Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Caelia

Jestem w klasie III gimnazjum i w przyszłości chciałabym pracować e teatrze muzycznym. Nie wiem tylko jakie powinnam mieć wykształcenie? Do jakiej szkoły powinnam pójść po gimnazjum i dalej?
    Dodam tylko, że nigdy nie chodziłam do szkoły muzycznej.
    Z góry dziękuję za wszystkie rady.
  • Dev-Kosiarz umysłów

A co niby być chciała robić w teatrze muzycznym? W teatrze pracują aktorzy, muzycy, oświetleniowcy, księgowe, sekretarki, obsługa widowni, sprzątaczki, krawcowe, charakteryzatorki, fryzjerzy, garderobiane, specjaliści PR, koordynacja pracy artystycznej, specjaliści HR, dźwiękowcy, pracownicy modelatorni, elektrycy a nawet lekarz i strażak. Jak widzisz Twoje pytanie jest hm... lekko nieprecyzyjne.
  • Caelia

Teraz zdałam sobie sprawę, ze moje pytanie nie było precyzyjne, przepraszam. Chciałabym pracować jako aktorka.
  • Doris

no to odpowiedź jest oczywista: szkoła aktorska, filmówka w Łodzi, warszawska akademia teatralna itd
  • Dev-Kosiarz umysłów

Ewentualnie Studium wokalno-aktorskie przy Teatrze Muzycznym im. D. Baduszkowej w Gdyni. Generalnie każda szkoła aktorsko-wokalno-muzyczna. Chociaż doświadczenie pokazuje, że jeśli się ma prawdziwy talent to i szkoła aktorska nie jest potrzebna. Kuba Wocial na przykład przecież nie skończył nic takiego.
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)