♫♪..Teatr Studio Buffo..♫♪ [1049]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sin

Hmm.. coz tu mowic... Musical Janusza Jozefowicza i Janusza Stoklosy na ogromna skale... Opowiada on o milosci dwojga mlodych ludzi lecz sa oni ze skluconych ze soba rodzin. Milosc ta jest wystawina na wiele prob i niestety konczy sie tragicznie. Umieraja oboje...

No to poprostu trzeba zobaczyc... R&J jest jednym z najlepszych musicali teatru buffo... Dobre efekty oraz wokal... jedym slowem zapraszam :)
  • Anonim

tak,podobalo mi sie,ale jednak moznaby jeszcze popracowac chocby nad ukladem Rosaliny z początku... ale!! Nie podoba mi sie tez Liszowska w roli matki..za młoda.. wszyscy pozostali <ok> !! W szczególności tancerze:))!!!
  • Anonim

co ja gadam w ogóle.po prostu GeNiUSZe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:))
  • bączyńska

hehe....ja tesh widizialam...i oczywsiiccscie wrocilam zadowlolona jak to z musicalu teatru Buffo.... wlasnie trzeba pzynzac ze Ci tancerze pokazali co potrafia.....mi osobosice najbardzej wpadla w oko scena "Snu" .....ahhhh ...trudno wyrazic to slowami ... trzeba to poprstu zobaczyc, a jest co ! :D
  • Sin

Oj tak scena snu jest genialana tak jak merkucjo i niania..
  • Anonim

sen sen sen.. jak ja byłam to Natasza miała problemy z uczepieniem sie do tych lin..:P ale wybrnęli,wybrnęli;)
  • Pani K

według mnie w musicalu nic nie przebije SNU - jest zajefajna.
  • Sin

ja jak bylam w maju to natasza sie w snie przewalila al luz wybrnela :)
  • Anonim

asz ta Natasza:D ja bylam w grudniu:)
  • bączyńska

sen gora11!!!
  • Qinka

"Sen" to bezkonkurencyjnie najlepsza scena. I też najbardziej efektowna =)
  • Pani K

Ja jeszcze dodam, ze z moimi ulubionymi aktorami.; )
  • Qinka

Pod warunkiem że Laurentego gra Szydłowski :)
  • Pani K

Fakt - wole Kube w tej roli.
  • Qinka

Steciuk w tej roli - no comments :/
  • bączyńska

hehehe eee tam ..moim znidenim wsysscy wypadli najlepieiej....widac ze sie postarali :D
  • Anonim

oni nie musza sie starać... to jest Buffo a oni są najlepsi...
    a jezeli chodzi o scene to SEN i BAL... sa swietne.. pełna profesjonalka...
    ale reszta tez jest boska (np: niania i mercutio:D:D:D:D:D)
  • I am who I am

co do wpadek przy roznych scenach to od poczatku grania troche ich bylo:)
    kiedys w "snie" nie mogli sie rozkrecic na linach i latali tak nisko ze wszyscy musieli chowac glowy,kiedy Kaminskiego nie bylo i gral dubler to nie dosc ze na poczatku pistolet mu nie chcial wystrzelic to jeszcze potem zapomnial pol tekstu swojej piosenki i zakonczyl ja slowami "martwa jak slub, na trup"
    w jaguarze ktorym wjezdzaja siadl akumulator...
    itd...
    ale ogolnie spektakl jest i tak prawie najlepszym dzielem januszow.
    rowniez goraco polecam
  • Anonim

tego sie poleca... na to sie chodzi... i oglada sie jakby widziało pierwszy raz w zyciu :))
  • Pani K

No fakt; ]