Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LesMis

Macie płytę z Les Mis? Podoba się wam? Gdzie kupiliście?
    Ja nie wiem jak dokonać płatności bo zamówiłam w sklepiku internetowym. Nie dostałam żadnego potwierdzenia mailem, nie wiem czy przelać kasę, czy przyjdzie za pobraniem. Wie ktoś jak sobie to można ustalić?
    Z góry dzięki!
  • Haribo

ja mam płytę i jestem bardzo zawiedziona.

Odpuściłam sobie słuchanie w połowie 1 utworu.
  • LesMis

Czemu? Jakość czy co cię tak zdemotywowało?
  • Haribo

Mimo całej mojej sympatii do zespołu - na tej płycie brzmią okropnie (nie wiem co oni zrobili z tymi nagraniami, ale nie było to nic dobrego)
    Zrobili z czegoś wspaniałego popowe utwory. Żenada. Czuje się okradziona z 40 zł i więcej naciągnąć się nie dam.

• Elka

Ja zamówiłam ze sklepiku i przyszlo mi powiadomienie ze zakup jest w czasie realizacji czy jakos tak... :)
    A co do plytki to mam nadzieje ze mi sie spodoba...
  • LesMis

Na maila to powiadomienie, no nie?
    A przelewałaś jakąś kasę?
  • Elka

Tak na maila...i kasa zostala przelana z tego co mi wiadomo....nie robilam przelewu osobiscie; )
  • LesMis

Kurczę no zamówiłam już tydzień temu i po prostu nie wiem. Powiadomienia- nie ma. Wolałabym zrobić np. na poczcie przelew ale nie wiem na kogo czy coś takiego. Muszę chyba im maila napisać.
  • Elka

Jak nie zaplacilas przelewem to zapewne anulowali zamowienie czy cos...radze napisac lub zadzwonic do teatru.
  • LesMis

Napisałam. Okazało się że nie ma jeszcze opcji przelewu na poczcie i trzeba zapłacić od razu po złożeniu zamówienia. Przelew pocztowy wprowadzą dopiero za ok. 2 tyg. Muszę jeszcze poczekać :(
  • Elka

No to dobrze że się wyjaśniło :)
  • LesMis

Z jednej strony dobrze, z drugiej źle. A co będzie jak wykupią płytę?
  • Dorothea

Nie martw się, na pewno nie wykupią, to tylko się tak szumnie nazywa "edycja limitowana"; )
  • LesMis

Jednak rodzinka zawsze dopomoże. Zrobiłam do pewnej osoby słodkie oczka i... taaa-daaa! Dzisiaj przyszła płyta!
  • LesMis

Dalej, opinie o płycie poproszę!
  • Elka

Bardzo mi sie podoba, ale wolalabym pania Bochat jako Cosette i jakies bonusy by sie przydaly. Ogolnie jestem zadowolona z zakupu. Piosenki "Jeszcze dzien" slucham caly czas i nie mam dosc.... naprawde kawal dobrej roboty
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)