Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hahaha=]=D jakie jest wasze ulubione miejsca(siedzace stojace=]) w teatrze roma?

me ulubione miejsce znajduje sie na I balkonie w I rzedzie mniej wiecej na srodku=]
  • ﮔ Moni ﮕ

Moje w 7 rzedzie miejsca 17 i 18 hihi a tak naprawde to najlepiej albo w lozy dyrekcyjnej albo na parterze przy tylnych wyjsciach :)
  • Dev-Kosiarz umysłów

Loża dyrekcyjna, loża R, a dokładniej to drewniane cuś po prawej stronie łączące ze sobą loże i jeszcze podłoga na wysokości drugiego, trzeciego rzędu na parterze.
    Chociaż generlanie w Romie to ja mogę nawet wisieć podwiesozna pod sufitem. NIe rzutuje; -)
  • Anonim

rząd 0 gdzies tak po środku... fajnie ,,Koty" się z tego miejsca widziało :)
  • Monika...

Jak dla mnie to parapet czy cosik takiego koło loży R. I oczywiście honorowe miejsce w środkowym przejściu na podłodze( to jest dopiero miejsce) , chociaż nie ma znaczenia gdzie siedzę w Romie najważniejsze że właśnie tam...

• LACOSTA

siądę na widowni , rząd 5, ale szukam towarzysza lub towarzyszki :-))
  • Anonim

Zgadzam sie z Nika ze podloga w przejsciu jest bardzo wygodna i "parapecik" z niego swietnie oglada sie Koty:D:D:D, A takto z normalnych to dostaweczki i tu tez roznie bo koty np tak gdzies dopiero 2-3 dostawka a Grease oczywiscie 1 rzad lub zerowy:D:D
  • IP

straponteny:D
  • monia

Co to sa wlasciwie te straponteny? Wybieram sie do Romy 1 x i nie wiem czy warto inwestowac w drozszy bilet :)
  • ﮔ Moni ﮕ

straponteny to takie klapki z boku rzedu bez oparcia, moze nie sa zbyt wygodne ale napewno dobrze z nich widac i cena jest napewno duzo nizsza, a przy odrobinie szczescia mozna sie przesiasc na drozsze miejsca :)
  • ♥ panna Nonszalancja

strapontenty w rzędach od 1-5 pośrodku oraz schodki z lewego boku, świetnie ogląda się stamtąd "Koty":D

podłoga na środku też jest fajna, tylko trzeba uważać, żeby nie zostać zdeptanym :D
  • grono to kupa

nigdy nie widziałam sensu, żeby siadać w rzędach od 7 w górę po środku, gdzie trzeba bulić dolary za oparcie... :D młoda jestem, do teatru nie zakładam lakierków i nie chodzę specjalnie na tę okazję do fryzjera, więc jak siedzę na strapontenach, to korona mi z głowy nie spada :) i najbardziej lubię "zerówki" lub straponteny środkowe, gdzieś tak do 6-stego rzędu (nie pamiętam dokładnie), bo dlatego wolę teatr od kina, że mam kontakt z aktorem i zawsze staram się ten przywilej wykorzystać :>
  • Wąsky

Polecam schodki prowadzące ze sceny na widowni (po lewej i po prawej). Blisko, wszystko fajnie widać, fajne są. Znaczy nie wiem czy nadal istnieją i czy da się z nich korzystać, bo dawno już w ROMIE nie byłem.
  • Madeleine

rząd 7 miejsca od 18 do 21...
  • fia

kasa. kasa bardzo sympatyczne miejsce :D :D

(wszelakie dostawki - czyli to trudne słowo na es - także :)
  • Anonim

Reżyserka :)
  • Dev-Kosiarz umysłów

Na Tańcu Wampirów na shcodkach nie można siedziec bo się aktoryz szwendają w ta i z powrotem; -)
  • Pamiętaj mnie....

co prawda to prawda. Na Tańcu Wampirów najlepszy jest pierwszy rząd przy przejściu. Można wtedy popatrzeć z bliska na wampirki i ich świetne charakteryzacje
  • Bones

a mnie to obojetne miejsce bo w calej auli sie cos dzieje ale przystawki gora!!!!!!!
  • 8

Tez jestem za przystawkami jesli chodzi o widocznosc i efekty :)
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)