-
Jagiel
ja jak pije to najlepiej mi sie słucha hendrixa albo dżem. zaznaczam ze nie jestem metalem!!! wręcz przeciwnie:) wam co?? -
charles
-
Kain999
-
Anonim
Cypress Hill
wymiatają
poprostu chillout sam się załącza
też dobry do zielonego/ :D:D:D:D:D:D -
-
Grono.Net
-
Pan Jakub/бумажный солдат
do picia jaki kolwiek punk rock.
po piciu byle co by było szybkie i energiczne. -
Anonim
Kazda muzyka jest dobra do picia która jest w naszym stylu... a jaka po piciu to juz mi obojętne bo i tak nie rozróżniam:P -
24.X.2oo9 data mojego slubu
nie wazne jaka byle by byla glosna!!!! bo jak sie pije to jest mordodarcie i jej nieslychac
!! -
pil
nie prawda..
do alkoholu nie kazda muza pasuje..oczywiscie niby kazda, ale jest taka ktora sie pieknie z tym, ze tak powiem "zlewa"; )
i zalezy jaki alkohol, bo np. do rumu to najlepiej muzyka z wysp, np. reggae :)
a do wodki.. o wlasnie taki hendrix jak to kolega ktorys napisal.. bardzo, bardzo dobrze pasuje :)
dobrze wchodzi tez tymanski hehe no i wiele, wiele innych, ale jako ze dzien taki dzis ni w 5 ni w 9 to napisze pozniej; )
-
pil
Jagiel, a to Hendrixa metalce sluchaja? raczej "haszowcy" (ci od haszu hehe) i.. jakies hipisy, ale czy sa tu jeszcze jacys hipisi? :P -
Karola
-
Anonim
wezcie sie zastanowcie co piszecie! Nie Hendrix nie pinkflojd tylko kurwa dj Lysy, Hackenbush i Arka Szatana. Znajdzcie to i pod to pijcie!
-
Anonim
-
-=Justus=-
-
♥℅€
ha ha ha Najlepsze do picia jest Disco POLO i kawałek "wyprzedzic czas" !!!!!! -
Anonim
-
Anonim
-
Poluz
-
Anonim
Drin za drinem-TEDE albo pili gin....nienawidze dzinu ale kawałek dobry -
ZenEH..
To bez znaczenia.....w pewnym momencie i tak juz nikt nie zwraca uwagi na muzyke..:)))