Telekomunikacja Polska - grono pracowników [396]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krycha

eeee.... pojawiają się już kolejne koncepcje; )

teraz kawęczyn...

Wybór lokalizacji Wilanów-Ursynów wydaje się ekonomicznie nieuzasadniony...
  • Michał

Ja mieszkam jakies 300m obok planowanej lokalizacji ursynowskiej... byłoby miło; ] jesli jeszcze w tp bede pracował...
  • krycha

he he.. no właśnie.
    Rotacja jest spora; )
    mnie to jakoś nie rusza bo w tepie nie wiadomo gdzie sie będzie za miesiąc, nie mówiąc o 2-3 latch; )

pozdr
  • BiBi

>Zajek napisał
    >Pytanie tylko dlaczego dwa najwieksze biurowce które sa
    >wlasnoscia TP beda sprzedane a potem wynajmowane? :)
    >Zeby podniesc chwilowo kapitał spółki, a moze z innego
    >powodu :)

Lease-back to dosc powszechan metoda. Generalnie jest to zastrzyk gotowki (nie mylic z kapitałem) który mze zostac przeznaczony na inwestycje chocby w nowe usługi lub zakup innych firm.
    Ponadto uwzgledniajac amortyzacje koszt czegos takiego powinien być nizszy dla spolki

>Miasteczko ma byc w 2011roku, wiec jeszcze troche :)
    >Pora pod piasecznem kupic jakies pole i zbudowac tam dom :D

2010 podobno ma sie zamknac. Ale pamietjc przygody z Twarda i opoznienia zwiazane z pionem nieruchomosci to nie jest takie pewne. Choc prezes zobowiazal sie publicznie...

• krycha

prezes sie zobowiązał, tylko pytanie czy kolejny prezes podtrzyma te decyzje. W serwisach telekomunikacyjnych już mówi się że zagraniczni łowcy głów szukają kandydata na prezesa tp. Jak wiadomo 3 z 4 czlonków zarządu już nie ma... czeka nas zatem kolejny gorący rok
  • BiBi

Od dawna bylo wiadomoze ich nie bedzie. Moze trzeba czesciej patrzec na info z rynku a zwlaszcza na informacje od dostawcow. oza tym teraz nie mowi sie o zarzadzie tylko o excomie a tu jest znacznie wiecej czlonkow i jakos nie szykuja sie dramatyczne zmiany. Ale grunt to zac swoja firme
  • Michał

są jakies nowe newsy w sprawie miasteczka?
  • Maveric

> są jakies nowe newsy w sprawie miasteczka?

obiło mi się coś o uszy że wszystkie warszawskie infolinie będą razem w tym miasteczku
  • szafir

źle Ci się obiło, może przyśniło?
  • Anonim

>szafir napisał
    >źle Ci się obiło, może przyśniło?

Marek, daj spokój. Grzesiu WYLECIAŁ z TP. Zaznaczam WYLECIAŁ.
  • szafir

uuuuuuuuu szkoda, a tak go lubiłem :)
  • Anonim

no wiesz.... szczegóły mogę przesłać na korporkę.
  • szafir

luzik, wyślij...
    co do miasteczka to nawet jak powstanie nie będę się tam pchał i nie będę żałował że mnie tam nie ma...
    obecnie mam spokój, minutę drogi do pracy, a w pracy: tv, neo, video, dvd, srititi i inne bajery; ]
  • Sewex

no proszę jakie to kolega ma luksusy w pracy...
    trzeba smycz zacisnąć...
  • Anonim

Mnie też źle nie jest. Mam 10 minut do pracy, 4 tramwaje, metro i autobus.
    W pracy kawka na koszt firmy i inne bzdety...
  • Michał

Czytałem w wyborczej że jakis zespół biurowy na poleczki (Ursynów) jest najprawdopodobnym kandydatem na miasteczko TP,

Mieszkam na Ursynowie, tyle ze juz w TP nie pracuje... heh :)

Aha, termin realizacji 2015rok :D
  • Anonim

jasne ze bedzie. na poleczki dokładniej nie wiem skrzyzowanie poleczki z czyms tam.
  • Jaco Brylski

http://miasteczkotp.pl/