-
LesMis
Macie płytę z Les Mis? Podoba się wam? Gdzie kupiliście?
Ja nie wiem jak dokonać płatności bo zamówiłam w sklepiku internetowym. Nie dostałam żadnego potwierdzenia mailem, nie wiem czy przelać kasę, czy przyjdzie za pobraniem. Wie ktoś jak sobie to można ustalić?
Z góry dzięki! -
Haribo
ja mam płytę i jestem bardzo zawiedziona.
Odpuściłam sobie słuchanie w połowie 1 utworu. -
LesMis
-
Haribo
Mimo całej mojej sympatii do zespołu - na tej płycie brzmią okropnie (nie wiem co oni zrobili z tymi nagraniami, ale nie było to nic dobrego)
Zrobili z czegoś wspaniałego popowe utwory. Żenada. Czuje się okradziona z 40 zł i więcej naciągnąć się nie dam.
-
-
Elka
Ja zamówiłam ze sklepiku i przyszlo mi powiadomienie ze zakup jest w czasie realizacji czy jakos tak... :)
A co do plytki to mam nadzieje ze mi sie spodoba... -
LesMis
-
Elka
Tak na maila...i kasa zostala przelana z tego co mi wiadomo....nie robilam przelewu osobiscie; ) -
LesMis
Kurczę no zamówiłam już tydzień temu i po prostu nie wiem. Powiadomienia- nie ma. Wolałabym zrobić np. na poczcie przelew ale nie wiem na kogo czy coś takiego. Muszę chyba im maila napisać. -
Elka
Jak nie zaplacilas przelewem to zapewne anulowali zamowienie czy cos...radze napisac lub zadzwonic do teatru. -
LesMis
Napisałam. Okazało się że nie ma jeszcze opcji przelewu na poczcie i trzeba zapłacić od razu po złożeniu zamówienia. Przelew pocztowy wprowadzą dopiero za ok. 2 tyg. Muszę jeszcze poczekać :( -
Elka
-
LesMis
Z jednej strony dobrze, z drugiej źle. A co będzie jak wykupią płytę? -
Dorothea
Nie martw się, na pewno nie wykupią, to tylko się tak szumnie nazywa "edycja limitowana"; ) -
LesMis
Jednak rodzinka zawsze dopomoże. Zrobiłam do pewnej osoby słodkie oczka i... taaa-daaa! Dzisiaj przyszła płyta! -
LesMis
-
Elka
Bardzo mi sie podoba, ale wolalabym pania Bochat jako Cosette i jakies bonusy by sie przydaly. Ogolnie jestem zadowolona z zakupu. Piosenki "Jeszcze dzien" slucham caly czas i nie mam dosc.... naprawde kawal dobrej roboty