Teatr [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

j.w.
  • Poretti

wszystko jak leci w Romie, Biznaes, Chicago, Łóżko pełne cudzoziemców w Komedii, Szalone nożyczki, Sługa dwóch panów, Nie teraz kochanie w Kwadracie
  • Anonim

Nie będę oryginalna ale "Taniec Wampirów" jest naprawdę genialny. To najlepszy spektakl jaki widziałam. I uwielbiam Teatr Polski w Warszawie głównie ze względu na scenografię. pozdrawiam:)
  • ewah

Serio podobają ci się te spektakle?
    Bo szczerze mówiąc mam wręcz przeciwne obserwacje.
    Jedyny dobry spektakl jaki tam widziałam to był Don Juan z Adamczykiem. Potem poszłam na Sen nocy letniej i Balladynę i już nie miałam odwagi pójść na Odyseję.
    Scenografia kolorowo - bajkowa (podobna do wieczorynek). Myślę, że to trochę za mało, żeby powiedzieć, że to dobry teatr.

Moim zdaniem wart zobaczyć Magnetyzm serca, jeśli jeszcze nie bylo okazji.
  • Anonim

Po ptakach w Teatrze Nowym Praga. genialny spektakl. Czy widzial ktos Miasto Manie??
  • Anonim

Masz rację scenografia jest bajkowa w pewnym sensie, co się komu podoba to jego sprawa. Niektórzy wolą, jeżeli scenografii w ogóle nie ma, ja osobiście wolę jak jest rozbudowana
  • Anonim

a ja polecam teatr rozmaitości. i doslownie wszystko co tam się dzieje. coś niesamowitego... :)
  • Marta

ze spektakli to ja polecam Czego nie widać w powszechnym
  • Fufu.

Nic nie przebije "kolacji dla głupca"!!!!
  • Monika Malesa

zgadzam sie! Ateneum -Kolacja dla glupca!!!
    Tyniec & Fronczewski, rewelacyjna komedia!
  • Magdzik

a ja chyba będę jedyna co nie napisze o spektaklach warszawskich...polecam Krzyk wg Kaczmarskiego w Teatrze Rozrywki w Chorzowie...zbiór piosenek Kaczmarskiego ze wspaniałą choreografią Katarzyny Aleksander - Kmieć.
    polecam też Skrzypka na dachu...gdzie znowu możemy zobzczyć cudowne kreacje aktorskie..oraz przeniesc sie na chwile w świat tradycji i do wsi zydowskiej Anatewki.
    i napisze o ostatnim spektaklu, który polecam to Odjazd- mimo tego ze jest to dosc trudny spektakl i długito jednak kryje w swojej tresci wiele prawdy. spektakl ten wymaga wiele skupienia..a powiem ze sa swietne piosenki do ktorych muzyke pisala Renata Przemyk a slowa Anna Saraniecka.

a z Warszawskich hmmmmmmmm POCZEKALNIA z Teatru Polskiego oraz ULICA SZARLATANÓW- Teatr na Woli
  • Fufu.

Słuchajcie - braci teatralna.Wszystkiego pięknego świątecznego!!!!!!!!!!!!
  • Klauduś in love

Krol Lear w Powszechnym z Zapasiewiczem. GENIUSZ na zywo. Owacje na stojaco.
  • paparapa

Peer Gynt w Montowni. W prosty sposób, pięknie opowiedziana historia. Polecam. 27,28,29 gru o 19.30.
  • paparapa

Peer Gynt w Montowni. W prosty sposób, pięknie opowiedziana historia. Polecam. 27,28,29 gru o 19.30. kasa: 339 07 60.
  • Anonim

TR Warszawa
  • sikam zawsze do prawej nogawki

a ja polecam "Kroniki-obyczaj lamentacyjny" - Teatr Piesni Kozla - Wroclaw
  • noir desir

"dotyk" w powszechnym (scena garaż). świetny
  • Anonim

po koleji - "czyż nie dobija sie koni?" w wałbrzychu; "czego nie widac" w Nowym w poznaniu, ale to tylko dla czystej rozrywki; "Martwa krolewne" w Polskim w poznaniu, jesli bedziecie mieli kiedys okazje to "Carmen Funebre" poznanskiego Biura Podrózy - nie to co kiedys, ale ciagle wzrusza i wstrzasa; jakikolwiek rosyjskiego Dereva, ale oni - niestety- w polsce maximum raz w roku bywaja. poki co starczy - jak sobie przypomne,dopisze :)
  • Andamn

A ja powrzechny lubie...teatr oczywiście...

eem..
| |

dziedzina sztuki polegająca na realizowaniu scenicznych utworów literackich, przeznaczonych na sce...

Fotki

Miejsca grona (11)