- 1
- 2
-
Michał
-
krycha
w tej firmie to wszystko możliwe...
ale plotka mówi że to prawda; ) i już nawet jest od jakiegoś czasu wykupiona działka.
-
Michał
szkoda ze "góra" nie informuje oficjalnie nasz szarych robaczków o planach... -
Wassyl
-
-
PzKpfw VI SdKfz 182
Prawda prawda... rozpisano już przetarg na zasieki i miny. Widziałem też formatki podań o broń służbową. I osiedle mieszkaniowe też ma być - wynajem po specjalnych symbolicznych cenach dla pracownikow waffen-tp. I tajna linia metra - na 3 szynie zestawiona będzie sesja ssh między hostami Warszawa - Piaseczno- tak żeby nie mogli nią jeździć cywile. I kontrola bagażu - żeby nie było "man in the middle" - bezpieczeństwo przede wszystkim. A na terenie FestungTP ustawiczne kontrole pakietów i sprawdzanie crc pracownikow :> -
kwiatek
Ja słyszałam,że to ma nie być już w Piasecznie ale w Pruszkowie, więc jak narazie to ciężko ocenić jak to będzie z Tym miasteczkiem.
-
Michał
>Anioł<PzKpfw VI SdKfz 182> napisał
>Prawda prawda... rozpisano już przetarg na zasieki i miny.
>Widziałem też formatki podań o broń służbową. I
>osiedle mieszkaniowe też ma być - wynajem po specjalnych
>symbolicznych cenach dla pracownikow waffen-tp. I tajna
>linia metra - na 3 szynie zestawiona będzie sesja ssh
>między hostami Warszawa - Piaseczno- tak żeby nie mogli
>nią jeździć cywile. I kontrola bagażu - żeby nie było
>"man in the middle" - bezpieczeństwo przede wszystkim. A na
>terenie FestungTP ustawiczne kontrole pakietów i
>sprawdzanie crc pracownikow :>
buahahahahaha, OSTREEEE :D -
Michał
-
kwiatek
Tak jeszcze żyję; ) i już od ponat roku nie jestem w TPI i jestem w TP na Św. Barbary. -
PzKpfw VI SdKfz 182
-
Michał
-
Ania
Miasteczko będzie:( Niby nie wiadomo w jakiej lokalizacji, takową ma znaleźć dopiero firma która wygra przetarg. Nietety wizja Piaseczna jest, zdaje się, bardzo realna...
Mam nadzieję że w swojej chojności zaopatrzą nas w firmowe samochody; ))) -
Wassyl
-
PzKpfw VI SdKfz 182
Ja już wypełniam zaporzebowania na dodatkowe przydziały paliwa do mojego kociaka... -
===> BaJaNo <===
miasteczko bedzie ale za kilka lat, za tyle czasu to polowa pewnie juz nie bedzie pracowala w tp; )
w sumie sie nie dziwie ze chca cos takiego zrobic bo robia to z oszczednosci
kupe pieniedzy placa za wynajmowanie budynkow chociazby w centrum
juz w tym roku zrezygnowali z wynajmowania budynku na nowogrodzkiej 62
do konca grudnia maja stamtad przeniesc pracownikow
takze budowa miasteczka to dla nich bedzie moze wydatek na poczatku ale pozniej to juz raczej oszczednosc -
Michał
Pytanie tylko dlaczego dwa najwieksze biurowce które sa wlasnoscia TP beda sprzedane a potem wynajmowane? :)
Zeby podniesc chwilowo kapitał spółki, a moze z innego powodu :)
Miasteczko ma byc w 2011roku, wiec jeszcze troche :)
Pora pod piasecznem kupic jakies pole i zbudowac tam dom :D -
Pawelek
Wszyscy mowia ze to Piaseczno albo gdzies obok, ale prawda jest taka (przynajmniej z ostatniego oficjalnego maila) ze jest kilka ofert i deweloperzy stana do przetargu.. ja slyszalem ze proponowane miejsca to Piaseczno/Lesznowola , kolo Nadarzyna , Zyrardow, i chyba cos za Targowkiem .. -
Mag
Szkoda, że nie Huta, bo i metro i tramwaj i autobusy, a kominy i tak już wyburzyli.
Generalnie to i tak chory pomysł, no chybaże jako cel masowego zniszczenia :) Jednak co tu kryć, skoro w Warszawie budować chcą do Euro2012, to może i nam się przysłużą, nie mówiąc już, że pewnie wciąż TP będzie sponsorem piłki nożnej, a tym samym i Euro :(
Pożyjemy, zobaczymy... -
krycha
Miasteczko ma powstać na pograniczu Wilanowa i Ursynowa; /
- info można znaleźć w GW dodatek Dom z dn 2.01.08 (środa) -
Anonim
- 1
- 2