-
Anonim
hahaha=]=D jakie jest wasze ulubione miejsca(siedzace stojace=]) w teatrze roma?
me ulubione miejsce znajduje sie na I balkonie w I rzedzie mniej wiecej na srodku=] -
Moje w 7 rzedzie miejsca 17 i 18 hihi a tak naprawde to najlepiej albo w lozy dyrekcyjnej albo na parterze przy tylnych wyjsciach :)
-
Loża dyrekcyjna, loża R, a dokładniej to drewniane cuś po prawej stronie łączące ze sobą loże i jeszcze podłoga na wysokości drugiego, trzeciego rzędu na parterze.
Chociaż generlanie w Romie to ja mogę nawet wisieć podwiesozna pod sufitem. NIe rzutuje; -) -
Anonim
rząd 0 gdzies tak po środku... fajnie ,,Koty" się z tego miejsca widziało :) -
-
Monika...
Jak dla mnie to parapet czy cosik takiego koło loży R. I oczywiście honorowe miejsce w środkowym przejściu na podłodze( to jest dopiero miejsce) , chociaż nie ma znaczenia gdzie siedzę w Romie najważniejsze że właśnie tam...
-
LACOSTA
siądę na widowni , rząd 5, ale szukam towarzysza lub towarzyszki :-)) -
Anonim
Zgadzam sie z Nika ze podloga w przejsciu jest bardzo wygodna i "parapecik" z niego swietnie oglada sie Koty:D:D:D, A takto z normalnych to dostaweczki i tu tez roznie bo koty np tak gdzies dopiero 2-3 dostawka a Grease oczywiscie 1 rzad lub zerowy:D:D -
IP
-
monia
Co to sa wlasciwie te straponteny? Wybieram sie do Romy 1 x i nie wiem czy warto inwestowac w drozszy bilet :) -
straponteny to takie klapki z boku rzedu bez oparcia, moze nie sa zbyt wygodne ale napewno dobrze z nich widac i cena jest napewno duzo nizsza, a przy odrobinie szczescia mozna sie przesiasc na drozsze miejsca :)
-
♥ panna Nonszalancja
strapontenty w rzędach od 1-5 pośrodku oraz schodki z lewego boku, świetnie ogląda się stamtąd "Koty":D
podłoga na środku też jest fajna, tylko trzeba uważać, żeby nie zostać zdeptanym :D -
grono to kupa
nigdy nie widziałam sensu, żeby siadać w rzędach od 7 w górę po środku, gdzie trzeba bulić dolary za oparcie... :D młoda jestem, do teatru nie zakładam lakierków i nie chodzę specjalnie na tę okazję do fryzjera, więc jak siedzę na strapontenach, to korona mi z głowy nie spada :) i najbardziej lubię "zerówki" lub straponteny środkowe, gdzieś tak do 6-stego rzędu (nie pamiętam dokładnie), bo dlatego wolę teatr od kina, że mam kontakt z aktorem i zawsze staram się ten przywilej wykorzystać :>
-
Wąsky
Polecam schodki prowadzące ze sceny na widowni (po lewej i po prawej). Blisko, wszystko fajnie widać, fajne są. Znaczy nie wiem czy nadal istnieją i czy da się z nich korzystać, bo dawno już w ROMIE nie byłem. -
-
fia
kasa. kasa bardzo sympatyczne miejsce :D :D
(wszelakie dostawki - czyli to trudne słowo na es - także :) -
Anonim
-
Na Tańcu Wampirów na shcodkach nie można siedziec bo się aktoryz szwendają w ta i z powrotem; -)
-
co prawda to prawda. Na Tańcu Wampirów najlepszy jest pierwszy rząd przy przejściu. Można wtedy popatrzeć z bliska na wampirki i ich świetne charakteryzacje
-
Bones
a mnie to obojetne miejsce bo w calej auli sie cos dzieje ale przystawki gora!!!!!!! -
8