- 1
- 2
-
Adaśko
Sluchajcie czy ktos cos wiecej wie na temat liveboxa 2?
Z tego co ja slyszalem to ma miec serwer druku i bluetooth ale ostatnio widzialem dosyc ciekawy filmik z jego mozliwosciami ale niestety po francuzku a na necie tez tylko w tym jezyku sa informacje. Wiec czy wiecie cos wiecej? -
PzKpfw VI SdKfz 182
Bluetooth ma i obecna wersja; )
Poza tym nie spodzieaj się informacji o czymś, nad czym dopiero pracujemy, na forum publicznym... -
Wiola
No to fajnie...Ja ostatnio usłyszałam o tym urządzeniu od klienta(napewno nie jest pracoenikiem TP),podobno będzie się najlepiej sprawdzał przy videostradzie i jest koloru czarnego...czyżby więc nazwali to cudo Livebox BAMBO:)) -
Damian
-
-
Adaśko
>Anioł<PzKpfw VI SdKfz 182> napisał
>Bluetooth ma i obecna wersja; )
>
>Poza tym nie spodzieaj się informacji o czymś, nad czym
>dopiero pracujemy, na forum publicznym...
No widze ze trochu niedoinformowany jestes bo ja juz widzialem (co prawda na filmie) ale widzialem mozliwosci nowego liveboxa ktory jest juz we francjii. I ma trochu wiecej mozliwosci niz bluetooth.
Moja rada, jak sie czegos nie wie to lepiej nie pisac niepotwierdzonych informacji -
Adaśko
>Wiola napisała:
>No to fajnie...Ja ostatnio usłyszałam o tym urządzeniu od
>klienta(napewno nie jest pracoenikiem TP),podobno będzie
>się najlepiej sprawdzał przy videostradzie i jest koloru
>czarnego...czyżby więc nazwali to cudo Livebox BAMBO:))
jest tez kolor czerwony i niebieski -
PzKpfw VI SdKfz 182
Moja rada - czytaj ze zrozumieneim :> A pisz z zasadami ort,; )
Nie miałem na myśli tego, którego używają Francuzi :>
Oni używają zresztą LB kilku dostawców :) -
Adaśko
>Moja rada - czytaj ze zrozumieneim :> A pisz z zasadami ort,
>;)
>
>Nie miałem na myśli tego, którego używają Francuzi :>
>Oni używają zresztą LB kilku dostawców :)
Acha czyli twierdzisz ze w polsce my bedziemy mieli innego LV niz ten co jest we francji? acha, no faktycznie, ze ja nie pomyslalem, Ty to masz leb -
PzKpfw VI SdKfz 182
-
Adaśko
-
Anonim
we francji jest chyba kilka odmian Live boxa tak mi sie zdaje<mysli> na allegro mozna chyba nawet kupic w sumie dobra opcja z tym kupnem bo ogolnie klient nie moze kupic w Tepe live'a ..jedynie go dzierzawi -
PzKpfw VI SdKfz 182
-
Maveric
oby tylko LB2 działał lepiej niż jego poprzednik a pozatym żeby się tak nie wieszał i miał więcej portów ethernet to będzie dobrze -
Anonim
>Bluetooth ma i obecna wersja; )
>
>Poza tym nie spodzieaj się informacji o czymś, nad czym
>dopiero pracujemy, na forum publicznym...
Obecna wersja po ostatniej aktualizacji systemu nie posiada bluetooth'a (został on wyłączony) -
Anonim
-
Anonim
W zyciu nie chcialbym zadnego liveboxa.... wielki shit.
Znana firma zyxell robi swietne routery do rozdzielania neo. Rowniez takie z print serverami, bluetooth itp. Nie wieszają się, maja swietne oprogramowanie, duzo funkcji zarządczych, ogromne mozliwosci, wiekszy zasieg WiFi i za mniejsze pieniądze. -
Anonim
Fakt, tylko TP nie opłaca się kupować takiego sprzętu. Tak samo było z sagemami, speedtouchami i nowiuteńkimi... zte... no niestety... koszta, koszta, koszta... -
Keny
-
DejViD
yhmm jako routery (acces pointy) są niezłe, natomiast jako router z ADSL już sie trochę pierdolą za przeproszeniem..:), wiem bo robię przy naprawach neo. -
Anonim
- 1
- 2