-
Anonim
Dziś 22.45 TVP2......
reż.: Dariusz Gajewski
wyst.: Grochowska, Garlicki...
Jakie będą wasze recenzjie po obejrzeniu spektaklu? -
marta
Właśnie. Czy ktoś oglądał?
Ja niestety nie mogłam i chciałabym wiedzieć czy straciłam. Zapowiadało się interesująco... -
Anonim
oglądałam :) bardzo mi się podobało. właściwie cała akcja działa się na plaży, w każdym akcie występowało dwoje aktorów, nic nie odwracało uwagi od treści. w sumie dialogów bylo niewiele, większość (przynajmniej z męskiej strony) to były monologi pozornie nie związane z treścią- ale ileż one rzuciły swiatła na męski sposób myślenia!! świetnie też została pokazana pokrętna natura kobiety.
świetna, spokojna, świeża (!) sztuka, która dała mi wiele do myślenia :) -
marta
-
-
iwa grzywa
ojejojej, tydzień byłam praktycznie niedostępna i strasznie żałuję, ale mam nadzieję, że wkrótce telewizja jak to ma zwykle w zwyczaju zechce powtórzyc sztuke. Uwielbiam Agnieszke Grochowską, genialna aktorka:) -
Anonim
Za dużo jej wszędzie, a talentu ma tylko troszkę...
Nie macie czego żałować(Ci co nie oglądali)
-
Paulina :)
Spektakl w sumie niezły. Może nie rewelacyjny, ale w moich oczach uratowali go Cielecka i Zamachowski. Jak zwykle zagrali na poziomie. -
Istnienie Poszczególne
Słuchajcie, a czy ma ktoś może nagrany ten spektakl przypadkiem? na VHS? podaj maila, blagam, jesli ktos ma dobra dusze i nagrany film, niech sie odezwie- niebieskookaaktorka@o2.pl -
Tuś
-
Istnienie Poszczególne