-
***Marta***
a slyszal ktos z was o jakis warszatach teatralnych w czasie wakacji?? -
Natalia
http://www.akademiamusicalowa.pl
http://www.cra.waw.pl
zapraszam :-) zajęcia aktorskie, wokalne i taneczne. Wiecej informacji na stronie lub na prv. :-) -
Rose - Mαrie
-
***Marta***
Dzieki:)ale chyba to sa takie calo roczne,a ja szukam jakis nie wiem np 2tyg:> -
-
Anonim
Poszukuję studentki AT bądź innej szkoły aktorskiej do objęcia jednej z ról w niezależnym projekcie teatralnym. Inscenizacja nie będzie realizowana w żadnym z zawodowych ani półzawodowych teatrów, planuję wykorzystanie jakiejś formy przestrzeni miejskiej, czyli spektakl w "terenie". Szczegóły na priv.
UWAGA! Projekt będzie realizowany w Warszawie. -
Natalia
>***Marta*** napisała:
>Dzieki:)ale chyba to sa takie calo roczne,a ja szukam jakis
>nie wiem np 2tyg:>
możesz pojechać na obóz na 10 dni.
Zajęcia w ciągu roku odbywają się w Warszawie -
Łuniek
-
Life's good - Osiem Zero Plus
Festiwal Młodej Kultury "Life's good - Osiem Zero Plus" zaprasza na darmowe warsztaty Impro Teatru!
info można znaleźć tutaj: http://www.klancyk.art.pl/
Warsztaty odbędą się w Diunie w Warszawie w najbliższą sobotę 17.05!
(Zainteresowanych proszę o zgłoszenia, odpiszę i podam szczegóły!)
Oprócz tego zapraszamy na warsztaty taneczne z Kompanią Taneczną!
w Obiekcie Znalezionym w Warszawie w czwartek 15.05, startujemy o 18:00, potem występ Kompanii oraz afterparty "Hity dzieciństwa Osiem Zero Plus".
(Zainteresowanych warsztatami tańca też proszę o zgłoszenia!)
zapraszam tez na cały festiwal
http://www.osiemzeroplus.pl -
.
Chciałabym zapytać, czy ktoś może mi polecić krótki scenariusz dla 5-7 osób? -
enchanted.
Czy ktoś wie, skąd można ściągnąć, zdobyć "świętoszka" - teatr tv w reż. Seweryna?
Na emule, scheraza tego nei ma, na dvd też nie; ( -
Anonim
witam witam
czy ktos posiada info dot teatru o szeroko pojetej teamtyce kontrowersyjnej.chodzi mi o cos mocniejszego niz TR
raczej grupa SUKA OFF ale w warszawie?
interesuja mnie grupy wspoleczesne jak i juz nieistniejace
prosze o info na priv
dzieki -
Anonim
7.międzynarodoywy festiwal tańca współczesnego
PERFORMERZY WOLONTARIUSZE POSZUKIWANI!
Na zakończenie festiwalu fundacja ciało/umysł przygotowuje specjalną produkcję z udziałem warszawskich performerów/wolontariuszy w roli chóru.
VELMA SUPERSTAR to performens muzyczny, w którym
nie są wymagane szczególne umiejętności teatralne czy taneczne, niemniej mile widziana jest znajomość podstaw pracy na scenie, lub udział w innych projektach.
Do produkcji "Velma Superstar" w Warszawie, Velma poszukuje około 35 dorosłych osób (18 - 55 lat) amatorskiego chóru. Uczestnicy muszą sobie zapewnić jedynie całkowicie czarny strój (koszula lub t-shirt, spodnie lub spódnica) oraz móc wytrzymacę bez problemu dwie godziny na stojąco na scenie.
Daty i godziny prób:
5 czerwca/ 19.00 - 22.00
6 czerwca/ 19.00 - 22.00
7 czerwca/ 14.00 - 18.00
8 czerwca/ 14.00 - 18.00
9 czerwca/ 19.00 - 22.00
10 czerwca/ 19.00 - 22.00
11 czerwca/ 19.00 - 23.00
12 czerwca próba generalna/ 19.00 - 23.00
Spektakle w ramach 7./ międzynarodowego festiwalu tańca współczesnego ciało/umysł:
13 czerwca/ 21.00 - 22.00
14 czerwca/ 21.00 - 22.00
15 czerwca/ 19.00 - 20.00
Wymagana jest obecnosść na wszystkich próbach.
Zainteresowanych zapraszamy do zgłaszania się do biura festiwalu ciało/umysł:
Centrum Kultury w Dawnej Wytwórni KONESER
ul. Ząbkowska 27/31/ Warszawa/ Praga Północ
dojazd:
przystanek MARKOWSKA na ul. Ząbkowskiej/ autobusy: 138, 140, 170, 307
przystanek DW. WSCHODNI (KIJOWSKA) - około 8 min. pieszo/ tramwaje: 7, 13, 28/ autobusy: 120, 123, 144, 146, 147, 169, 718, 805
Szczegółowe informacje:
info@cialoumysl.pl
T/ 022 394 25 69
T/F 022 423 18 20
-
malinowa
znacie może jakąś organizację w wawie (firma, teatr...), która organizuje warsztaty/szkolenia dla firm z wystąpień publicznych, obycia scenicznego, umiejętności do wykorzystania nie stricte w teatrze ale też na scenie?
chodzi mi o kogoś, kto nie tyle "może spróbować", co raczej "się tym zajmuje" i umie dostosować profil takich zajęć do potrzeb grupy. -
rupi
Justyna Steczkowska organizuje oboz artystyczny tanio chyba warto pojechać na 2 tygodnie -
Anonim
-
marta anna weronika
a ja szukam pracy w teatrze.
nie jako aktorka, chodzi mi bardziej o prace przy organizacji spektakli, pomocy przy próbach itp.
chciałabym po prostu pracować w miejscu z tak niepowtarzalnym klimatem jakim jest teatr.
pozdrawiam -
kudŁATY
poszukuje krotkiego dramatu dla dwoch aktorow, najlepiej jakiejs farsy -
xxx
Poszukuję ciekawego tekstu do wyreżyserowania go przeze mnie w formie warsztatu. Najlepiej aby nie wymagał on dużej liczby aktorów gdyż przestrzeń w jakiej bedzie wystawiany jest niewielka.
Z góry dziekuję za pomoc :) -
Kazia
Poszukuję natchnienia=) Jestem w trakcie pisania scenariusza na reżyserię... Czy adaptacje piosenek nie są zbyt banalne??? Bardzo lubię Bułata Okudżawę i zafascynowała mnie "piosenka o niebieskim baloniku". Tekst jest uniwersalny, o kobietach oraz o tym, jak ich rola na poszczególnych etapach życia jest odbierana w społeczeństwie. Natomiast drugą opcją jest autorskie skonstruowanie obrazu naszego społeczeństwa na podstawie dialogów prowadzonych w autobusie nocnym? Co wy na to? jakieś wskazówki? Myślałam też o "Przemianie" Kafki, ale ponoć ten tekst był wielokrotnie na warsztacie... -
Teusz
witam, poszukuje jakiegoś sklepu, najlepiej z okolic warszawy w którym mógłbym nabyć akcesoria teatralne, a dokładniej maski podobne do tej z linku: http://grono.net/gallery/photo/5910... nie pogardzę też sklepem internetowym, chociaż szczerze mówiąc wolałbym zwyczajny adres żebym mógł pojechać wraz z modelką i dobrać dla niej odpowiednią maskę, jeśli ktoś przypadkiem zna taki sklep byłbym wdzięczny. na allegro nic nie ma, na ebayu są, ale z wyżej wymienionych przyczyn wole nie korzystać. z góry dzięki:)