Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A jak Wam się podobały warszawskie KOTY ??
  • Anonim

wspaniałe dekoracje, kostiumy, ale torchę przynudnawe...może dlatego że nie bardzo lubie koty:)
  • Rome

Mnie się podobało:-)
    Wogóle lubię Koty w każdej postaci;-)
  • ﮔ Moni ﮕ

miau
  • P-I-O-T-R

"Koty" to rewelacyjny spektakl! To jest show, ktore sie oglada i zapomina o tym, ze jest sie w Polsce! Performance na najwyzszym poziomie! POLECAM WSZYSTKIM! Ja osobiscie widzialem 7 razy i juz nie moge sie doczekac lutego, zeby zobaczyc nasze rodzime KOTY ponownie! Spektakl zachwycil mnie do tego stopnia, ze pisalem o nim prace na Akademie Teatralna... Nie moge powiedziec, ze Koty to najlepszy spektakl jaki kiedykolwiek widzialem, a troche widzialem, ale w kategorii teatru muzycznego jest to cos niesamowitego i mysle, ze tak nalezy to rozpatrywac-teatr muzyczny i teatr klasyczny! Ja osobiscie jestem jestem zwiazany teatrem Roma od strony Otwartego Klubu Przyjaciol TM Roma, mialem okazje byc rowniez na zamknietej premierze filmu Ujarzmic Koty, ktora odbyla sie 20 grudnia w warszawskim kinie Atlantic, a w lutym film wyemitowala telewizyjna dwojka! Aktorzy, realizatorzy i w ogole wszyscy ludzie z tego zaczarowanego miejsca, jakim jest teatr Roma sa spoza naszej rzeczywistosci... I to jest wspaniale! POLECAM...
  • Dev-Kosiarz umysłów

Długo nie mogłam się przekonac do Kotów. Miłe, sympatyczne, warto obejrzeć ale bez histerii. Ale taka jedna to mnie zaraziła i teraz mi się bardzo podobają; -)
  • ﮔ Moni ﮕ

Czyzby kocia choroba??
  • Anonim

którą piosenkę najbardziel lubicie z KOTÓW ?
  • Dev-Kosiarz umysłów

Ram Tam Tamka!!!!!!!!!! Ale tylko i wyłącznie w wykonaniu Kuby Szydłowskiego.
    I jeszcze Mefistofeliks. Oczywiście w powyższym wykonaniu :-))))

Kuba rulez!!!!
  • Anonim

Ram Tam Tamek, (wykonanie jak wyżej, jedyne i niepowtarzalne!), Mefistofeliks, (jak wyżej), Dachowy Song, Mungojerry i Pumpernikiel, Cała sekwencja z barką, włącznie z arią włoską, Bitwa psów.
  • ﮔ Moni ﮕ

Ja akurat preferuje Krzysztofa Swaczyne jako Mefistofeliksa, a co do bitwy psow to jest super, wark, wark, wark, wark; )
  • Monika...

Na pewno bezkonkurencyjnie Ram Tam Tamek, ale jedynie w wykonaniu Kuby Szydłowskiego (jest po prostu rewelacyjny! ), Mefistofeliks też w powyższym wykonaniu. Lubię jeszcze "barkę" i Dachowy Song.
  • tekla

Dachowy Song, Mefistofelik i Bal..
    Patryka G. lubie jako Turbo Ptysia ale Mefista tez dobrze gra :-) Krzysiek Swaczyna ma swoj styl tanca i swietnie kreci a Patryś ma inny styl i swietnie skacze :-)
  • tekla

tak ogolnie to podobaja mi sie cale Koty -mimo tego iz nie przepadam za tymi zwierzakami...
  • ﮔ Moni ﮕ

Ja jednak wspominam swietny musical "Miss Saigon" i niezwykly "Grease", no nie wiem czy co poniektorzy pamietaja jeszcze "Crazy for You" i "Piotrusia Pana" - to chyba najlepszy spektakl dla dzieci jaki kiedykolwiek widzialam!!!!
  • Dev-Kosiarz umysłów

Jedyną rzeczą jakiej nei widziałam w Romie było Crazy For You. Tak odwlekalam aż odwlekłam :-( Trudno.
  • Anonim

,,Koty" świtne. Trudno powiedzieć co najbardziej mi się podoba z piosenek... Dachowy song (to na pewno), dachowy bal (wstawki muzyczne, są kapitalne), Semaforo... też jest niezły.
    Generalnie wszystkie utwory są niesamowicie melodyjne i wpadają w ucho.
    A propo Kuby Szydłowskiego, to tylko i wyłacznie w Jego wykonaniu! (w R&J gra i jego rola w innym wykonaniu jest nie do słuchania!/podobnie jak i w ,,Kotach")
  • Anonim

a propo piosenek z ,,Kotów" to mi świetnie działa cała płyta jak sie zle czuje, albo mi smutno... po prostu umieja poprawic humorek! =) co Wy na to??
  • ﮔ Moni ﮕ

hmmmm ja po przesluchaniu jakies 400 razy, mam juz serdecznie dosc i czekam z niecierpliwoscia na Wampiry
  • Anonim

Tak, Wampiry mogą sie okazac bardzo ciekawe.
    mi tam sie kotki nie nudza
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)