TECHNIKI UPIJANIA SIĘ [15058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ''Bartosz''

napiszcie jak sie najszybciej najebaliście i czym??
  • *.*+:Pati:+*.*

Najlepsze na szybkie najebanie sie sa mieszanki! Kufel piwa+2kieliszki wodki+cola! Hehe, zgon natychmiastowy:-)
  • Anonim

Eee tam, może ja się nie znam, ale wódkę zapijam zawsze browarem i nic mi nie jest ( inaczej nie wchodzi ), coli nie lubię zbytnio, więc dajcie inną radę :P
  • M L

Sorrryyy...słaba głowa jak po broważe i dwóch kieliszkach zaliczasz zgona.

Najlepiej na pusty żołądek, mieszanka, z zamkniętymi oczami i nogami zamoczonymi w misce z baaardzo ciepłą wodą...
    Wtedy nawet nie trzeba dużo wypić...

Ale najleprzy sposób to poprostu chcieć sie upić...wtedy można nawet łykiem taniego wina sie podchmielić...
  • /.

Po pierwsze wody sie nie popija najwyzej zagryza. Ale mieszanie to dobre przyznam:D
  • butcho'cy z wilkami

szybki lopez!!! puszke piwa przebija sie na dole i piwko pod cisnieniem wplywa ci do gardla!!! szybko klepie ale rowniez szybko schodzi!!! najlepiej powtorzyc ten manewr kilka razy!!!
  • Anonim

popieram Pati :)he he
    Mi akurat dużo nie trzeba:)
    Ostatnio bylo piwko+1/2wodki+piwko i gadałam takie głupoty, że za kare przeleżałam następny dzień w łóżku z wielkim bólem głowy :)
    he he ale śmiesznie było:)
  • !!FURIOUSFADERS SOUND!!

Oddam wam mój tajemny sekret jak zaliczyś najszybciej zgona albo się ostro nawalić za mały hajsik otóż:1.bierzemy duży dzban(może być taki jak na sok:); 2.wlewamy do niego 2 Stefle,2 pilsy"wszechmocne"maja 9 obrotów więc jest co nieco; 3.dodajemy Okocim mocne palone dla smaku i koloru; 4.dla kobiet polecam soczek:)Takim o to dzbanem w 2 osoby mozna się nieco podkręcić. Pomimo że mogę sporo wypić to po drugim dzbanie wymiotowałem dalej niż widziałem. Pozdrawiam i miłego picia hehehehehe
  • ..::Witord::..

najszybciej najtaniej aspirynka dwa albo 3 browarki duszkiem (tylko dla ludzi z mocnym sercem ) <lol>
  • Anonim

ostatni konkret: 3xbrowar, 0,5l mocnej mety palonej na 2 , browar , marconi , browar,browar .... i bylo smiesznie :) polecam popijac mocna wodke browarami ... pozniej popatrzec troche w slonce...efekt natychmiastowy i baunsujący :)
  • ..::Witord::..

jeszcze innym sposobem jest picie wodki z talerza wylewasz na talerz i pijesz same opary jak wdychasz duzo daja sam tego nie prawdzałem ale widziałem jak kumple to robia na nich to działało; -D
  • butcho'cy z wilkami

U-BOOT!!! do kufla z piwem wkreca sie kieliszek wodki (szybki efekt porter w kuflu i 50ml wodki - dla mocniejszych dla kobiet wystarczy lajtowe piwko i 30 40 wodki) pije sie na strzala (nie sączy) na koncu czuc smaczek wodeczki ktora splywa na koncu!!! na u-boota nie ma mocnych!!! najwazniejsze zeby wypic na shota!!! efekt szybszy niz przy szybkim lopezie :)
  • Adik

Polecam także picie wódki popijając gotowaną wodą. TYLKO DLA ODWAŻNYCH I SILNYCH :-D
  • butcho'cy z wilkami

dla odwaznych akcja sauna!!! picie w saunie i polewanie kamieni sznapsem!!! tylko musi byc osoba niepijaca do wynoszenia was ze srodka
  • Anonim

najlepiej to pic jak najszybciej i jak najwiecej jak najmniejszymi dawkami popijajac innym alkoholem najlepiej tez jakims wysokoprocentowym. A jesli komus malo a pali jointy to niech sobie do tego spali jeszcze porzadnego blunta bez tytoniu.....
  • Anonim

czy ja wiem.....nie raz pilem u booty i jakos na mnie tak bardzo nie oddzialywuja.....moze to poprostu kwestia treningu i regularnosci w piciu:)
  • ana

ja pije dosc ekonomicznie .... jak mam dobry dzien to wystarczy ze ktos mi powie ze pije cos z alkoholem a potrafie sie upic ....; ))
  • butcho'cy z wilkami

wlasnie o to chodzi!!! jedni odleca po 1 u boocie inni po 5!!! im szybciej i wiecej tym szybciej skopie beret
  • !Krzysiek

najszybciej to zamknac oczy i wypic duszkiem cwiartke wodki i szybko zapic zimnym piwem ... 2 minuty i latacie :))))
  • BLAZE

4-5 lufek czystej popij red bulem ( jeden red bull na dwie osoby wystarczy ) i jak to sie mówi "ja pierdole " taki bedziesz mial odjazd :P ja po tym zawsze wariuje i potem wspinam sie po dywanie :P