-
Anonim
Mam takie może i dośc głupie pytanie. MIanowicie czy budki telefoniczne tp są numerami telefonow stacjonarnych. Pytam poniewaz osoba będąca obecnie w Irlandi ma bezplatne polączenia z telefonami stacjnoarnymi w Polsce i zastanawiam sie czy dotyczy to takze budek telefonicznych tp. sa? -
PzKpfw VI SdKfz 182
nasze budki do teleportacji nie sa mobilne; ) a jakiego to operatora promocja? irlandzkiego? bo jesli mowimy o jakiejs promocji to lepiej doczytac drobny druczek; ) potem sie okaze ze stacjonarne to tylko budki :D -
Anonim
to jest promocja firmy orange. darmowe minuty na nr stacjonarne. dzieki wielkie za info:) -
Wassyl
budki to tzw, Publiczne Aparaty Samoinkasujące (PAS) numeracja zaczyna się zazwyczaj od kierunku strefy i 8xx (np. 012813xxxxxx)
Teoretycznie połączenie na budkę jest naliczane jak za telefon stacjonarny TP (o ile buska nie jest netii lub dialogu; ). np, w DWiW jak dzwonisz na budkę TP w okresie bezpłatnym to jest free...
problem zaczyna się u innych operatorów... to zależy od cennika i kruczków regulaminu. Najprościej spróbować; )
Jeśli mowa o orange to należy jeszcze pamiętać, że promocja ta (prawie na pewno) nie obejmuje połączeń w roamingu!! -
-
Anonim
mozna dzwonic, ja tak do znajomego dzwonilam do kraka i faktycznie sie udalo... -
iza nzzaza
Witam
czy z budki telefonicznej TP SA można dzwonić na koszt tel. kom. Orange???
Czy istnieje możliwość dodzwonienia się na budkę TP SA jeśli wiem jaki jest jej numer ale ona ma jakąś blokadę i słyszę cały czas że połączenie nie może być zrealizowane, czy da się to jakoś obejść??
Proszę o pomoc
Izabela