-
Marcel
-
Asia
Na stronie Romy były materiały do castingu ... Wersje instrumentalne na fortepian, jeśli chcesz mogę ci je wysłać (nawet mam nuty i teksty) chociaż może uda ci się to znaleźć w archiwum aktualności na stronie Romy :)
Pozdrawiam -
Anonim
hmmm ale chyba Marcelowi chodziło o płytę a nie podkłady??
Nic jeszcze nie wiadomo na temat płyty... -
Asia
-
-
Kapeć
jak by co to mogę udostępnić parę podkładów do upiora ale z oryginalnej wersji :) -
>Cello ... napisała:
>Możliwe, aczkolwiek różnie można to interpretować; ]
Mi się wydaje, że raczej jednoznacznie. Ścieżka dźwiękowa to ścieżka dzwiękowa. Podkłady to zupełnie inna bajka. -
madziula
-
Marcel
Jak najbardziej album studyjny, tudzież nagranie live, jak węgierski Taniec Wampirów. -
beti
Możemy sobie pomarzyć o DVD live, hehe. Przypuszczam, że znowu dostaniemy 2 płytowe CD z mocno kontrowersyjnym wyborem piosenek. ; -)
Jak słyszałam przedwczoraj w radiu BIS, płyta jest aktualnie nagrywana. Marcin i Edyta przynieśli do studia "O tyle proszę cię". Marcin brzmi genialnie, zrobił ogromne postępy, odkąd oglądałam go w teleturnieju "Rodzina jak z nut". Obawiam się, że może przyćmić samego Upiora, natomiast Christine na tym nagraniu (nie jestem pewna, która z trzech pań) śpiewała dość niemrawo. -
Marcel
>beti napisała:
>Możemy sobie pomarzyć o DVD live, hehe. Przypuszczam, że
>znowu dostaniemy 2 płytowe CD z mocno kontrowersyjnym
>wyborem piosenek. ; -)
>Jak słyszałam przedwczoraj w radiu BIS, płyta jest
>aktualnie nagrywana. Marcin i Edyta przynieśli do studia
>"O tyle proszę cię". Marcin brzmi genialnie, zrobił
>ogromne postępy, odkąd oglądałam go w teleturnieju
>"Rodzina jak z nut". Obawiam się, że może przyćmić
>samego Upiora, natomiast Christine na tym nagraniu (nie
>jestem pewna, która z trzech pań) śpiewała dość
>niemrawo.
Miałem na myśli CD live. Kto by tam marzył o DVD... Sen który się nie spełni.
Może ktoś nagrał ten utwór przyniesiony do studia? :-) -
Aga
-
Anka
-
Marcel
-
Bunny_Kou
Jest wiec szansa, ze w marcu bedzie juz mozna w sklepiku po spektaklu zakupic plyte?:) -
Anonim
-
Cysia
Na stronie maestro Pawłowskiego jest już kilka utworów z Upiora:
1. "Upiór opery" - Paulina Janczak i Damian Aleksander
2. "O tyle proszę" - Edyta Krzemień i Marcin Mroziński
3. "Maskarada" - zespół
4. "Muzyka nocy" - Łukasz Zagrobelny
^^ -
Czarek
super, wreszcie można posłuchać w polskiej wersji (przed premierą musicalu); D -
Nathalie
Paulina Janczak w ogóle nie przypadła mi do gustu... Mam nadzieję, że nie będzie w pierwszej obsadzie, bo bardzo mi się nie spodobała...
Damian Aleksander tak sobie, za to Łukasz zdecydowanie lepiej! Naprawdę, nie sądziłam, że może tak ładnie zaśpiewać, prawie tak świetnie jak Kuba W. -
Phea
Zgadzam się w kwestii Pauliny. Jakaś nijaka... Trochę nisko śpiewa...
Damian jest Ok, ale bez rewelacji... -
Satka
Paulina bez rewelacji, Damian poniżej mych oczekiwań, ale nie wątpię, że na spektaklu będzie o wiele lepiej, Marcin Mroziński i Edyta KRzemień to jeden z najpiękniejszych duetów, jakie kiedykolwiek słyszałam, o takim Raoulu i takiej Christine marzę; ), a Łukasz Zagrobelny...jestem w szoku, nie spodziewałam się takiego wykonania, jego "noc muzykę gra" brzmi pięknie :).