-
Teatr Muzyczny ROMA
Ekskluzywny wieczór w Teatrze Muzycznym Roma z fragmentami musicali z ostatniego dziesięciolecia. Na specjalne życzenie naszych widzów!
Największe gwiazdy naszego teatru, najpiękniejsze kostiumy, spektakularna scenografia. Po prostu… NAJLEPSZE Z ROMY!
UWAGA: Limitowana liczba przedstawień!
http://www.teatrroma.pl/index.php?p... -
beti
Czy możemy prosić o podanie obsady? Będzie za każdym razem identyczna czy różna?
I chyba wystąpi więcej osób w zespole/balecie niż na pokazie w Gazecie Wyborczej,
gdzie mieli Państwo ograniczoną przestrzeń? :) -
Stokrotka
A czy ktoś się orientuje, czy to będą faktycznie fragmenty musicali, czy po prostu kilka wybranych piosenek (bez ciągłości)?
Już nie mogę się doczekać Wampirów, głównie dla nich idę :-))) i pewnie nie tylko ja; -))) -
Marta
Na Dwudziestolecie byly utwory bez ciaglosci, srednio po 2 na musical( dlaczego tylko 1 z Miss Saigon?!), w teatrze ma byc podobno ich wiecej,ale pewnie w takiej samej konwencji:) -
-
>Marta napisała:
>Na Dwudziestolecie byly utwory bez ciaglosci, srednio po 2
>na musical( dlaczego tylko 1 z Miss Saigon?!), w teatrze ma
>byc podobno ich wiecej,ale pewnie w takiej samej konwencji:)
Dwudziestolecie??? Znaczy dwudziestolecie Stołecznej, tak?
Na pewno będą same piosenki z musicali. No ale przecież piosenki stanową fragmenty musicali; -) -
Marta
Tak, tak.:) A wiecie może, jakie jeszcze piosenki bądą przedstawiane, których nie było na tym koncercie? -
Ja mam tylko nadzieję, że partię Krolocka będzie wykonywał Paweł Podgórski. Uwielbiam Tomka Steciuka i Kubę Szydłowskiego ale Krolock jest tylko jeden :-)
-
Marta
A ja, że będzie coś jeszcze z Miss Saigon;) A co do Krolocka to pasował mi najbardziej Łukasz Dziedzic, ale nie widziałam na żywo, więc nie mam prawa głosu; ) -
Teatr Muzyczny ROMA
Program, który pokazaliśmy na 20lecie Gazety Stołecznej był (mocno) okrojoną wersją tego, co pokażemy u siebie :)
Możecie liczyć na wspaniały show w 2 aktach!
-
beti
Ale kto ma grać?! - że tak zapytam jak Monsieur André :-) Przecież wielu aktorów dokładnie w tym samym czasie co Najlepsze z Romy występuje gościnnie w innych spektaklach, nawet w innych miastach? -
Wiśnia
a czy to będzie normalnie z dekoracjami i w ogóle nastrojem ,czy będą tylko wychodzić po sobie i śpiewać ? :P -
Z dekoracjami to może być trochę problem bo raczej cmentarza z TW się nie da zainstalować jak są dekoracje do Upiora. Kostiumy tak, jakieś rekwizyty. Będzie super, zaręczam :-)
-
Wiśnia
no racja, nie myślałam już o takich skrajnościach :P ale ok ,dzięki wielki i na pewno zabawa będzie przednia :) -
Marta
-
Sabbath
W kwietniu kolejne 8 spektakli, więc jak się ktoś nie załapał na marcowe to głowa do góry. -
beti
Jeżeli niedługo rozpoczynają się próby Les Mis, to może Ł.Dziedzic i Ł.Zagrobelny
będą na miejscu i mogliby zagrać naszych ulubionych von Krolocka i Alojzego Bąbla? :) -
-
cami.
>Dev-Kosiarz umysłów wrote:
>Von Krolockiem będzie, na szczęście dla mnie, Paweł
>Podgórski.
zachowam się może nieadekwatnie do wieku, ale...
ŁIIIII :D mam tylko nadzieję, że na wszystkich spektaklach/koncertach? :) -
Marta
-
Anna-Maria