-
Anonim
taki sam temat co na forum TW, ale mysle ze bardziej sie teraz przyda... w koncu TW to juz przeszlosc... -
Anonim
Wojciech Paszkowski we wtorek o 14 w powtórce "Facetów do wzięcia" na TVP1 :) -
agata maria er
można zobaczyć (spotkać) ich w godzinach wieczornych w restauracji niedaleko teatru, jeśli chce się ich podpis zadedykowany koleżance obchodzącej 18 urodziny (: -
agat
-
-
Anonim
mysle, ze nie o to chodzi w tym watku... ludziki nie robcie off top... plizzz -
m
-
beti
Odcinek "Facetów do wzięcia" był przezabawny, pan Wojtek miał sporą rolę. :)
Tancerze z Romy (na pewno widziałam Błażeja Ciszka, Jarka Derybowskiego i Andrzeja Pieńko) oraz Wojciech Dmochowski wraz z grupą wokalną "Szafa gra" występowali na Sopockiej Nocy Kabaretowej. Ciąg dalszy zostanie pokazany w czwartki na Polsacie o godz. 20.00.
1 lipca o godz. 19.00 - Opera Leśna w Sopocie
"Wesoła wdówka" Mazowieckiego Teatru Muzycznego Operetka.
Jako Priczicz Krzysztof Cybiński. -
Anonim
>beti napisała:
>Odcinek "Facetów do wzięcia" był przezabawny, pan
>Wojtek miał sporą rolę. :)
WP jeszcze pojawi sie w Facetach... a rola jest cały czas ta sama...
-
Cysia
Ania Gigiel ostatnio grywa sobie w "M jak miłość" Zuzę - barmankę w klubie "Oaza"; -) Wczoraj m. in. była :) -
agat
jaki off top?? Nie wiem o co wam chodzi?
Niektórzy aktorzy;) imprezowali wczoraj w Mariocie, to info z pierwszej ręki, niestety wiadomosci o fontannie i chińczykach nie mogę potwierdzić, ale podobno Olala coś wie:0
pozdrawiam was bardzo i bardzo dziękuje, że mogłam sie wpisac, nie będe juz nic poprawiać. hahahha -
Anonim
w temacie chodzi raczej o obecność w mediach, a nie kto gdzie przebywa prywatnie.. -
W VH1 Kuba Szydłowski bardzo często czyta programy, głównie o życiu gwiazd.
-
Anonim
"W dniach 22-24 czerwca odbędzie się w Płocku II Międzynarodowy Festiwal Zawodów Filmowych Cinemagic.pl. Pełen program znajduje się na OFICJALNEJ STRONIE FESTIWALU. Nas interesuje głównie dzień 23 czerwca, w którym to publiczność będzie mogła spróbować na scenie swoich sił w dubbingu do filmu "Asterix i Obelix - Misja Kleopatra". Występy publiczności będą oceniać oraz udzielać licznych wskazówek: Joanna Wizmur (reżyser polskiej wersji językowej) oraz Wojciech Paszkowski (głos Cezara)."
http://www.dubbing.pl/ -
beti
III Festiwal Teatrów Tańca Europy Środkowej Zawirowania
(24.06 - 01.07.2007 r.)
Michał Piróg - ma być jednym z instruktorów
warsztatów tańca współczesnego
i występuje w spektaklu „Po godzinach”
w Teatrze Tańca Zawirowania
28.06 godz. 19.15
Teatr Stara ProchOFFownia, trwa 50 min.
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,...
http://www.zawirowania.pl/program.p... -
Soplicowa
u nas w Siedlcach była Malwina Kusior, Paweł Podgórski, Marcin Wortmann i ktoś tam jeszcze:D Fotkę sobie z Malwiną zrobiłam:D Śpiewali na koncercie charytatywnym dla pewnej dziewczyny...:] -
Nathalie
Przed chwilą na dwójce były fragmenty z castingu do Upiora, nagrał ktoś może??? -
Anonim
> Przed chwilą na dwójce były fragmenty z castingu do Upiora, nagrał ktoś może???
były????
A ja nie wiedziałam!!!
Jakby ktoś to nagrał, to dajcie znać! -
maria
-
maria
-
Stokrotka
>olesia napisała:
>> Przed chwilą na dwójce były fragmenty z castingu do
>Upiora, nagrał ktoś może???
>
>były????
>A ja nie wiedziałam!!!
>Jakby ktoś to nagrał, to dajcie znać!
o ja też nie widziałam :( podpisuję sie pod apelem: jakby ktoś nagrał... :)