Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

taki sam temat co na forum TW, ale mysle ze bardziej sie teraz przyda... w koncu TW to juz przeszlosc...
  • Anonim

Wojciech Paszkowski we wtorek o 14 w powtórce "Facetów do wzięcia" na TVP1 :)
  • agata maria er

można zobaczyć (spotkać) ich w godzinach wieczornych w restauracji niedaleko teatru, jeśli chce się ich podpis zadedykowany koleżance obchodzącej 18 urodziny (:
  • agat

Mariott i a potem idą dalej;) pozdr Mambiczka
  • Anonim

mysle, ze nie o to chodzi w tym watku... ludziki nie robcie off top... plizzz
  • m

pod fontanna podgladaja chinczykow:p
  • beti

Odcinek "Facetów do wzięcia" był przezabawny, pan Wojtek miał sporą rolę. :)

Tancerze z Romy (na pewno widziałam Błażeja Ciszka, Jarka Derybowskiego i Andrzeja Pieńko) oraz Wojciech Dmochowski wraz z grupą wokalną "Szafa gra" występowali na Sopockiej Nocy Kabaretowej. Ciąg dalszy zostanie pokazany w czwartki na Polsacie o godz. 20.00.

1 lipca o godz. 19.00 - Opera Leśna w Sopocie
    "Wesoła wdówka" Mazowieckiego Teatru Muzycznego Operetka.
    Jako Priczicz Krzysztof Cybiński.
  • Anonim

>beti napisała:
    >Odcinek "Facetów do wzięcia" był przezabawny, pan
    >Wojtek miał sporą rolę. :)

WP jeszcze pojawi sie w Facetach... a rola jest cały czas ta sama...
  • Cysia

Ania Gigiel ostatnio grywa sobie w "M jak miłość" Zuzę - barmankę w klubie "Oaza"; -) Wczoraj m. in. była :)
  • agat

jaki off top?? Nie wiem o co wam chodzi?
    Niektórzy aktorzy;) imprezowali wczoraj w Mariocie, to info z pierwszej ręki, niestety wiadomosci o fontannie i chińczykach nie mogę potwierdzić, ale podobno Olala coś wie:0
    pozdrawiam was bardzo i bardzo dziękuje, że mogłam sie wpisac, nie będe juz nic poprawiać. hahahha
  • Anonim

w temacie chodzi raczej o obecność w mediach, a nie kto gdzie przebywa prywatnie..
  • Dev-Kosiarz umysłów

W VH1 Kuba Szydłowski bardzo często czyta programy, głównie o życiu gwiazd.
  • Anonim

"W dniach 22-24 czerwca odbędzie się w Płocku II Międzynarodowy Festiwal Zawodów Filmowych Cinemagic.pl. Pełen program znajduje się na OFICJALNEJ STRONIE FESTIWALU. Nas interesuje głównie dzień 23 czerwca, w którym to publiczność będzie mogła spróbować na scenie swoich sił w dubbingu do filmu "Asterix i Obelix - Misja Kleopatra". Występy publiczności będą oceniać oraz udzielać licznych wskazówek: Joanna Wizmur (reżyser polskiej wersji językowej) oraz Wojciech Paszkowski (głos Cezara)."

http://www.dubbing.pl/
  • beti

III Festiwal Teatrów Tańca Europy Środkowej Zawirowania
    (24.06 - 01.07.2007 r.)

Michał Piróg - ma być jednym z instruktorów
    warsztatów tańca współczesnego
    i występuje w spektaklu „Po godzinach”
    w Teatrze Tańca Zawirowania
    28.06 godz. 19.15
    Teatr Stara ProchOFFownia, trwa 50 min.

http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,...

http://www.zawirowania.pl/program.p...
  • Soplicowa

u nas w Siedlcach była Malwina Kusior, Paweł Podgórski, Marcin Wortmann i ktoś tam jeszcze:D Fotkę sobie z Malwiną zrobiłam:D Śpiewali na koncercie charytatywnym dla pewnej dziewczyny...:]
  • Nathalie

Przed chwilą na dwójce były fragmenty z castingu do Upiora, nagrał ktoś może???
  • Anonim

> Przed chwilą na dwójce były fragmenty z castingu do Upiora, nagrał ktoś może???

były????
    A ja nie wiedziałam!!!
    Jakby ktoś to nagrał, to dajcie znać!
  • maria

ige kreft widziaqłam w od przedszkola do opola
  • maria

;-)
  • Stokrotka

>olesia napisała:
    >> Przed chwilą na dwójce były fragmenty z castingu do
    >Upiora, nagrał ktoś może???
    >
    >były????
    >A ja nie wiedziałam!!!
    >Jakby ktoś to nagrał, to dajcie znać!

o ja też nie widziałam :( podpisuję sie pod apelem: jakby ktoś nagrał... :)
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)