techniczne brzmienia [840]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tylko Apokalypsa Tomazzo

Wymysliłem sobie, że chciałbym pojechać na imprezę życia i strasznie mnie ciekawi, gdzie to jest. Jednodniowa lub niedłuższa niż trzydniowa. GlobalGathering, Sensation B lub W, Nature One w Niemczech, Qlimax, Mayday... Jak myślicie, gdzie jest to jedno jedyne miejsce, które by nami wstrząsnęło. A może w ogóle poza Europą?
  • M.....

I don't know :/ ale tez bym pojechala na taki balecik :D
  • KRZYCHoR

Mystery Land...............zdecydowani e 8)

http://mysteryland.id-t.com/mystery...
  • prizmunth

qlimax

taaaaaaaaaa ...

rotfl
  • >> zbinior <<

czechtek
  • prizmunth

mi to by motor club starczyl :>

Mystryland?? Wolałbym Nature One w Niemczech...Qlimax?? może nie wiem, a Sensation?? Mogłem jechać na niemiecką edycję White 16.07. do Gelsenkirchen na stadion Schalke (najnowocześniejszy na świecie) ale..kurwa praca mgr!!!! http://www.sensation.nl/galeria - zdjęcia z sobotniej imprezy z Amsterdamu
    Kiedy ten Czechtek??
  • Anonim

olej wszytsko lec na ibize;)
  • Яostek

Ibiza fajna rzecz :]

kozak muza, impesski w piance do rana, piekne panie :P itp. itd. co tu gadac, same rarytaski...nie ma co w domu zamulac lece na Ibize...see U soon :P
  • prizmunth

c u there; ]

w sobote buahah daleko nie masz :D
  • PaVo

na Ibize przynajmniej na 3 miechy to by byla impreza

chyba samochód musielibyście sprzedać żeby tam się bawić miesiąc hehe
  • Яostek

taa, spedzic tam miecha to nie jedna a ze dwie fury trzeba sprzedac i dom zastawic :]

ale po spedzonym tam miechu nikt by nie wroocil taki sam.....
  • Igorr F

Ja byłęm na In Qontrolu i było zajebiście:D
  • |netspider|

Rai Amsterdam!! wystrój hali jak na qlimaxie, a grają ludzie pokroju baileya. No w sumie on tyż:D
| |

czyli bum bum siek siek :P ....rytmy czysto techniczne.... Grono dla ludzi lubujących sie muzyk..

Fotki

Miejsca grona (0)