-
>Karol napisał
>>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
>>>Gosiak napisała:
>>>Zapewne taka propozycja już w tym wątku padła, ale
>>>konieczna jest w Romie klimatyzacja! W takie dni jak np.
>>>wczorajszy (ale nie tylko) tam po prostu nie ma czym
>>>oddychać :( Nie tylko przeszkadza to w oglądaniu
>>>przedstawienia, ale zniechęca część publiczności do
>>>ponownego przyjścia.
>>
>>Gdybyś prześledziła wątek dokładnie znalazła byś
>>rozmowę na temat klimatyzacji. Nie bardzo mi się chce
>>setny raz to powtarzać. Jest to kwestia bardziej
>>skomplikowana niż się wszystkim wydaje.
>
>Nie ma rzeczy niemożliwych.
No to do dzieła :-) -
Anonim
Czy wie ktoś może gdzie na tej stronie jest pełna galeria a nie sama Paulina z Damianem?! -
Ninon
-
Bunny_Kou
Szczerze mowiac w romie sprobowalabym zmian w tworcach musicali. Mam tu na mysli tlumaczenie libretta. Nie to, ze nie lubie i nie szanuje obecnego tlumacza, aczkolwiek jest on zamkniety w swoim szablonie i brakuje mi powiewu swiezosci, kogos kto przebiera w slowach. W chwili obecnej w kazdym musicalu jaki przychodzi mi na mysl na negatywne okreslenie kogos uzywa sie "stary cap". Przeciez jest tyle innych okreslen.. jesli to pojawi sie znow w nedznikach to naprawde stanie sie wyjatkowo meczace.. Plus czytajac tlumaczenia robocze a dokladniej "wysnilam sen" zlapalam sie za glowe, bo niestety sens piosenki jest moooocno zachwiany (zwlaszcza konkretnych zwrotek). Roma powinna sie rozwijac i sprobowac odswiezyc swoje libretta... Tak sądzę -
-
eth
Tak, wiem że ten temat już padł, ale po wejściu na nową stronę romy nie mogę tego przemilczeć.. Strona teatru nie może być robiona z takiego szablonu -.- . nie dość że brzydka i bez klimatu
(ten szary połaczony z białym to jakaś pomyłka) to jeszcze rozwijane menu aż krzyczy-"jestem w tysiącach miejsc w internecie!" Jeśli nie było to robione z szablonu, tylko jest inwencją twórcy, to nie jest oryginalną, wybór był wybitnie pechowy. Teatr to awangarda, musi być reprezentowany kreatywnie.... To nie portal informacyjny nawiązujący do kursu złotego... Ta strona jest kompletnie bez pomysłu i ma źle dobraną kolorystykę.. Ładna grafika upiorowa na nagłówku, ale po co ta maska na jej środku? o.O To a propos grafiki, jesli chodzi o zawartość nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz należy się pochwała za rozszerzenie wiadomości. To moja opinia na temat strony. Czy Roma ma naczelnego grafika? -
Anonim
Roma to zleciła zewnętrznej firmie... to jest na CMS i oni tylko teksty wrzucają...
Trochę źle dobrali kolorystykę, to fakt...
Ale jest owiele lepszą stroną niż poprzednia, która na ramkach była zrobiona -
Anonim
przydałoby się wyregulowanie nagłośnienia sali - przy utworach "Uwerturze", "Upiór w Operze" jest zdecydowanie za głośno... można o poł tonu nizej nastawić głośność... -
LesMis
Ja zmieniłabym sposoby płatności w sklepiku internetowym. Nie każdy jest w stanie dokonać przelewu internetowego bo nie każdy ma konto w banku. Czy nie wygodniej byłoby zamówić sobie coś i przyszłoby za pobraniem? Ewentualnie zrobić przelew na poczcie. Proszę, ROMO zmień to jak najszybciej bo umrę jak wykupią mi płytę!