Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

Plotka czy true? :)

Ktos cos wie na ten temat? :)
  • krycha

w tej firmie to wszystko możliwe...
    ale plotka mówi że to prawda; ) i już nawet jest od jakiegoś czasu wykupiona działka.

• Michał

szkoda ze "góra" nie informuje oficjalnie nasz szarych robaczków o planach...
  • Wassyl

Jak to nie informuje... a od kogo niby ta plotka; )
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Prawda prawda... rozpisano już przetarg na zasieki i miny. Widziałem też formatki podań o broń służbową. I osiedle mieszkaniowe też ma być - wynajem po specjalnych symbolicznych cenach dla pracownikow waffen-tp. I tajna linia metra - na 3 szynie zestawiona będzie sesja ssh między hostami Warszawa - Piaseczno- tak żeby nie mogli nią jeździć cywile. I kontrola bagażu - żeby nie było "man in the middle" - bezpieczeństwo przede wszystkim. A na terenie FestungTP ustawiczne kontrole pakietów i sprawdzanie crc pracownikow :>
  • kwiatek

Ja słyszałam,że to ma nie być już w Piasecznie ale w Pruszkowie, więc jak narazie to ciężko ocenić jak to będzie z Tym miasteczkiem.
  • Michał

>Anioł<PzKpfw VI SdKfz 182> napisał
    >Prawda prawda... rozpisano już przetarg na zasieki i miny.
    >Widziałem też formatki podań o broń służbową. I
    >osiedle mieszkaniowe też ma być - wynajem po specjalnych
    >symbolicznych cenach dla pracownikow waffen-tp. I tajna
    >linia metra - na 3 szynie zestawiona będzie sesja ssh
    >między hostami Warszawa - Piaseczno- tak żeby nie mogli
    >nią jeździć cywile. I kontrola bagażu - żeby nie było
    >"man in the middle" - bezpieczeństwo przede wszystkim. A na
    >terenie FestungTP ustawiczne kontrole pakietów i
    >sprawdzanie crc pracownikow :>

buahahahahaha, OSTREEEE :D
  • Michał

OOOOO, a Ty zyjesz jeszcze? :)

W tp czy nadal TPI?
  • kwiatek

Tak jeszcze żyję; ) i już od ponat roku nie jestem w TPI i jestem w TP na Św. Barbary.
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Oj sie swoje wysiedziało na hali produkcyjnej TPI; )
  • Michał

ooooojjjjj tak, o kilkanascie miesiecy za długo :)
  • Ania

Miasteczko będzie:( Niby nie wiadomo w jakiej lokalizacji, takową ma znaleźć dopiero firma która wygra przetarg. Nietety wizja Piaseczna jest, zdaje się, bardzo realna...
    Mam nadzieję że w swojej chojności zaopatrzą nas w firmowe samochody; )))
  • Wassyl

Ta... jeden maluszek na departament :D
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Ja już wypełniam zaporzebowania na dodatkowe przydziały paliwa do mojego kociaka...
  • ===> BaJaNo <===

miasteczko bedzie ale za kilka lat, za tyle czasu to polowa pewnie juz nie bedzie pracowala w tp; )
    w sumie sie nie dziwie ze chca cos takiego zrobic bo robia to z oszczednosci

kupe pieniedzy placa za wynajmowanie budynkow chociazby w centrum
    juz w tym roku zrezygnowali z wynajmowania budynku na nowogrodzkiej 62
    do konca grudnia maja stamtad przeniesc pracownikow

takze budowa miasteczka to dla nich bedzie moze wydatek na poczatku ale pozniej to juz raczej oszczednosc
  • Michał

Pytanie tylko dlaczego dwa najwieksze biurowce które sa wlasnoscia TP beda sprzedane a potem wynajmowane? :)
    Zeby podniesc chwilowo kapitał spółki, a moze z innego powodu :)

Miasteczko ma byc w 2011roku, wiec jeszcze troche :)
    Pora pod piasecznem kupic jakies pole i zbudowac tam dom :D
  • Pawelek

Wszyscy mowia ze to Piaseczno albo gdzies obok, ale prawda jest taka (przynajmniej z ostatniego oficjalnego maila) ze jest kilka ofert i deweloperzy stana do przetargu.. ja slyszalem ze proponowane miejsca to Piaseczno/Lesznowola , kolo Nadarzyna , Zyrardow, i chyba cos za Targowkiem ..
  • Mag

Szkoda, że nie Huta, bo i metro i tramwaj i autobusy, a kominy i tak już wyburzyli.
    Generalnie to i tak chory pomysł, no chybaże jako cel masowego zniszczenia :) Jednak co tu kryć, skoro w Warszawie budować chcą do Euro2012, to może i nam się przysłużą, nie mówiąc już, że pewnie wciąż TP będzie sponsorem piłki nożnej, a tym samym i Euro :(
    Pożyjemy, zobaczymy...
  • krycha

Miasteczko ma powstać na pograniczu Wilanowa i Ursynowa; /

- info można znaleźć w GW dodatek Dom z dn 2.01.08 (środa)
  • Anonim

no to jeszcze nie tak źle... przynajmniej to Warszawa...
  • 1
  • 2