techniczne brzmienia [840]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kaziq

polecam nowy klubik który swoją działalnosc rozpoczął 2 m'ce temu.....przeznaczony jest dla tych ludzi którzy nie wybierają się od razu po imprezie do domu tylko lubie sobie posiedzieć przy fajnej muzyce ile się da :)
    programowo jestesmy zbliżeni do luster ale nie mamy az tak ostrej selekcji :-)
    a impreza u nas trwa tak samo długo:)

http://www.wiejskiewesele.pl

ps: klub posiada 2 sale zentra i shelter
    zentra = house i pochodne; ]
    shelter = muzyka tekkno i pochodne

więc dla każdego coś dobrego :)

pozdrawiam i zapraszam :)
  • M.....

oooo pomysle nad tym :D
  • Anonim

a cos jakos o powierzchni czy cenach wiadomo??
  • Anonim

heeh. tylko cosik sie stronka jebie. kurde wiec kaziq jakeis wieksze nfo pleaz ?
  • lucyfer

uwaga zeby jazdowicze nie zobaczyli bo sie spapra... N cheers;)
  • Anonim

Klub w Al. Jerozolimskich6 nazywa się "LUZZTRO"!!! a NIE LUSTRA
  • Anonim

A jesli chodzi o selekcję to do Luzztra nie wpuszczaja tylko osob, ktore moga potencjalnie stwarzac zagrozenie jakas awanturą. Osobiscie woloałabym zebys napisał, iz klimat rozni sie nieco od klubu w Jerozolimskich. Mniej cpania, a wiecej miłej atmosfery ... takiej sprzed lat...
  • lucyfer

hahahahaa zagrozenie czy po prostu nie wypadaja dolce z kieszeni, nie ma sie torby na ramieniu...albo po prostu nie wpadnie sie w oko selekcjonerowi o 7 rano... smieszne...
  • Anonim

bylem tam 2 razy - obie imprezy udane :D Klub jest zajebiscie zrobiony, naprawde ma klimat pod wzgledem wystroju i bawiacych sie tam ludzi, bez kitu ma potencjal
    moglibyscie tylko jakas gwiazde zaprosic :D

pozdrawiam
  • Anonim

Wyobraz sobie ROMAN, ze bogata nie jestem wcale i jakos zawsze mnie wpuszczają, torby na ramieniu tez nie nosze i nie posiadam przyjaciół gejow... ochrona chyba kieruje sie innymi kryteriami... dla mnie osobiscie nie są one do konca jasne , ale maja do tego prawo, tai ich zawod
  • lucyfer

ochrona ochroną... ja mowie o selekcjonerze;)
  • Anonim

w Luzztrze nie ma selekcjonerów! Stoją kolesie przy drzwiach i mowią, ze wchodzisz albo nie.
  • >> zbinior <<

no podobno teraz jest inna selekcja, ale do tej 'starej' selekcji miałbym pare zastrzerzeń :>
  • SEM... 天 気

kaziq wariat jesteś dzis na extaza party ??; ) huehuehue;)
    ale się ostatnio zrobiłem
    heuhuehue;)
    następnym razem biorę aparata zorke 5 i wykonam kilkaset zdjęć hueheuhuee;)

• SEM... 天 気

a tylko pamietam że słabe nagłośnienie tam dają; )
    a szkoda.. trzeba zainwestować bo lipsztyk; )
    ale atmosfera wporządq .. sami znajomi w szoq; )
  • SEM... 天 気

ty tylko dzwoń jak coś tenterenten bo znowu będziemy w tym samym hueheueeheueheueheueheueheuheu eheueheuehueheuheueheuheuehueh eueheueheueheuehueheeee; )
| |

czyli bum bum siek siek :P ....rytmy czysto techniczne.... Grono dla ludzi lubujących sie muzyk..

Fotki

Miejsca grona (0)