-
Zakrętka
heh no jak dla mnie to zadzi Benny Benasi z Turn me on, ale rowniez cenie kawalki takich wykonawcow jak DJ Batoock, DJ Sky, Barthezz itp, a wy ?? kto dla was jest krolem techno?? -
.αgαtкα.
-
Zakrętka
nie znam akurat tych wykonawców:)
ale przyznasz raje ze Benny Benassy jest dobry DJ'em.
rowwniez uwazam iz na uznanie zasluguje DJ Thiesto -
Karol Izdebski
-
-
Żabcia;*
dla mnie nie fajnym zespołem techno a raczej wykonawcą jest Axel.f co spiewa jamba crazy frog pozdrawiam :) -
.αgαtкα.
No Benny może być=) a i lubie jeszcze Benassi Bros. ma teraz fajna piosenke"Every single day" polecam! Posłuchajcie. A Wam jakie piosenki się podobają?? Podawajcię autorów i tytuły. Pozdro dla wszystkich!!! -
Anonim
ok na dobry poczatek zapodam kilka :D
K Tronic & Meyson - Curly Summer (Orginal XTD Mix)
M Brother Pres. Tip Top - Tell Me (C-Bool remix)
L Project vs Bad Habit Boys - Weekend 2005 (Maxi Pump Mix)
Busted - Where Are You
Musikk feat. John Rock - Summer Lovin
Max Farenthide & DJ Hubertus - Crazy Party
Global Bounce - Always Loud In San Francisco
Rumble feat. Dick Rules - Tricky, Tricky
Krid P. - Great Bouzouki
Narcotic Thrust - I Like It |w specjalnym mixsie|
K-Tronic - Jimi Dean 2005
No Comment - Freedom
C-Bool - House Baby
Casteam - Party (True Convention Remix)
Casteam - I Dont
BeaTTrAAx - Project Well ( Extended DJP Remix )
BeaTTrAAx - Project Well ( Extreme DJP Club edit )
666 - Supadupafly (Jens O rmx)
666 - Dance Now [axel Coon Hardstyle
Dj Ramon Zerano & Marc Korn - Hear my Cry (Cosmic System Mix
jak narazie moze wystarczy pozdro 4 all ^^
-
..::Marta::..
clubbase , special d , dj shog , dj tiesto,beattraax, dj rush ,armand van helden -
codzienność :)
-
Żabcia;*
według mnie fajna muze ma dj dado-broke your heart,poza tym ,trinty-everytime we toych,MBrother vs transx dj hell -living on the trebles, General base -base of lovenio to chyba narazie tyle pozdrawiam:P -
:):):):)
hmm dla mnie dobre pytanie ale raczej najbardziej lubie sluchac East Clubbers i Tiesto -
Anonim
Tiesto,East Clubbers,Darude,Armand Van Helden,MBrothers,Baracuda,Groo ve Coverage,Barthezz,Creambase,Ro cco,Special D,Mario Lopez,Fan Factory !! To jest muzyka !! POZDRO FOR ALL -
Jack Amel
sory ale bierzcie zabawki i do piaskownicy clownstepowych puszczaczy płyt nię nie opisuje w kręgu techno
pozdrawia...:::<<<vamo schranz master>>>:::... -
Anonim
-
mαгτα.
Jak dla mnie naj naj jest Tiesto, Angelo Mike <3, Carla Roca, Michael Burian i Benny benassi :D Są super!! -
Anonim
-
m(L)ody
tak tak Tiesto, Paul van Djik, Peran van Djik, Angelo Mike, Benny Benassi -
Anonim
benny benassi jest dobry....ale ja nie lubie tekiej opronej muzy jaka robi benny benassi ale niektore kawalki ma dobre -
m(L)ody
no i jeszcze C-Bool wymiata. Polska scena techno staje sie powoli lepsza od niemieckiej! Nie ma co sie dziwic tacy jak Angelo Mike
C-Bool czy Carla roca to juz gwiazdy swiatowego pokroju i oby tak dalej!!!!!! -
STAN tarara
Ej czlowieku co rozumiesz pod słowem techo?
Niewiesz ze ten gatunek muzyki [techno] ma pod sobą ponad 80 rodzajów??? Takich jak ambient, acid, minial, progresiv, club, house, trance, d,n,b, electro, itp?