Ci na zadowoleniu partnerki, to warto się o nie postarać. -
Stokrotka
a mi się wydaje, że obiektywnie rzecz biorac najlepszy jest 7 rząd... tzn ja wolę jak najbliżej siedzieć, ale z 7 jednak rzeczywiście super widać :) no i kontakt z aktorami tez jest jak biegają przed nosem; ) -
Anonim
rzad 7 srodek :D
no i dostawki na srodku od 1rz do 4rz
chociaz widzialam APK z 16rz i Koty z 18rz - widocznosc moze gorsza, ale za to jaki dzwiek...
kwestia gustu i mysle, ze takze przyzwyczajenia...
ja zdecydowanie preferuje od 7 i blizej :-)
pozdrawiam :-) -
Btka
>Sportowiec, a do tego Menel napisał
>Chodzi mi o to, aby nikt mojej dziewczynie nie zasłonił
>widoku, bo to dla niej prezent, a niewysoka jest moja Ania.
Często miałam tego pecha, że przede mną siedziała osoba jak nie z największą głową to z największą czupryną, a raczej należę do wielkoludów:P
Przynać trzeba że w Romie dużego pochyłu na widowni nie ma. 7 rząd w związku z tym jest najlepszy, ale marne szanse że kupisz na niego bilety. Niektóre przystawki są powysuwane, ale jak chcesz dziewczynie prezent zrobić, to wypadałoby żeby miała oparcie;)
więc radzę chyba loże tak jak były wymieniane.
Chociaż podejrzewam - tfu tfu - że będziesz i tak zmuszony brać to co będzie, i czym prędzej tym lepiej;)
-
Wiebke!
Odradzam i polecam balkony (ja siedziałam na II strefa 12 na samej górze) okropnie duszno. Ale z drugiej strony jezeli siadzie się w pierwszym rzędzie na balkonie widok jest rewelacyjny. I orkiestre widać pod sceną. Byle tylko w pierwszym rzedzie balkonowym. -
Dżastina
Ja siedziałam na chyba najgorszym balkonie , bo tym najblizej sceny i najwyzej..ale i tak bylo fajnie.
Tez polacem 0,1 , 2 rzad bo bardzo dobrze widać.
A ja mam jeszcze pytanie czy lepiej miec bilet np. w 15 - 16 rzedzie czy w rzedzie 1 ,ale miejsce najbardziej z boku ! -
agressst
ja osobiście bardziej polecam trochę dalsze rzędy ale bliżej środka. Z boku może nie być widać tego, co dzieje się w głębi sceny, a jeśli siedzi się dalej, to nawet lepiej, bo ma się większe pole widzenia i można ogarnąć wzrokiem całą scenę. Oczywiście ideałem są okolice VII... :) -
Bunny_Kou
Ja bym wybrala 1ke bardziej z boku. Jednak wrazenia z bliska są nie opisane :)
Odradzam loze XVIItą... i mało widac i stereo nie slychac i sie trzeba wychylac... -
Dżastina
Mam 16 rząd miejsce 23 czyli ostatnie miejsce z tych krzeseł po srodku...; / albo chyba 25 rzad 1 !!!!!!
Chyba tez bym wolała ten pierwszy rzad... !
Blagam pomowcie ! -
Anonim
Ja wybrałabym 1 gdyż lubię widzieć z bliska mimikę aktorów na scenie; ) Ale co kto lubi. -
Gdyby chodziło o TW wybrałam bym 1. Ale jesli chodzi o Upiora to skłaniam się ku 16 na środku.
-
Dżastina
Ale to nie jest calkeim na sordku...
PEwnie juz zancie ta widownie ,ale :
http://www.teatrroma.pl/picPop2.php...
i wlasnie jest mala roznica pomiedzy tym miejscem 23 w 16 rzedzie.. i tym ok.25-27 w 1 rzedzie...
Gdzie lepiej widać.. ?