Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • -->Olcia<--

POSZUKUJEMY DWÓCH PRACOWNIKÓW DO SALONU SPRZEDAŻY NA UL. JUBILERSKIEJ 1/3 (CH KING CROSS PRAGA) W CHARAKTERZE SPRZEDAWCÓW. PRACA NA PEŁEN ETAT, ALE ZATRUDNIENIE PRZEZ FIRME ZEWNĘTRZNĄ. PRACA W FAJNYM ZESPOLE, BARDZO SZYBKA MOŻLIWOŚĆ AWANSU. JEŻELI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY ALBO MACIE MOŻE ZNAJOMYCH KTÓRZY POSZUKUJĄ PRACY ZAPRASZAMY OSOBIŚCIE Z CV.
  • barbapapa

a dlaczego nie etatowych pracowników tp??
  • karramba

cicho, Ola mówiła że tam teraz po 3 miesiącach na etat biorą, także można się przemęczyć :]
  • -->Olcia<--

Ponieważ nie ma w tej chwili naboru zewnętrznego....
  • szczupak

>-->Olcia<-- napisała:
    >POSZUKUJEMY DWÓCH PRACOWNIKÓW DO SALONU SPRZEDAŻY NA UL.
    >JUBILERSKIEJ 1/3 (CH KING CROSS PRAGA) W CHARAKTERZE
    >SPRZEDAWCÓW. PRACA NA PEŁEN ETAT, ALE ZATRUDNIENIE PRZEZ
    >FIRME ZEWNĘTRZNĄ. PRACA W FAJNYM ZESPOLE, BARDZO SZYBKA
    >MOŻLIWOŚĆ AWANSU. JEŻELI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY ALBO
    >MACIE MOŻE ZNAJOMYCH KTÓRZY POSZUKUJĄ PRACY ZAPRASZAMY
    >OSOBIŚCIE Z CV.

Teraz napisz im o notach obciążeniowych :)
  • -->Olcia<--

Może na początku nie zarabia się kokosów, ale z czasem...hmmm...ja nie narzekam:) Też byłam na najpierw zatrudniona przez firmę zewnętrzną i jakoś przeżyłam...
    Zresztą jak ktoś szuka pracy i nie robi teraz nic to zawsze ponad tysiąc zeta wpadnie do kieszeni...
  • Anonim

albo dwa jak się umie dogadać.
  • Maveric

w tp dwa koła
    lubisz marzyć
  • Anonim

ja tam mam.
  • Anonim

>szczupak napisał
    >>-->Olcia<-- napisała:
    >>POSZUKUJEMY DWÓCH PRACOWNIKÓW DO SALONU SPRZEDAŻY NA
    >UL.
    >>JUBILERSKIEJ 1/3 (CH KING CROSS PRAGA) W CHARAKTERZE
    >>SPRZEDAWCÓW. PRACA NA PEŁEN ETAT, ALE ZATRUDNIENIE PRZEZ
    >>FIRME ZEWNĘTRZNĄ. PRACA W FAJNYM ZESPOLE, BARDZO SZYBKA
    >>MOŻLIWOŚĆ AWANSU. JEŻELI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY
    >ALBO
    >>MACIE MOŻE ZNAJOMYCH KTÓRZY POSZUKUJĄ PRACY ZAPRASZAMY
    >>OSOBIŚCIE Z CV.
    >
    >
    >Teraz napisz im o notach obciążeniowych :)

można więcej?
  • Maveric

ala napewno nie w tp
  • Anonim

Oj Olcia Ty to masz bajerek; -)
  • WI/WWL

>szczupak napisał
    >>-->Olcia<-- napisała:
    >>POSZUKUJEMY DWÓCH PRACOWNIKÓW DO SALONU SPRZEDAŻY NA
    >UL.
    >>JUBILERSKIEJ 1/3 (CH KING CROSS PRAGA) W CHARAKTERZE
    >>SPRZEDAWCÓW. PRACA NA PEŁEN ETAT, ALE ZATRUDNIENIE PRZEZ
    >>FIRME ZEWNĘTRZNĄ. PRACA W FAJNYM ZESPOLE, BARDZO SZYBKA
    >>MOŻLIWOŚĆ AWANSU. JEŻELI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY
    >ALBO
    >>MACIE MOŻE ZNAJOMYCH KTÓRZY POSZUKUJĄ PRACY ZAPRASZAMY
    >>OSOBIŚCIE Z CV.
    >
    >
    >Teraz napisz im o notach obciążeniowych :)

Widze ze udzielilo Ci sie troche humoru Aski :)) nie strasz ich praktykanci sa na troszke innych zasadach
  • Pelaśka

to ciekawe!! Tylko z tego co wiem to w ss prawie od razu zatrudniają przez TP bo muszą sie zabezpieczyć. Pracownik zewnętrzny za nic nie odpowiada. :) Ale nigdy nie chcialabym pracować w SS bo prawie w każdym są pracownicy którzy gadają głupoty że później ci na słuchawkach mają problem bo w SS powiedzieli klientowi głupoty wyssane z palca. Wiem z doświadczenia bo pracowałam w TP właśnie na słuchawkach i musiałam wysłuchiwać glupot które opowiadacie klientom. Na szczęście już tam nie pracuję. Teraz mam normalną pracę za porządne pieniądze. Praca w TP na dobry początek i jak sie studiuje jest ok ale na dłuższą metę się nie opłaca.
    Jedyne co dobrego ma TP to neo bo mam 512 a czasem na routerze własnym chodzą 3 kompy i jest ok prędkość.
    Pozdrawiam wszystkich pracowników mojej już byłej firmy.
  • karramba

hehe to bardzo ciekawe że w ss gadają głupoty... bo ja właśnie na codzień spotykam się z klientami którym naopowiadano niedorzeczności na infolinii, przychodzą do salonu i rządają rzeczy niemożliwych, więc może nie generalizujmy
  • Anonim

Ta jasne.. i to może konsultanci CC mówią: "modem spalił się po burzy? nic nie szkodzi! zadzwoni pan/pani na 0800102102, wystawią zgłoszenie a my wymienimy wtedy". Ja pracowałem na CC NeoBaśka i wiem jakie głupoty opowiadane są w POSach. Po prostu czasami mózg staje dęba... A mało razy dzwoniło się do kierowników POSów, wysyłało się maile DW kierownika POSu, żeby wysłali swoich ludzi na szkolenia, bo to co opowiadają to bzdury? Sam takich maili wysłałem dziesiątki, a telefonów też wykonałem kilkanaście. Tak więc moi mili nie mówcie, że CC jest winne całemu złu świata (no chyba, że macie na myśli jedno z CC, bo ostatnio Klienci pytają czy czasem się nie dodzwonili do miasta na literkę B., bo z tymi konsultantami po prostu nie chcą rozmawiać).
    To by było tyle w temacie. Można mnie w razie czego znaleźć na poczcie korporacyjnej.
  • karramba

pisząc infolinia miałam na myśli 9393
    a jeśli chodzi o techniczną to też różne ciekawe rzeczy niektórzy tam opowiadają, i nie twierdzę że w SS (POSów już nie ma) nigdy nie zdarzały się błędne inf. udzielane klientom, więc jak już napisałam: nie generalizujmy :)
    mogę tylko napisać że przynajmniej w moim salonie nie mówimy kl. że gwarancja na modem uwzględnia uszkodzenia spowodowane burzą
  • Anonim

Mimo wszystko bardzo wiele osób używa jeszcze nazwy POS :P. Wracając do tematu w TP można całkiem nieźle zarobić jeśli komuś się chce i umie rozmawiać z ludźmi. Coprawda ja pracowałem w salonie Orange ale to wszystko działa na podobnej zasadzie. Właściwie w TP jest chyba nawet trochę lepiej jeśli chodzi o kasę.
  • Anonim

ja słyszałem na odwrót że w salonach Orange są luzy, laba i całkiem niezła forsa bo w starej tepsie rygor i bajzel. Co do kasy to żal dupę ściska a o premii to nawet nie wspomnę, jeśli to można nazwać premią .....jeśli nawet chcesz dostać te marne grosze to nie jesteś w stanie bo progi są kurewsko wysokie.

• szafir

>Truteń napisał
    >Ta jasne.. i to może konsultanci CC mówią: "modem spalił
    >się po burzy?

obecnie wymieniane są po burzy wszystkie (moja zasługa poniekąd hehehe;])
  • 1
  • 2