-
kaziq
polecam nowy klubik który swoją działalnosc rozpoczął 2 m'ce temu.....przeznaczony jest dla tych ludzi którzy nie wybierają się od razu po imprezie do domu tylko lubie sobie posiedzieć przy fajnej muzyce ile się da :)
programowo jestesmy zbliżeni do luster ale nie mamy az tak ostrej selekcji :-)
a impreza u nas trwa tak samo długo:)
http://www.wiejskiewesele.pl
ps: klub posiada 2 sale zentra i shelter
zentra = house i pochodne; ]
shelter = muzyka tekkno i pochodne
więc dla każdego coś dobrego :)
pozdrawiam i zapraszam :) -
M.....
-
Anonim
-
Anonim
heeh. tylko cosik sie stronka jebie. kurde wiec kaziq jakeis wieksze nfo pleaz ? -
-
lucyfer
-
Anonim
-
Anonim
A jesli chodzi o selekcję to do Luzztra nie wpuszczaja tylko osob, ktore moga potencjalnie stwarzac zagrozenie jakas awanturą. Osobiscie woloałabym zebys napisał, iz klimat rozni sie nieco od klubu w Jerozolimskich. Mniej cpania, a wiecej miłej atmosfery ... takiej sprzed lat... -
lucyfer
hahahahaa zagrozenie czy po prostu nie wypadaja dolce z kieszeni, nie ma sie torby na ramieniu...albo po prostu nie wpadnie sie w oko selekcjonerowi o 7 rano... smieszne... -
Anonim
bylem tam 2 razy - obie imprezy udane :D Klub jest zajebiscie zrobiony, naprawde ma klimat pod wzgledem wystroju i bawiacych sie tam ludzi, bez kitu ma potencjal
moglibyscie tylko jakas gwiazde zaprosic :D
pozdrawiam -
Anonim
Wyobraz sobie ROMAN, ze bogata nie jestem wcale i jakos zawsze mnie wpuszczają, torby na ramieniu tez nie nosze i nie posiadam przyjaciół gejow... ochrona chyba kieruje sie innymi kryteriami... dla mnie osobiscie nie są one do konca jasne , ale maja do tego prawo, tai ich zawod -
lucyfer
-
Anonim
w Luzztrze nie ma selekcjonerów! Stoją kolesie przy drzwiach i mowią, ze wchodzisz albo nie. -
>> zbinior <<
no podobno teraz jest inna selekcja, ale do tej 'starej' selekcji miałbym pare zastrzerzeń :> -
SEM... 天 気
kaziq wariat jesteś dzis na extaza party ??; ) huehuehue;)
ale się ostatnio zrobiłem
heuhuehue;)
następnym razem biorę aparata zorke 5 i wykonam kilkaset zdjęć hueheuhuee;)
-
SEM... 天 気
a tylko pamietam że słabe nagłośnienie tam dają; )
a szkoda.. trzeba zainwestować bo lipsztyk; )
ale atmosfera wporządq .. sami znajomi w szoq; )
-
SEM... 天 気
ty tylko dzwoń jak coś tenterenten bo znowu będziemy w tym samym hueheueeheueheueheueheueheuheu eheueheuehueheuheueheuheuehueh eueheueheueheuehueheeee; )