TECHNIKI UPIJANIA SIĘ [15058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jagiel

ja jak pije to najlepiej mi sie słucha hendrixa albo dżem. zaznaczam ze nie jestem metalem!!! wręcz przeciwnie:) wam co??
  • charles

220 volt Kazika

ale to tak o 5 rano po czwartym żyganiu :)
  • Kain999

eeetam Pink Floyd jest debeściak do popijawy
  • Anonim

Cypress Hill
    wymiatają
    poprostu chillout sam się załącza
    też dobry do zielonego/ :D:D:D:D:D:D
  • Grono.Net

eluwa! manieczki a jak! dj kris jedziemy jedziemy
  • Pan Jakub/бумажный солдат

do picia jaki kolwiek punk rock.
    po piciu byle co by było szybkie i energiczne.
  • Anonim

Kazda muzyka jest dobra do picia która jest w naszym stylu... a jaka po piciu to juz mi obojętne bo i tak nie rozróżniam:P
  • 24.X.2oo9 data mojego slubu

nie wazne jaka byle by byla glosna!!!! bo jak sie pije to jest mordodarcie i jej nieslychac
    !!
  • pil

nie prawda..
    do alkoholu nie kazda muza pasuje..oczywiscie niby kazda, ale jest taka ktora sie pieknie z tym, ze tak powiem "zlewa"; )

i zalezy jaki alkohol, bo np. do rumu to najlepiej muzyka z wysp, np. reggae :)

a do wodki.. o wlasnie taki hendrix jak to kolega ktorys napisal.. bardzo, bardzo dobrze pasuje :)
    dobrze wchodzi tez tymanski hehe no i wiele, wiele innych, ale jako ze dzien taki dzis ni w 5 ni w 9 to napisze pozniej; )
  • pil

Jagiel, a to Hendrixa metalce sluchaja? raczej "haszowcy" (ci od haszu hehe) i.. jakies hipisy, ale czy sa tu jeszcze jacys hipisi? :P
  • Karola

Dla mnie oczywiście house music:DDD
  • Anonim

wezcie sie zastanowcie co piszecie! Nie Hendrix nie pinkflojd tylko kurwa dj Lysy, Hackenbush i Arka Szatana. Znajdzcie to i pod to pijcie!
  • Anonim

TECHNO !!! przy nim najwiecej pije :D
  • -=Justus=-

Nagły Atak Spawacza!!!!!!!!!!
  • ♥℅€

ha ha ha Najlepsze do picia jest Disco POLO i kawałek "wyprzedzic czas" !!!!!!
  • Anonim

A dla mnie najlepsze sa szanty.
  • Anonim

ja to lubie paffendorfa - crazy sexy marvellous :D
  • Poluz

Nie wazne co leci wazne ze jest flaszka;)
  • Anonim

Drin za drinem-TEDE albo pili gin....nienawidze dzinu ale kawałek dobry
  • ZenEH..

To bez znaczenia.....w pewnym momencie i tak juz nikt nie zwraca uwagi na muzyke..:)))