Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • S'engA.*

Wiecie coś na temat tegorocznych letnich kursów w TM Roma?
    Będę wdzięczna za jakieś informacje :)
  • Anonim

Ooo, dołączam się do prośby!! :)
  • Dev-Kosiarz umysłów

Jeśli coś będzie to na pewno informacja pojawi się na stronie TM Roma.
  • S'engA.*

no właśnie z tego co słyszałam to niekoniecznie, dlatego tutaj się pytam.
  • Anonim

ooooo właśnie.! też bym się chętnie dowiedziała...czy będą letnie 'warsztaty'.? x)
  • M.™

Też chetnie bym spróbowała
  • S'engA.*

z tego co widzę to nikt nic nie wie..
  • Anonim

warto tez zagladać na stronę szkoły musicalowej, w zeszłym roku tam znalazłam informacje o warsztatach, nie na stronie teatru.

http://www.szkolamusicalowa.pl :)
  • S'engA.*

dzięki, ale też słyszałam, że np. w zeszłym roku w kwietniu już nie było miejsc żeby się zapisać..
  • Anonim

a nieprawda; ] ja się zapisałam jakoś w połowie czerwca. co prawda, najpierw byłam na liście rezerwowych, ale udało mi się wskoczyć z przyjaciółką. zawsze jest spora szansa, że ktoś odpadnie. pewnie, że lepiej jest sie zapisać wcześniej i mieć zagwarantowane miejsce, ale wątpię czy już w kwietniu. a poza tym, jak będziesz często sprawdzać czy jest już informacja na stronie Romy czy Szkoły, to mała szansa, że ktoś Cię ubiegnie; )
  • S'engA.*

aha..no może masz rację; )
  • misiaq

Też się bym pisał , o ile coś będzie wiadomo.
  • Alina vel Walkiria

Ja pisałam maile do tej szkoły z zapytaniem czy będzie ten kurs, ale nikt mi nie raczył odpowiedzieć.
  • Anonim

http://grono.net/forum/28050/0/
    proponuje zaglądać na to grono...
  • Beti

Witam.
    Kurs wakacyjny będzie.Na 99% od 16sierpnia.
    Pozdrawiam.
  • Beti

Przepraszam od 18 sierpnia.
  • Alina vel Walkiria

Sierpień? błagam tylko nie to... super a tak mi zależało. to sobie mogę tylko o tym kursie pomarzyć.
  • Zofjaa...

No niestety, ja też sobie zaplanowałam wakacje tak, żeby mieć wolny lipiec i wyjeżdżam w sierpniu... A więc jeżeli o mnie chodzi, to nici z kursu :((
  • Anonim

Widzę, że sporo osób ma ten sam problem jak ja :/ myśląc, że w lipcu będzie jak zawsze kurs i zaplanowało sobie sierpień na wyjazdy i teraz wielka LIPA; /.
  • Anonim

ale przecież od początku była mowa o sierpniu, w lipcu jest Upiór...
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)