Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Adaśko

Sluchajcie czy ktos cos wiecej wie na temat liveboxa 2?
    Z tego co ja slyszalem to ma miec serwer druku i bluetooth ale ostatnio widzialem dosyc ciekawy filmik z jego mozliwosciami ale niestety po francuzku a na necie tez tylko w tym jezyku sa informacje. Wiec czy wiecie cos wiecej?
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Bluetooth ma i obecna wersja; )

Poza tym nie spodzieaj się informacji o czymś, nad czym dopiero pracujemy, na forum publicznym...
  • Wiola

No to fajnie...Ja ostatnio usłyszałam o tym urządzeniu od klienta(napewno nie jest pracoenikiem TP),podobno będzie się najlepiej sprawdzał przy videostradzie i jest koloru czarnego...czyżby więc nazwali to cudo Livebox BAMBO:))
  • Damian

tak, to będzie BAMBOSTRADA :D
  • Adaśko

>Anioł<PzKpfw VI SdKfz 182> napisał
    >Bluetooth ma i obecna wersja; )
    >
    >Poza tym nie spodzieaj się informacji o czymś, nad czym
    >dopiero pracujemy, na forum publicznym...

No widze ze trochu niedoinformowany jestes bo ja juz widzialem (co prawda na filmie) ale widzialem mozliwosci nowego liveboxa ktory jest juz we francjii. I ma trochu wiecej mozliwosci niz bluetooth.

Moja rada, jak sie czegos nie wie to lepiej nie pisac niepotwierdzonych informacji
  • Adaśko

>Wiola napisała:
    >No to fajnie...Ja ostatnio usłyszałam o tym urządzeniu od
    >klienta(napewno nie jest pracoenikiem TP),podobno będzie
    >się najlepiej sprawdzał przy videostradzie i jest koloru
    >czarnego...czyżby więc nazwali to cudo Livebox BAMBO:))

jest tez kolor czerwony i niebieski
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Moja rada - czytaj ze zrozumieneim :> A pisz z zasadami ort,; )

Nie miałem na myśli tego, którego używają Francuzi :>
    Oni używają zresztą LB kilku dostawców :)
  • Adaśko

>Moja rada - czytaj ze zrozumieneim :> A pisz z zasadami ort,
    >;)
    >
    >Nie miałem na myśli tego, którego używają Francuzi :>
    >Oni używają zresztą LB kilku dostawców :)

Acha czyli twierdzisz ze w polsce my bedziemy mieli innego LV niz ten co jest we francji? acha, no faktycznie, ze ja nie pomyslalem, Ty to masz leb
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Rzekłbym nawet, że gorszego :>
  • Adaśko

:/ no comments
  • Anonim

we francji jest chyba kilka odmian Live boxa tak mi sie zdaje<mysli> na allegro mozna chyba nawet kupic w sumie dobra opcja z tym kupnem bo ogolnie klient nie moze kupic w Tepe live'a ..jedynie go dzierzawi
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Zgadza się - kilka odmian LB i STB :)
  • Maveric

oby tylko LB2 działał lepiej niż jego poprzednik a pozatym żeby się tak nie wieszał i miał więcej portów ethernet to będzie dobrze
  • Anonim

>Bluetooth ma i obecna wersja; )
    >
    >Poza tym nie spodzieaj się informacji o czymś, nad czym
    >dopiero pracujemy, na forum publicznym...

Obecna wersja po ostatniej aktualizacji systemu nie posiada bluetooth'a (został on wyłączony)
  • Anonim

@Maverick: nie burz się tak, źle Ci z tym co masz?
  • Anonim

W zyciu nie chcialbym zadnego liveboxa.... wielki shit.
    Znana firma zyxell robi swietne routery do rozdzielania neo. Rowniez takie z print serverami, bluetooth itp. Nie wieszają się, maja swietne oprogramowanie, duzo funkcji zarządczych, ogromne mozliwosci, wiekszy zasieg WiFi i za mniejsze pieniądze.
  • Anonim

Fakt, tylko TP nie opłaca się kupować takiego sprzętu. Tak samo było z sagemami, speedtouchami i nowiuteńkimi... zte... no niestety... koszta, koszta, koszta...
  • Keny

polecam linksys ...bardoz dobre routery
  • DejViD

yhmm jako routery (acces pointy) są niezłe, natomiast jako router z ADSL już sie trochę pierdolą za przeproszeniem..:), wiem bo robię przy naprawach neo.
  • Anonim

a co ma naprawa neo do routera?
  • 1
  • 2