Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PzKpfw VI SdKfz 182

...czyli wszelkie tematy nie związane bezpośrednio lub w ogóle z TP - pogaduchy, nudy, tetryczenia, mam nowy lakier, skończyły się ołówki, kto zje ze mną zupę, kto pracuje na moim piętrze, boli mnie pięta, mój azor jest cyborgiem itd itp; )
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Wątki zamknięte powiszą informacyjnie do czasu, aż utkną gdzieś na szarym końcu - wtedy podpadną pod czyszczenie staroci :)
  • Anonim

o. i pomysł bardzo dobry :)

• szczupak

Anioł zamordowałeś grono tą swoją moderacją :)
  • PzKpfw VI SdKfz 182

martwe ale posluszne; )
  • Anonim

dziwnie u nas... siedzę w pracy teraz i na całą salę 800102102 jest 4 osoby!!
    Kierownik, trzech doradców... i my w całym Lbn odbieramy :/

wszystkich "studentów" nam zabrali!! wszystkich przenieśli na szkolenia do orange na Pre-paida :(

a klienci dzwonią i ciągle opcje awaryjne i tylko połączenie za połączeniem :/
  • Wassyl

Rzeczywiście dziwnie... jak znam naszą firmę to powinno być 3 kierowników i jeden doradca :D
  • PzKpfw VI SdKfz 182

A to kolezanka nie wiedziala ze sposobem na amortyzacje kryzysu jest pozbycie sie outsourceu?
  • Anonim

zazwyczaj ich praca wychodzi taniej niż etatowych pracowników... ale żeby zabrać WSZYSTKICH?

i to jak słuchy chodzą na zawsze, obiecują naszej lokalizacji, że do końca roku istnieć będziemy a potem nikt nie wie co z nami...

kierownicy kazali myśleć o planie B...

w sumie to odkąd pracuję czyli ok 4 lat mówią, że mają zamknąć nasze telecentrum... a dopiero co podwyżkę dostałam heh.
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Owszem wszystkich - to nie sluchy tylko konkretna decyzja zarzadu.
  • Anonim

zupełnie inaczej się pracuje. i tak mało osób w zbliżonym wieku do mnie :( nie przeszkadza mi to, bo lubię moich współpracowników, ale czasem by się chciało z kimś pogadać z kim łatwiej się zrozumieć... została mi jedna koleżanka, chłopak i jeden kumpel jeżeli chodzi o podobny wiek!!!!
    zupełnie inaczek się rozmawia z ludźmi ponad 40lat a inaczej z osobami ok. 20stki, 30stki.
    inne żarty, inne spojrzenie na świat.
    narzekac nie będę... cieszę się, że mam pracę :)

p.s. Anioł ja wiem, że wszystkich tylko mi smutno i wiem, że to decyzja zarządu itd itp, nasi kierownicy nas informują, bo chcą być wobec nas wporządku... żal mi moich znajomych. narzekają, że w orange gorzej się pracuje. woleliby dalej pracować w tp i wcale też im się nie dziwię...
| |

Grono pracowników grupy TP.

Fotki

Miejsca grona (0)