-
Anonim
chodzi mi o to że dopiero chciała bym coś zacząc robic w tym kierunku ale już wcześniej grałam w jakiś drobych spektaklach lecz szukam czegoś prawdziwego.... -
teatrom_anka88
-
f u u u (c) k s!
to zalezy...
jesli chodzi o wspolczesnosc to TR Warszawa
ale np w Narodowym dzieje sie duzo dobrych rzeczy
cieszy mnie tez Dramatyczny ktory wychodzi z marazmu
pozytywnie zaskakuje mnie coraz bardziej Polonia
ubostwiam Montownie
1 TR Warszawa
2 Narodowy - Montownia
3 Polonia
4 Dramatyczny -
-
-
g
-
Hiszpania
-
Anonim
-
f u u u (c) k s!
Na Woli??? nie zgadam sie.. uwazam ze teatr na woli ma niewykorzystany potencjal tak jak wiele innych warszawskich teatrow ktore nie moga sie obudzic z jakiegos prlowskiego snu jak np. Polski, czy Studio!!! -
Jekaterina
-
Kajtek
Co to znaczy Prl-owski sen wg Ciebie?
teatr tworzą artyści i dyrektor... zatem? -
Anonim
-
Hiszpania
Teatr Na Woli jest jaki jest, albo był jaki był i było spoko, a teraz ma być nowa dyrekcja i dopiero się zacznie... :-( -
Pe
-
pazdzia
-
Anonim
-
>Ferie - Hiszpania napisała:
>Najleprzy jest Teatr Na Woli. Świetne przedstawienia i
>obsługa miła.
Jeśli już to najlepSZy :-/
A ja uwielbiam Teatr Powszechny. -
f u u u (c) k s!
wlasnie zle zarzadzanie teatrem powoduje o jakosci spektakli...
tzn i w tych uspionych placowkach zdarzaja sie dobre spektakle... ale bywaja rzadko...
TR Warszawa tez wydaje mi sie troche przereklamowany... bardzo lubie ten teatr.. w repertuarze jest wiele dobrych spektakli.. ale jak sie chodzi czesciej do teatru i ma sie jakie takie rozeznanie to widac ze w TRce tez czasami podwija sie noga... -
-
Kajtek
myślę, że w przypadku teatru o jakości SPEKTAKLU decyduje reżyser i aktorzy, tu nie ma dwóch zdań. Natomiast z perspektywy całego sezonu można mówić o zarządzaniu dobrym lub złym. Kwestia finansowa ma tu niebagatelne znaczenie też...
"POWINIE się noga" jak już bardzo chcesz używać tego zwrotu... -
paulina