-
jw.
w celu uporządkowania grona powstaje taki temat aby nie zakładać innych oddzielnych które po pary dniach są do usunięcia .
Tu możecie wpisywać swoje ogłoszenia typu :
"cześć. poszukuję młodego aktora"
itp.
pozdrawiam -
Anonim
Poszukuję archiwalnego numeru miesięcznika "Dialog" (Nr 11/1994) z zapisem sztuki Brada Frasera: "Niezidentyfikowane szczątki ludzkie i prawdziwa natura miłości", lub po prostu polskiego tłumaczenia tego tekstu z jakiegoś innego źródła.
Odkupię, wymienię, skseruję, przepiszę; -))) itp.
-
Pauline
-
Wywijanna
Ja poszukuję fajnego teatru amatorskiego, który pozwala się rozwijac amatorom. Chodzi mi o Warszawę. Jeżeli macie doświadczenia z tego typu organizacją to fajnie by było, gdybyście naisali :) -
-
Anonim
Hej myśle, że na pocztaek dobrze by było żebys się wybrała do Stołecznego Centrum Edukacji Kulturalnje tam prowadzone są różne zajęcia teatralne a również tworzą się różne grupy teatralne :) Myśle, że to jest całkiem fajne a co więcej jeśli nie spodoba Ci sie to może jakies inne zajęcia ,,wpadna Ci w oko ,, pozdrawiam
-
Anonim
Dodaje link : http://www.scek.pl/zi/teatr/gt.html -
Wywijanna
-
agnieszka
ja poszukuję ekranizacji balladyny hanuszkiewicza i wszelkich recenzji na ten temat -
Anonim
A ja mam dość nietypowe ogłoszenie.
Poszukuję chłopaka, którego widziałam na przedstawieniu Wiedźmy 22 lutego (wczoraj) o godz. 11:00!
rysopis: szczupły, ok. 170cm
ubranie: czarne rurki, czarne adidasy, zielona bluzka długi rękaw Nike (w tym go widzałam) -
Dorsh
-
Anonim
>Ania napisała:
>Hej myśle, że na pocztaek dobrze by było żebys się
>wybrała do Stołecznego Centrum Edukacji Kulturalnje tam
>prowadzone są różne zajęcia teatralne a również
>tworzą się różne grupy teatralne :) Myśle, że to
>jest całkiem fajne a co więcej jeśli nie spodoba Ci sie
>to może jakies inne zajęcia ,,wpadna Ci w oko ,,
>pozdrawiam
>
Hej:) A ja mam pytanie.. jaka jest cena za uczęszczanie do SCEK'u? -
J
-
Anonim
-
Innuendo
Szukam kogoś, kto robił zdjęcia podczas "40lecia zdjęcia Dziadów ze sceny Teatru Narodowego" Sporo osób miało bowiem aparaty/komórki i robiło nimi zdjęcia, gdy staliśmy pod pomnikiem Mickiewicza. -
Anonim
-
poszukuję aktorów amatorów do amatorskiej grupy teatralnej.
Wiek i doświadczenie bez znaczenia, ale liczą się chęci; )
Próby odbywają się w czwartki po godz. 18:00 na warszawskim Żoliborzu.
Chętnych proszę o kontakt na priv lub na maila czwarteoko@wp.pl -
Haneczka;)♫♪
zawsze chętna do jakiej kolwiek roli, jak moge sie przydac to piszcie!;) -
gaugan.
-
Anka
Witam wszystkich!
Poszukuję scenariusz sztuki Tennessee Williamsa "Kotka na gorącym blaszanym dachu"
-
kam.
Ja poszukuję teatru, w którym mogła bym rozwijać swoje zainteresowania, mam na myśli jakieś koło teatralne dla młodzieży. Jezeli coś znajdziecie to napiszczie mi , bardzo bardzo proszę.