-
Anonim
elo za kilka dni pojawi się zajebista promocja dla pracowników TP. Dokładnie będzie to plan 200 min za 70 zeta + np. 6230 za 30 zeta.
lub V3 za 300. (ceny będą znane 30.06 lub 1.07)
Jesli jesteście zainteresowani pytajcie.
Jestem pracownikiem TP w Centrum Sprzedaży Aktywnej przeznaczonym do sprzedaży IDEI
Jeśli macie jakieś obiekcje postaram się je wyjaśnićPzdr -
Staroświecka
to bardzo ciekawa oferta.
ale mam pytanie. jeżeli mam już dwa numery na abonament to czy mogę mieć jeszcze jeden. no i ile będzie to kosztować, aby było taniej. -
Anonim
witaj :-)
Jesli na serwerze sprzedaży pojawi się jakieś konkretniejsze info dam znać. Penie że mozesz dobrać kolejny abonament i to do tego na preferencyjnych warunkach :-)
Pzdr. -
Michał
-
-
Anonim
cichosza. W połowie miecha centek ma się ogarnąc i wprowadzą ofertę. Bedzie na benk.
Pzdr -
astar
jak ktos chce cennik, niech sie przedstawi to na korporacyjna wysle :D -
Michał
-
===> BaJaNo <===
rowniez cennik by mnie interesowal
bartosz janowski ... tez jeden taki w tp tylko jest :P pozdrawiam -
Kate
-
Kate
A tak wogóle to pozdrawiam wszystkich z naszej cudownej firmy......;) -
astar
witam
wlasnie dostalem "oficjalny" cennik i regulamin, rozni sie od tego co bylo wczesniej, nie jest tak kolorowo jak sie wydawalo :/
chetnym moge wyslac na korpa
pozdrawiam
PW -
Michał
-
astar
nazywa sie to „Oferta Wewnetrzna dla Pracowników TP” wiec na stronie chyba nie bedzie, ale w telepunktach albo salonach idei musi byc -
Michał
-
Anonim
oferta gotowa więc piszcie moi drodzy na
marcin.brysiak@telekomunikacja .pl
na benk odpowiem :-)
-
Anonim
tzn tak można kupic jedna aktywke. w kwocie deklarowanej 75 zł ale otrzymamy 200 zeta na rozmowy. -
astar
-
Michał
No i kupilem buraka w promocji tepsiańskiej :D
dopiero udalo sie w 3cim salonie, ale dałem rade
k700i rulzzz :PPP -
===> BaJaNo <===
to jest calkiem spoko promocja ... w sumie mam juz tel w abonamencie w idei ale chyba wezme sobie drugi ab ... fajnie :P
a jak ja bralem w ideii tel to zeeroooz znizek dla pracownikow TP .. .kuwa mac -
..::OLCIAK::..
ehhhh
fajnie macie
ja pracuje w TP ale zatrudniona prze worc service jestem wiec sobie skorzystam ze znizki