-
Hmm.. coz tu mowic... Musical Janusza Jozefowicza i Janusza Stoklosy na ogromna skale... Opowiada on o milosci dwojga mlodych ludzi lecz sa oni ze skluconych ze soba rodzin. Milosc ta jest wystawina na wiele prob i niestety konczy sie tragicznie. Umieraja oboje...
No to poprostu trzeba zobaczyc... R&J jest jednym z najlepszych musicali teatru buffo... Dobre efekty oraz wokal... jedym slowem zapraszam :) -
Anonim
tak,podobalo mi sie,ale jednak moznaby jeszcze popracowac chocby nad ukladem Rosaliny z początku... ale!! Nie podoba mi sie tez Liszowska w roli matki..za młoda.. wszyscy pozostali <ok> !! W szczególności tancerze:))!!! -
Anonim
co ja gadam w ogóle.po prostu GeNiUSZe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:)) -
bączyńska
hehe....ja tesh widizialam...i oczywsiiccscie wrocilam zadowlolona jak to z musicalu teatru Buffo.... wlasnie trzeba pzynzac ze Ci tancerze pokazali co potrafia.....mi osobosice najbardzej wpadla w oko scena "Snu" .....ahhhh ...trudno wyrazic to slowami ... trzeba to poprstu zobaczyc, a jest co ! :D -
-
-
Anonim
sen sen sen.. jak ja byłam to Natasza miała problemy z uczepieniem sie do tych lin..:P ale wybrnęli,wybrnęli;) -
Pani K
-
ja jak bylam w maju to natasza sie w snie przewalila al luz wybrnela :)
-
Anonim
-
bączyńska
-
Qinka
"Sen" to bezkonkurencyjnie najlepsza scena. I też najbardziej efektowna =) -
Pani K
-
Qinka
-
Pani K
-
Qinka
-
bączyńska
hehehe eee tam ..moim znidenim wsysscy wypadli najlepieiej....widac ze sie postarali :D -
Anonim
oni nie musza sie starać... to jest Buffo a oni są najlepsi...
a jezeli chodzi o scene to SEN i BAL... sa swietne.. pełna profesjonalka...
ale reszta tez jest boska (np: niania i mercutio:D:D:D:D:D) -
I am who I am
co do wpadek przy roznych scenach to od poczatku grania troche ich bylo:)
kiedys w "snie" nie mogli sie rozkrecic na linach i latali tak nisko ze wszyscy musieli chowac glowy,kiedy Kaminskiego nie bylo i gral dubler to nie dosc ze na poczatku pistolet mu nie chcial wystrzelic to jeszcze potem zapomnial pol tekstu swojej piosenki i zakonczyl ja slowami "martwa jak slub, na trup"
w jaguarze ktorym wjezdzaja siadl akumulator...
itd...
ale ogolnie spektakl jest i tak prawie najlepszym dzielem januszow.
rowniez goraco polecam -
Anonim
tego sie poleca... na to sie chodzi... i oglada sie jakby widziało pierwszy raz w zyciu :)) -
Pani K
- Przeglądaj grona w kategorii Sztuka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne