-
S'engA.*
Wiecie coś na temat tegorocznych letnich kursów w TM Roma?
Będę wdzięczna za jakieś informacje :) -
Anonim
-
Jeśli coś będzie to na pewno informacja pojawi się na stronie TM Roma.
-
S'engA.*
no właśnie z tego co słyszałam to niekoniecznie, dlatego tutaj się pytam. -
-
Anonim
ooooo właśnie.! też bym się chętnie dowiedziała...czy będą letnie 'warsztaty'.? x) -
M.™
-
S'engA.*
-
Anonim
warto tez zagladać na stronę szkoły musicalowej, w zeszłym roku tam znalazłam informacje o warsztatach, nie na stronie teatru.
http://www.szkolamusicalowa.pl :) -
S'engA.*
dzięki, ale też słyszałam, że np. w zeszłym roku w kwietniu już nie było miejsc żeby się zapisać.. -
Anonim
a nieprawda; ] ja się zapisałam jakoś w połowie czerwca. co prawda, najpierw byłam na liście rezerwowych, ale udało mi się wskoczyć z przyjaciółką. zawsze jest spora szansa, że ktoś odpadnie. pewnie, że lepiej jest sie zapisać wcześniej i mieć zagwarantowane miejsce, ale wątpię czy już w kwietniu. a poza tym, jak będziesz często sprawdzać czy jest już informacja na stronie Romy czy Szkoły, to mała szansa, że ktoś Cię ubiegnie; ) -
S'engA.*
-
misiaq
-
Alina vel Walkiria
Ja pisałam maile do tej szkoły z zapytaniem czy będzie ten kurs, ale nikt mi nie raczył odpowiedzieć. -
Anonim
-
Beti
-
Beti
-
Alina vel Walkiria
Sierpień? błagam tylko nie to... super a tak mi zależało. to sobie mogę tylko o tym kursie pomarzyć. -
Zofjaa...
No niestety, ja też sobie zaplanowałam wakacje tak, żeby mieć wolny lipiec i wyjeżdżam w sierpniu... A więc jeżeli o mnie chodzi, to nici z kursu :(( -
Anonim
Widzę, że sporo osób ma ten sam problem jak ja :/ myśląc, że w lipcu będzie jak zawsze kurs i zaplanowało sobie sierpień na wyjazdy i teraz wielka LIPA; /. -
Anonim