Teatr [6225]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy chciałabyś/chciałbyś grać, śpiewać, tańczyć w Teatrze Akademickim Uniwersytetu Warszawskiego?
    Jeśli lubisz teatr i chcesz poznać samą/samego siebie, rozwijać swoje talenty, uruchomić swój głos i ciało, nauczyć się używać swoich emocji i przełamać swoją wstydliwość, przyjdź do nas.
    Kandydatów na aktorów prosimy o przygotowanie interpretacji głosowej wiersza i piosenki.
    Prosimy zgłaszać się do początku września ( pisząc do nas lub telefonując), albo po rozpoczęciu roku akademickiego (dokładną datę i miejsce podamy
    pod koniec września).
    Serdecznie pozdrawiamy
    http://www.teatr.uw.edu.pl
    teatr@adm.uw.edu.pl
    602452135
  • Mośka

a czy studenci z innych uczelni mogą grać w tym teatrze?
  • Kar.

ciekawe :)
  • Anonim

mogą również z innych uczelni
  • Anonim

zapraszamy
  • Anonim

Moja "dzusza" była na konwersacji.
    Doprawdy bardzo warto się zaangażować i zadziałać.
    Miła i sympatczna atmosfera.
  • pierzyna

Jeśli nadal prowadzi ten teatr Ryszard Adamski, to odradzam. Jest niezrównoważony psychicznie i potwornie zboczony (w tym najgorszym sensie. Powiedziałabym konkretnie, ale portal jest publiczny, więc sie powstrzymam)). Jeśli nie chcesz czuć się jak przedmiot, nie przychodź na eliminacje (do płci pięknej).
    Miałam bardzo nieprzyjemne przejście z tym panem i wiem, że nie tylko ja.
    Pzdr
  • Anonim

Aktorzy sa tylko kukielkami, ktorych musi pokierowac rezyser.
    Ryszard robi to swietnie, a poza tym potrafi nauczyc odrozniac Ja Akotra na scenie od Ja Postaci. Jesli ktos tego nie umie, to wydaje mu sie ze jest przedmiotem.
    Poczatki z Ryskiem sa zawsze trudne, ale jesli ktos mysli ze poczatki w jakimkolwiek teatrze salatwe, to rzeczywiscie niech lepiej nie przychodzi.
  • Anonim

No, nie bardzo są kukiełkami, jeżeli potencjał aktora
    wchodzi w rolę i ją odgrywa.
    Reżyser, nie kieruje aktorami, tylko
    Reżyseruje, czyli z innymi jednostkami, składa
    formę
    przedstawienia...

Kukiełki, masz w teatrze lalek,
    tam się ciąga za sznurki,
    i taki reżyser musi tu pociągać, za sznurki.... : )
  • Anonim

JAK ZAPEWNE WIESZ SPOR O TO KIM JEST AKTOR NA SCENIE A KIM REZYSER TRWA JUZ OD xvI WIEKU.
    POZA TYM SKUPMY SIE NA ESENCJI MOJEJ WYPOWIEDZI A CO DO ROLI AKTORA I REZYSERA TO ODSYLAM DO KSIAZKI: Paradoxe sur le comédien (PARADOKS AKTORA, DIDEROTA)
  • Anonim

Lecz doprawdy, nie musisz krzyczeć...; /
    Każdy ma swoje zdanie, odnośnie takich spostrzeżeń.; p
    Należy zrozumieć, inność, drugiej jednostki, a nie zawężać
    granice relacji do siebie i robić ze stereotypu "powiedzeń"
    "wyznacznik rzeczywistej prawdy"; p
    I esencje, każdego
    są ok, ego centryzmu nie !; p
    Jeśli masz mi coś do powiedzenia - zapraszam na PRV,

bo się tu psuje wątek główny.
  • pierzyna

Ja po prostu mówię swoje zdanie. Rzeczywiście byłam w nim krótko, ale nikt nigdy nie zmieszał mnie tak z błotem, jak ten pan. Uważam, że jest bezczelny. Znam też opinie innych osób...
    A teatrem się zajmuję od długiego czasu i wiem jak odróznić ja postaci od ja mnie:) Wtedy tez to wiedziałam.
    Po prostu nie spodobał mi się ten człowiek i tyle. I nie mówiłam o kukiełkach, ale o kobiecie (w sensie ogólnoludzkim- człowiek:))
    Pzdr

P.S. I absolutnie nie jest to atak na Was :) Pamietajcie o tym w dalszych dyskusjach.
  • Tomaszu

A kiedy jakieś spektakle z aktorkami topless???
  • Anonim

Ależ tu lecą opinie, woow - każdy coś innego.
  • Anonim

kto to jest ta pani z wiertarką? zna ją ktoś?
  • Oliw. x)

A czy do tego teatru mogą zapisać się osoby które jeszcze są na studiach? Myśle strasznie poważnie o aktorstwie i chciałabym uczęszczać do jakiegoś teatru ,kółka albo coś w tym stylu narazie.. Niech mi ktoś odpowie.. :)
  • megique

>OliWeCzKa :* napisała:
    >A czy do tego teatru mogą zapisać się osoby które
    >jeszcze są na studiach?

chyba powinno być: "jeszcze nie są na studiach" ...?
  • Tomaszydło

Czy szanowny Tatr Akademicki poszukuje jeszcze ludu?
  • Anonim

zapraszamy serdecznie
  • Anonim

Miłych Świąt Bożego Narodzenia i zdrowia, wszelkiej pomyślności w Nowym Roku, sukcesów artystycznych
    życzyTeatr Akademicki UW
  • 1
  • 2
| |

Czy Teatr jest opisywalny? Czy potrzebuje ułożenia w konkretnej semantycznej szufladzie znaczeń...

Fotki

Miejsca grona (15)