-
kinga
napiszcie jakie akcje odwalaliście narąbani z tego co pamiętacie lub co wam opowiadali :) -
przeeemix
nie pamietam wlasnie tylko kojarze jak z jakiegos budynku wychodzilem a nie ma mi kto opowiedziec bo bylem sam na miescie o 7 rano a reszta lezala nawalona na kempingu;] -
Łukasz Baranowski
W górach na słowacji ześmy sie narąbali ostro śliwowicą, a potem wpadliśmy na pomysł żeby pojeździć po okolicznych górkach na rowerze w środku nocy... Ja sam nie wiem jak my to zrobiliśmy, że się nam nic nie stało. A potem wjechaliśmy w samo centum wiochy i zacząłęm drzeć morde cytuję: "Wyłaźcie pierdol*** pepiczki!!! Chodźcie to wam wpier****, żaden cwaniak do mnie nie wyjdzie!!!" itd itp... Po paru minutach zorientowalem sie ze stoje sam posrodku ulicy, bo kumple sie zmyli :D Ale i tak zaden hanys nie wyszedł :/ -
sfah
Wczoraj moj kolega po jakiejs setce i połowie browara zglosil sie na bieg na 60metrow. Efekt? Złamany obojczyk jutro operacja. -
-
cas
Impreza na daszku przystanku na Szobera -> w 30 sekund podjechalo 6 radiolek i wysypalo sie od groma niebieskich... no ale, ze byly 4 osoby z WATu i 3 z Akademii Marynarki Wojennej to skonczylo sie na pouczeniu.. nawet otwarte pifka nam oddali :) i kazali cytuje "spierdalac" do nas na WAT i po akademikach poskakac; P -
Agrafka
po pijaq, w nocy bawilismy sie w chowanego heh...
ale bylo lachowsko
zwlaszcza gdy qmpel wbil sie na balkon jakiegos domu i caly czas krzyczal ze nikt go nie znajdzie:P -
WilQ
sylwester 2003... kumplom sie nie chciala ciorac piwa z biedronki to zajebali wozek:]
godzina okolo 23 - ja leze juz pol martwy po 3 browarach i chuj wie ile wody wypilem.
haslo: dawac wilka do koszyka!!!
5 chlopa mnie wpierdolilo do tego wozka i jezdzili ze mna po parkingu. rozpedzili mnie i puscili w pizdu ze sie wyjebalem o kraweznik. lezalem tak chwile zamin mnie pozbierali (bylem bez botow nawiasem mowiac:)
rano sie budze z calym opuchnietym zebrem i sie zastanawiam kto mi z buta wyplacil??!! naszczescie koledzy mi powiedzieli co sie stalo i zobaczylem na zdjeciach:D:D:D
to byl moj pierwszy taz jak sie tak ostro najebalem -
Anonim
Na słowacji... Ale to już wiem tylko z porannych opowieści jak zapytałam sie aniwnie: czemu śpię w mokrych butach?
Ubzdurałam sobie że jestem Jezusem (bo wcześniej odlałam się pod kościołem i widać w mojej pijackiej głowie miało to jakiś wpływ...) i chodziłam po wodzie... po mokrych butach moge tylko wnioskowac ze jednak Jezusem nie jestem; ) tia... Słowacja jest boska,piwo za 2 zł hehehe -
Anonim
Na sylvestrze kiedyś z kumplem byliśmy najebani jak huj wie co :) o północy petardy itp. aż tu jedna ogromna petarda nie wybuchła ...No więc my zaczeliśmy majstrowac, no bo co to niby za petarda, jak nie strzeliła - z oddali słychać krzyki :
"Wy debile zostawcie to, bo wam ręce pourywa" - my oczywiście olewka :) odpaliliśmy nad koshem na śmieci i od razu wrzuciłem ją do kosza ...efekt ...kosz zniknął:D -
Anonim
Z tego co pamietam byla domowka... wszytscy juz mocno wstawieni i komus sie zachcialo kapac... oczywiscie nie doszlo to do skutku jedynie wszyscy zaczeli sie lac zimna woda... wszytscy mokrzy...; -) -
Anonim
To byla Domowka, wszyscy juz byly mocno wstawieni i jednej osobie zachcialo sie kapac ale nie skorzystala z lazienki i nagle wszyscy zaczeli sie lac zimna woda... wszytscy byly przemoczeni...; -) -
Grono.Net
Moja "akcja" nie jest podobna do żadnej poprzedniej tu napisanej... Bo to była akcja na kacu; ) ... Otóż pojechaliśmy z kumplami na koncert Comy na juwenalia do Sosnowca i zaczeliśmy pić ten "szampan dla mas" dość wcześnie... Gdy jeden z oncertów się skończył, wszyscy już byli trzeźwi lub w fazie rozpoczynającego się kaca... Receptą na to było kupienie kolejnej partii win, lecz nikt nie mial kasy... Postanowiłem przejść po ludziach i zebrać 6 zl na dwa winka... (Tu należaloby dodać, że mnie jeszcze trzymało) Podchodząc do ludzi prosiłem ich o drobne na winko a w zamian oferowalem zaśpiewanie piosenki, zatańczenie lub zarecytowanie wierszyka...
W 20 minut uzbierałem 68 zł -
WilQ
agent Ć :D:D:D
jedna z moich lepszych akcji wydazyla sie w olsztynie na juwenalich. ostatni dzien koncertów - koncerty zapowiadaly sie zajebiscie, wiec grupka juz o 17 zajelismy sobie miejscowke i zaczaelimy juz chlac wode. do polnocy wychlalem tyle wody ze nie pamietam ostatniego koncertu (a wsystko przed doskonale:) koncerty sie skonczyly... (ja juz nic nie pamietam) wszyscy wrocili do akademika - jakies 10 in drogi. w pokoju kapneli sie ze mnie nie ma z nimi:D wrocili sie na miejsce koncertu i rozpoczeli poszukiwania - dopiero po rozdzieleniu sie udalo im sie mnie znalesc po 2h. lezalem gdzies w krzakach nieprzytomny, pewnie poszedlem sie odlac i gdzies sie wyjebalem i ztoczylem z gorki. jak juz mnie kumpel prowadzil i sie ptyal czy stoje mowie: taaa, puscil mnie odwrocil glowe, spojrzal spowrotem na mnie a ja na ziemi. no ale koncerty byly naprawde zajebiste:D -
Arman.
Ja kiedys koniecznie chcialem reanimowac kumpla (ktory chodzil ,odychal i eogole wszycho z nim bylo ok)... -
Anonim
hehe zakonczenie roku szkolnego :) poszlismy ze znajomymi i nagle do kumpla zadzwonil telefon :) a ze wszyscy byli wstawieni to sie zaczeli na mnie patrzec, zebym ja odebrala, bo wygladalo ze ja jestem najbardziej trzezwa, a ze tak nie bylo to odebralam i zamiast pogadac i dowiedziec sie kto wogole dzwoni, zaczelam sie drzec do sluchawki SPIERDALAJ :) -
młoda
ja ni epowiem co robiłam ale powiem że było naprawde ostrrrrrrrrrrroooooooooooooooo oooooo :>; * !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kacper
ja kiedys chcialem salto po pijaku zrobic i zrobilem i nie skonczylo sie to dobrze dla mnie...:P albo jeszcze probowalem wyfrunac przez okno bo wydawalo mi sie ze jestem w rakiecie kosmicznej...(tyle wiem z opowiesci znajomych)...:D -
Anonim
ja jeszcze udawalam Seagala :D.. oj czego to ja nie wyrabiam jak sie upiiiije :P -
MisieK
a zebym to ja pamietal to by bylo fajnie :D z tego co pamietam i mowili mi to: biegalem po polu, turlalem sie po ziemi, jadlem kfiatki i inne rozne dziwne rzeczy, tanczylem czego nigdy nierobie [w to akurat niewieze to jest niemozliwe zebym tanczyl :D ja zebym tanczyl dobre nie niewieze :D], wiecej akcji niepamietam za wszystkie bardzo zaluje ... ze ich niepamietam :D -
CZAJNA
wskoczylam na maske jadacego samochodu i juz na niej zostalam- zasnelam , kierowca nie mial wyboru i czekal az sie obudze