Tenacious D [869]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no...proste:)
    Moment tego klipu, który was najbardziej rozwalił.
  • Anonim

we are but men
    ROCK!!!!!!!
  • >>Jacek<<

Wtedy jak tom Black "atakuje" starszą pania.
    Kocham ten zespół , szkoda ze nie przyjadą nigdy do Polski :(
  • Anonim

A dla mnie jodłowańsko...Ja chce umieć jodłować!!!!
  • Anonim

ja uwielbiam moment jak Dave'owi w rekach pojawia sie elektryk i wymiata solóweczke a potem lize gryf :D .... hehe Dave Grohl Rulezz , this is just the tribute :]
  • Anonim

Dla mnie zdecydowanie moment jak Jack Black krzyczy Rock!!! I później te światła za chłopakami. Poprostu miodzio.
  • Anonim

Mój tak samo...Właściwie od tego powinienem zacząć:)
  • Agata

ROCK!!!
    :D
  • ArTuR

"Play the best song in the word......" :)
  • Wojtek

"and we each say..... OK" :)

a zreszta ten utwor co chwila zarzuca zajeb*** momenty :)
  • Anonim

najlepszy teledysk na swiecie, bije chyba nawet te lepsze Spice Girls heehehehe

najlepszy moment jak Kyle gra na gitarze a Jack manewruje palcami hahahah
  • Jurek

ja mam dwa:)

ROCK i jak Deamon lize gryf (fajna wtedy Jack mam mine ) :D
  • ::Madziarrra::

nie no jak mozna wybrac ulubiony moment w tym teledysku skoro on caly jest mistrzowski; ) a jeszcze ta urocza staruszka na koncu :D eh.. wspanialosc :D
  • Anonim

ogladalem dzisiaj rano na dobry poczatek dnia musze stwierdzic ze tak jak pepeszzka powiedziala ciezo wybrac jeden moment kiedy on caly jest tak zajebisty ze szkoda wyszczegolniac krotkie momenty :P

• Anonim

Przejebanym momentem jest ten w którym grubas gra solo pod koniec (jego miny) i jak Jack go instruuje i sie skręca, HAHAHHAHAHAHA.
  • Anonim

nie no moment 'ROCK' wymiata :D w ogóle w piosence samej i bez teledysku nawet :P w ogóle ona jest taka podbudowująca :D mi się jeszcze podoba jak na tą 'staruszke' tak wyskakuje :D
  • Matuszelach

Najlepsze jest jak Kyle gra solówke, a Jack macha łbem. No i ocywiście jak straszy babcie=)
  • fukati

the best jest "fligu gigu fligu gugu...":DDD
  • **:-:Angol:-:**

Najlepszy moment jest kiedy Diabeł zaczyna grać soluwe! Zajebiste!

Tak pozatem... czy ktos wie czy on będą gdzies grać? Albo czy przyjadą do polski?
  • Maruko San

Nikt tu nie wspomnial o samym poczatku i zwatpieniu Kyle'a przed "studiem" :]

AND CHANGE ROCK HISTORY!

inna sprawa - ktos na poczatku pisal ze T D nie przyjedzie nigdy do Polski. A czemu nie?