Teatr Telewizji [129]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dziś 22.45 TVP2......
    reż.: Dariusz Gajewski
    wyst.: Grochowska, Garlicki...
    Jakie będą wasze recenzjie po obejrzeniu spektaklu?
  • marta

Właśnie. Czy ktoś oglądał?
    Ja niestety nie mogłam i chciałabym wiedzieć czy straciłam. Zapowiadało się interesująco...
  • Anonim

oglądałam :) bardzo mi się podobało. właściwie cała akcja działa się na plaży, w każdym akcie występowało dwoje aktorów, nic nie odwracało uwagi od treści. w sumie dialogów bylo niewiele, większość (przynajmniej z męskiej strony) to były monologi pozornie nie związane z treścią- ale ileż one rzuciły swiatła na męski sposób myślenia!! świetnie też została pokazana pokrętna natura kobiety.
    świetna, spokojna, świeża (!) sztuka, która dała mi wiele do myślenia :)
  • marta

Ech! Wiedziałam, że będę żałować, że nie oglądałam...
  • iwa grzywa

ojejojej, tydzień byłam praktycznie niedostępna i strasznie żałuję, ale mam nadzieję, że wkrótce telewizja jak to ma zwykle w zwyczaju zechce powtórzyc sztuke. Uwielbiam Agnieszke Grochowską, genialna aktorka:)
  • Anonim

Za dużo jej wszędzie, a talentu ma tylko troszkę...
    Nie macie czego żałować(Ci co nie oglądali)
  • Paulina :)

Spektakl w sumie niezły. Może nie rewelacyjny, ale w moich oczach uratowali go Cielecka i Zamachowski. Jak zwykle zagrali na poziomie.
  • Istnienie Poszczególne

Słuchajcie, a czy ma ktoś może nagrany ten spektakl przypadkiem? na VHS? podaj maila, blagam, jesli ktos ma dobra dusze i nagrany film, niech sie odezwie- niebieskookaaktorka@o2.pl
  • Tuś

Piaskownica jest bez szału; )
  • Istnienie Poszczególne

no cos Ty.... jest szałowa sama w sobie, tekst jest boski :)
| |

Lepiej przenosi w klimat powieści na podstawie, której został stworzony, ponieważ dostępne są ...

Miejsca grona (0)