-
Olqa
Od kilku lat marzę o utworzeniu teatru wędrownego. Obejrzeć Polskę z bliska, patrząc tam, gdzie nikt nie zagląda. Zmierzyć się z publicznością nie przygotowaną na teatr. Uczyć się świata i dzielić się nim z widzem. Dotknąć żywej tkanki między sztuką a życiem.
Ach, co za przygoda... Niezwykłe przeżycie, niebanalne doświadczenie.
Wszystko już obmyśliłam. Skrzyknę ludzi, mam przecież tylu znajomych. Zdecydujemy co wystawiamy, będziemy spotykać się na próbach. A kiedy przyjdzie lato, wspólnie ruszymy w świat.
I nagle - kubeł zimnej wody. Nikt ze mną nie wyruszy: "nie mam czasu", "nie mam ochoty", "nie mam..." Marzenie prysło już rok temu, ale nie potrafię się go wyrzec. Czy mój pomysł rzeczywiście jest aż tak szalony? Co o tym myślicie? Może wśród Was znajdą się chętni? -
Rose
Piękny pomysł!
I nie odpuszczaj, to nie jest nierealne!!
Pomogę Ci, jeżeli nie osobiście to poszukam ludzi, możesz na mnie liczyć:)
To co, następne wakacje? -
Aniela
to wspaniałe! niebanalne marzenie.
świat potrzebuje takich ludzi jak Ty.
nie tarć wiary i nadziei, bo marzenia są jedną z piękniejszych rzeczy jakie posiadamy.
dlatego walcz o to z całych sił!
ja również chętnie popytam ludzi :) -
Olqa
Wasze odpowiedzi przywracają mi wiarę... :) ... w młodość, w ludzi, w marzenia... -
-
Lutnia
ja chętnie, ale to wymaga o wiele więcej niż pięknych ideałów:>
ludzi nie potrzeba bardzo wielu, 5 to już będzie sporo, ale to muszą być utalentowani ludzie, też organizacyjnie, żeby było gdzie się pokazać; ) -
Rose
"Zmierzyć się z publicznością nie przygotowaną na teatr."
Te słowa mnie nakręcają!
Nie wierzę w istnienie przeszkód, których nie da się pokonać. -
Ola Olga
Cześć. Tu autorka wątku :)
Nie mogę się dostać na swoje konto, więc założyłam nowe. Jeśli chcecie się ze mną skontaktować przez priv, to właśnie przez to konto. Na poprzednim od kilku dni nie byłam - i wszystko wskazuje na to, że już się tam nie pojawię.. -
Olqa