-
krycha
eeee.... pojawiają się już kolejne koncepcje; )
teraz kawęczyn...
Wybór lokalizacji Wilanów-Ursynów wydaje się ekonomicznie nieuzasadniony... -
Michał
Ja mieszkam jakies 300m obok planowanej lokalizacji ursynowskiej... byłoby miło; ] jesli jeszcze w tp bede pracował... -
krycha
he he.. no właśnie.
Rotacja jest spora; )
mnie to jakoś nie rusza bo w tepie nie wiadomo gdzie sie będzie za miesiąc, nie mówiąc o 2-3 latch; )
pozdr
-
BiBi
>Zajek napisał
>Pytanie tylko dlaczego dwa najwieksze biurowce które sa
>wlasnoscia TP beda sprzedane a potem wynajmowane? :)
>Zeby podniesc chwilowo kapitał spółki, a moze z innego
>powodu :)
Lease-back to dosc powszechan metoda. Generalnie jest to zastrzyk gotowki (nie mylic z kapitałem) który mze zostac przeznaczony na inwestycje chocby w nowe usługi lub zakup innych firm.
Ponadto uwzgledniajac amortyzacje koszt czegos takiego powinien być nizszy dla spolki
>Miasteczko ma byc w 2011roku, wiec jeszcze troche :)
>Pora pod piasecznem kupic jakies pole i zbudowac tam dom :D
2010 podobno ma sie zamknac. Ale pamietjc przygody z Twarda i opoznienia zwiazane z pionem nieruchomosci to nie jest takie pewne. Choc prezes zobowiazal sie publicznie...
-
-
krycha
prezes sie zobowiązał, tylko pytanie czy kolejny prezes podtrzyma te decyzje. W serwisach telekomunikacyjnych już mówi się że zagraniczni łowcy głów szukają kandydata na prezesa tp. Jak wiadomo 3 z 4 czlonków zarządu już nie ma... czeka nas zatem kolejny gorący rok -
BiBi
Od dawna bylo wiadomoze ich nie bedzie. Moze trzeba czesciej patrzec na info z rynku a zwlaszcza na informacje od dostawcow. oza tym teraz nie mowi sie o zarzadzie tylko o excomie a tu jest znacznie wiecej czlonkow i jakos nie szykuja sie dramatyczne zmiany. Ale grunt to zac swoja firme -
Michał
-
Maveric
> są jakies nowe newsy w sprawie miasteczka?
obiło mi się coś o uszy że wszystkie warszawskie infolinie będą razem w tym miasteczku -
szafir
-
Anonim
>szafir napisał
>źle Ci się obiło, może przyśniło?
Marek, daj spokój. Grzesiu WYLECIAŁ z TP. Zaznaczam WYLECIAŁ. -
szafir
-
Anonim
-
szafir
luzik, wyślij...
co do miasteczka to nawet jak powstanie nie będę się tam pchał i nie będę żałował że mnie tam nie ma...
obecnie mam spokój, minutę drogi do pracy, a w pracy: tv, neo, video, dvd, srititi i inne bajery; ] -
Sewex
no proszę jakie to kolega ma luksusy w pracy...
trzeba smycz zacisnąć... -
Anonim
Mnie też źle nie jest. Mam 10 minut do pracy, 4 tramwaje, metro i autobus.
W pracy kawka na koszt firmy i inne bzdety... -
Michał
Czytałem w wyborczej że jakis zespół biurowy na poleczki (Ursynów) jest najprawdopodobnym kandydatem na miasteczko TP,
Mieszkam na Ursynowie, tyle ze juz w TP nie pracuje... heh :)
Aha, termin realizacji 2015rok :D -
Anonim
jasne ze bedzie. na poleczki dokładniej nie wiem skrzyzowanie poleczki z czyms tam. -
Jaco Brylski