- 1
- 2
-
Anonim
-
Adaśko
-
Wassyl
-
Adaśko
-
-
Wassyl
-
Adaśko
Ja cystersow - w sumie to I pietro :) co sie robi na rakowickiej na II pietrze? -
Wassyl
-
Adaśko
No to widze ze to juz wyzsza szkola jazdy - ja dopiero na bl bede harowal i niestety cos tam bede musial robic, ie to co Ty :P -
Anonim
-
Adaśko
Salonik na Solvayu no prosze prosze, ja mieszkam niedalo tesco i jak patrze na te biedne panie w salonie to az mi sie zal ich robi. Przychodza "prosci" ludzie z fakturami a one biedne tlumacza i tlumacza. Ja tam wole swoja bl jak na razie.
Swoja roga to slyszalem ze w niektorych salonach niezle przekrety ludzie robili-za starych czasu w salonach mozna bylo wziac neo przy socjalce a pozniej sie dzwonilo do delikwenta i prosilo czy niemoglby zmienic planu...moja znajomoa wziela wlasnie tak neo i oczywiscie nie zmienila bo tel uzywa do tego....No ale to za starych czasow; -) -
Wassyl
2 lata w telepunkcie na Zakopiance i w Carrefour :D - wiem co to harówka; )
-
Anonim
ja bylam, na rakowickiej ale to bylo dawno i nikt mi w to nie wierzy, ze pracowalam na 913. nie nie, na 188-913 czy cholera wie jak to teraz ma na imie ! -
Anonim
a gdzie reszta sie chowa.
sils wylaz !!! i tak wszyscy wiemy ze dalej tam jestes !! -
Anonim
PS Krakowa i Rakowickiej. Wlasnie sie dowiedzialam :(
RIP
Bedziemy tesknic za I.H-U.
Ukochani przez bogow umieraja mlodo
;( -
Anonim
Wassyl napisał:
" 2 lata w telepunkcie na Zakopiance i w Carrefour :D - wiem co to harówka; ) "
No ja też miałem tą wątpliwą przyjemność. W telepunktach powinni dopłacać za szkodliwe warunki pracy :D
W saloniku przynajmniej za plecami masz ścianę a nie innego klienta z innymi problemami. I wreszcie można coś zjeść na spokojnie..
Względnie spokojnie bo jak nie "O" to "W" wpada w "odwiedziny" z czego się oczywiście bardzo "cieszymy" bo bardzo za nimi "tęsknimy". -
Echelon
Witam, czy na Rakowickiej sa związki zawodowe i jak się do nich zapisac ??? -
Wassyl
a kolega pracownik, czy kontrakt? bo to zależy; )
jak pracownik to na Grochowskiej 10 na 1-wszym piętrze (o ile pamiętam) a jak kontrakt to... to życzę powodzenia (bo chyba nie ma czegoś takiego) -
Echelon
aha "skapowałem się" , że jestem z outsourcingu , czyli należność do związku odpada , chyba , że dostanę awans na pracownika etatowego , w czym jestem zainteresowany. -
Anonim
To możesz zapomnieć o takim "awansie". To nie jest normalna firma tylko TP SA. -
Echelon
- 1
- 2