TECHNIKI UPIJANIA SIĘ [15058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DunaY

NajgorsZy MIX (jedzenie i alkohol) jakie można sobie wyobrazić!!! ?? :D
    ja miałem dżem z szampanem no i oczywiście vodka :O nie polecam :))))0
  • ZenEH..

Jedzonko i alkomaty....podstawa....mozna zaprawiac do oporu!!!!
  • Anonim

uhm, no jak to?!? a kiszone, koreczki do wódczeki?
    mis3ostwo swiata...
  • Fiołkson Emoka

hehe no, jakiś śledzik jeszcze i można śmigać całą noc...
  • Anonim

najgorsze jest jak sie pomiesza zielsko z vodeczką heh tak slyszalam :;p
  • Żaku

hehe dobrze słyszałaś:P
  • Anonim

najgorsze to jak pomieszacie piwo,szampana i wodke oczzywiscie nie jeden rodzaj o nie ale dwa.
    ja tak zrobilam na sylwestra 2 lata temu i niedosc ze film mi sie urwal na 8 godzin to jeszcze caly nastepny dzien zygalam :( niepolecam mieszania trunkow o nie!!
  • _Daniel_F -d(¬_¬)b-

ostatnio PiŁem VoDke pod MleKo i ....

RzygAŁem DaleJ niz widziaŁem :)
  • Michał Łoś

Teoretycznie to wogule nie powinno sie mieszac alkoholi :P
  • Zgadnij kto

ale od teori do praktyki to ......uhuhuhu :)))
  • Anonim

zdecydowanie zioła :]
  • Michał Łoś

Hehehe; ) szczególnie dla Polaków :D powiem Wam ze tak wszyscy mowia ze Polacy to taki rozpity naród itd. heh, ale najlepsze jest to ze to prawda :P.Kolega wyjechał na stałe do USA (szkoda) ale konkakt jakos utrzymujemy.Tam to piwa są po 2 - 3 % :P normalnie smiech na sali.Wiec oczywiste jest ze Polak ktory pija sobie 6 - 7 % piwko moze przepic wiekszosc Amerykanów :) i tym samym wyrabiając sobie zdanie o mocnym, rozpitym łbie :D.
  • Anonim

A ja mieszam i to wszystko jak leci, tzn. wszystkie alkohole jakie tylko znajde, do tego narkotyki i leki. Skutek tego taki: żyje, mam sie swietnie, nigdy nie rzygałem, nie miałem kaca, a po takiej libacji, po ktorej teoretycznie powinienem umrzec, wstaje zupełnie trzezwy juz po dwoch godzinach snu i zapierdalam cały dzien, jak mały samochodzik, zeby wieczorkiem znow napieprzyc sie z czystym sumieniem. Krotko mowiac jestem zajebisty.
  • Anonim

PS
    A wymieszac ziolo z wodka to najlepsze co mozna zrobic.
  • Magda●Joanna

w pewnego sylwestra kiedy ja i cztery moje koleżanki zaliczałyśmy toatlne zgony, moj 'mądry' kolega wpadł na pomysl, aby nam poda cmleko z miodem o_O pamietam jak we mnie siłą to mleko z miodem wlewali :/ i bełta po pięciu minutach
    wyglądało toto jak serek wiejski :P
    aspiryne wtedy mi tez wcisneli, tyle,ze nie trzeba bylo czekac nawet pieciu minut, le ze trzy sekundy :)
  • Zuzanna Kawka

najleprzy a zarazem najgorszy mix to wodeczka najpierw kielonkach nastepnie piwko potem drink nastepnie szampan no moze byc winiacz(wisienka) a na finiszu CZAJA!
  • Zuzanna Kawka

Ad.CZAJA - kubek 125ml (goracej i przegotowanej wody) a do CZAJI wkladasz( tylko nie liptona!)ekspresowej" UWAGA: śmiertelna dawka to 25 torebek(Zawał serca)
  • Zuzanna Kawka

SPROSTOWANIE:P Ad.CZAJA - kubek 125ml (goracej i przegotowanej wody) a do CZAJI wkladasz( tylko nie liptona!)20 torebek "ekspresowej" UWAGA: śmiertelna dawka to 25 torebek(Zawał serca)
  • Anonim

wracajac do wodki z gandziej.... ostatnia taka przeprawe zakonczylem swiniac pol ogrodka siarczystym beltem. w duzych ilosciach oba specyfiki, nie polecam... w mniejszych dobrze dziala; )
  • Chuj w dupe niebieskim frajerom

Najlepiej dobrze sie najarac I wtedy dopiero zacząc Pic wodeczke ! Efekt zajebisty za kazdym razem , pijesz pijesz i non stop śmiech ! Zadko konczy sie zgonem i humor dobry ! Tylko cieżko wypić dwie piuerwsze lufy a potem idzie jak normalnie ! LIczy sie kolejnosc !!!