Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No już! Przyznawać się!
  • Adaśko

Jaaaaa :):):)
  • Wassyl

ja, ale konkretnie to skąd z Krk?; )
  • Adaśko

Z Cystersow czy Rakowickiej??; >:P
  • Wassyl

Rakowicka - II p - :P
  • Adaśko

Ja cystersow - w sumie to I pietro :) co sie robi na rakowickiej na II pietrze?
  • Wassyl

rozwija systemy IT, Pion Rozwoju Informatyku Grupy TP się kłania :)
  • Adaśko

No to widze ze to juz wyzsza szkola jazdy - ja dopiero na bl bede harowal i niestety cos tam bede musial robic, ie to co Ty :P
  • Anonim

A ja będę oryginalny - Salonik w Solvayu.
    Co wy wiecie o harówce? :P
  • Adaśko

Salonik na Solvayu no prosze prosze, ja mieszkam niedalo tesco i jak patrze na te biedne panie w salonie to az mi sie zal ich robi. Przychodza "prosci" ludzie z fakturami a one biedne tlumacza i tlumacza. Ja tam wole swoja bl jak na razie.

Swoja roga to slyszalem ze w niektorych salonach niezle przekrety ludzie robili-za starych czasu w salonach mozna bylo wziac neo przy socjalce a pozniej sie dzwonilo do delikwenta i prosilo czy niemoglby zmienic planu...moja znajomoa wziela wlasnie tak neo i oczywiscie nie zmienila bo tel uzywa do tego....No ale to za starych czasow; -)
  • Wassyl

2 lata w telepunkcie na Zakopiance i w Carrefour :D - wiem co to harówka; )

• Anonim

ja bylam, na rakowickiej ale to bylo dawno i nikt mi w to nie wierzy, ze pracowalam na 913. nie nie, na 188-913 czy cholera wie jak to teraz ma na imie !
  • Anonim

a gdzie reszta sie chowa.
    sils wylaz !!! i tak wszyscy wiemy ze dalej tam jestes !!
  • Anonim

PS Krakowa i Rakowickiej. Wlasnie sie dowiedzialam :(

RIP

Bedziemy tesknic za I.H-U.
    Ukochani przez bogow umieraja mlodo

;(
  • Anonim

Wassyl napisał:
    " 2 lata w telepunkcie na Zakopiance i w Carrefour :D - wiem co to harówka; ) "

No ja też miałem tą wątpliwą przyjemność. W telepunktach powinni dopłacać za szkodliwe warunki pracy :D
    W saloniku przynajmniej za plecami masz ścianę a nie innego klienta z innymi problemami. I wreszcie można coś zjeść na spokojnie..
    Względnie spokojnie bo jak nie "O" to "W" wpada w "odwiedziny" z czego się oczywiście bardzo "cieszymy" bo bardzo za nimi "tęsknimy".
  • Echelon

Witam, czy na Rakowickiej sa związki zawodowe i jak się do nich zapisac ???
  • Wassyl

a kolega pracownik, czy kontrakt? bo to zależy; )

jak pracownik to na Grochowskiej 10 na 1-wszym piętrze (o ile pamiętam) a jak kontrakt to... to życzę powodzenia (bo chyba nie ma czegoś takiego)
  • Echelon

aha "skapowałem się" , że jestem z outsourcingu , czyli należność do związku odpada , chyba , że dostanę awans na pracownika etatowego , w czym jestem zainteresowany.
  • Anonim

To możesz zapomnieć o takim "awansie". To nie jest normalna firma tylko TP SA.
  • Echelon

aha , czyli pewne osoby "ściemniają" :)))
  • 1
  • 2