-
Anonim
-
Anonim
-
>>Jacek<<
Wtedy jak tom Black "atakuje" starszą pania.
Kocham ten zespół , szkoda ze nie przyjadą nigdy do Polski :( -
Anonim
-
-
Anonim
ja uwielbiam moment jak Dave'owi w rekach pojawia sie elektryk i wymiata solóweczke a potem lize gryf :D .... hehe Dave Grohl Rulezz , this is just the tribute :] -
Anonim
Dla mnie zdecydowanie moment jak Jack Black krzyczy Rock!!! I później te światła za chłopakami. Poprostu miodzio. -
Anonim
-
Agata
-
ArTuR
-
Wojtek
"and we each say..... OK" :)
a zreszta ten utwor co chwila zarzuca zajeb*** momenty :) -
Anonim
najlepszy teledysk na swiecie, bije chyba nawet te lepsze Spice Girls heehehehe
najlepszy moment jak Kyle gra na gitarze a Jack manewruje palcami hahahah -
Jurek
ja mam dwa:)
ROCK i jak Deamon lize gryf (fajna wtedy Jack mam mine ) :D -
nie no jak mozna wybrac ulubiony moment w tym teledysku skoro on caly jest mistrzowski; ) a jeszcze ta urocza staruszka na koncu :D eh.. wspanialosc :D
-
Anonim
ogladalem dzisiaj rano na dobry poczatek dnia musze stwierdzic ze tak jak pepeszzka powiedziala ciezo wybrac jeden moment kiedy on caly jest tak zajebisty ze szkoda wyszczegolniac krotkie momenty :P
-
Anonim
Przejebanym momentem jest ten w którym grubas gra solo pod koniec (jego miny) i jak Jack go instruuje i sie skręca, HAHAHHAHAHAHA. -
Anonim
nie no moment 'ROCK' wymiata :D w ogóle w piosence samej i bez teledysku nawet :P w ogóle ona jest taka podbudowująca :D mi się jeszcze podoba jak na tą 'staruszke' tak wyskakuje :D -
Matuszelach
Najlepsze jest jak Kyle gra solówke, a Jack macha łbem. No i ocywiście jak straszy babcie=) -
fukati
-
**:-:Angol:-:**
Najlepszy moment jest kiedy Diabeł zaczyna grać soluwe! Zajebiste!
Tak pozatem... czy ktos wie czy on będą gdzies grać? Albo czy przyjadą do polski? -
Maruko San
Nikt tu nie wspomnial o samym poczatku i zwatpieniu Kyle'a przed "studiem" :]
AND CHANGE ROCK HISTORY!
inna sprawa - ktos na poczatku pisal ze T D nie przyjedzie nigdy do Polski. A czemu nie?